Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Hat tény, amit lehet, hogy nem tudtál a női mellekről

2017. július 25. - dobojozsi
Csöcs, cici, didi, tőgy, szügy, didkó, duda, cickó, bögy, emlő, kebel. Csak néhány szinonima, amit tuti vágtál melltémában. Most viszont hat olyan kebeltényről rántjuk le a melltartót, ami lehet, hogy új lesz.

1: Egyes nők el tudnak élvezni csupán a mellizgatástól
Két magasan képzett szexoktató, Dorian Solot és Marshall Miller kutatásaiból kiderült, hogy a résztvevő nők egy százaléka képes attól az orgazmusra, hogy a melleikkel játszanak vagy azt izgatják mellszívó pumpával/egyéb, mellre fejlesztett szexjátékkal. Úgyhogy szerintünk ha eddig valamiért nem fektettél sok energiát a mellcsókolásba és a kebelizgatásba, akkor reméljük ezt most újragondolod.
2: A mellek inkább közeli testvérek semmint ikrek
Mindannyiunk testén megvannak az asszimmetriák: az egyik karunk hosszabb, vagy épp a bal lábfejünk kisebb. Az International Journal of Clothing Science and Technology-ban megjelent tanulmány azt állítja, hogy a jobb mell általában a nőknél nagyobb a balnál. Na, ez feltűnt eddig?

3: A mellek nyomhatnak annyit mint három tégla
Az átlagos melltartókat úgy képzik ki, hogy 0.23 kiló és kilenc kiló között tudják tartani a melleket. Azért ez az utóbbi már nehézsúly.
4: Ha szereted a nagy melleket, akkor lehet, hogy nem vet fel a pénz
Na ez egy elég fura kutatás, de egy 2013-as tanulmány az IFLScience szerint azt derítette ki, hogy az anyagi javak híján lévő, vagy alacsonyabb társadalmi rétegből jövő férfiak körében preferáltabb a nagyobb mell, mivel a nagyobb zsírmennyiség miatt azt feltételezi tudat alatt a férfi, hogy a nő több készlettel rendelkezik.
5: Mindenki nézi a melleket. MINDENKI.
Egy teszt során férfiakra és nőkre is szemkövető kamerákat helyeztek, amiből kiderült, hogy bizony mindkét nem ugyanúgy csekkolja a női melleket. Csupán a férfiak kissé tovább legeltetik a szemüket rajtuk – a nők gyorsan letudják a sztorit.

6: Tudtad, hogy vannak különböző mellbimbótípusok?
Végül egy utolsó érdekesség: legalább tízféle mellbimbótípust különböztethetünk meg. Van sötét színű, rózsás színű, felfelé álló, lefelé álló, előreálló, eltérő irányokba álló mellbimbó, kis bimbóudvar, nagy bimbóudvar, lapos vagy épp puffadt. És ahogy a mellek is aszimmetrikusak lehetnek, úgy a két mellbimbó is eltérhet egymástól. De a lényeg, hogy szeretjük őket. Úgy, ahogy vannak.
(Forrás: player.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr412550045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása