Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Gyógyszerhamisítás

2015. december 06. - dobojozsi

Amit a gyógyszervásárlásról tudni kell, hogy elkerülje a hamis készítményeket!

Csak biztonságos forrásból vásároljon!

A hazai gyógyszertárak ellenőrzött úton, zárt rendszeren keresztül szerzik be készleteiket, így a gyógyszertárakban vásárolt gyógyszerek minősége garantált.

Ne vásároljon bizonytalan eredetű gyógyszert, se utcán, se piacon! Az ilyen helyeken történő gyógyszer-értékesítés illegális, az ott kapható készítmények összetétele, származása, hatása kétes és veszélyes egészségére!

Gyógyszert az internetről csak engedéllyel rendelkező patikától vásároljon!

Magyarországon kizárólag működő gyógyszertár üzemeltethet gyógyszert értékesítő weboldalt. Minden, az interneten legálisan gyógyszert értékesítő patikát nyilvántart az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatal (ÁNTSZ OTH), nézze meg, az Ön által választott patika szerepel-e az adatbázisban!

Soha ne dőljön be az e-mail fiókjába érkező gyógyszert kínáló spam üzeneteknek! Ezeket nem legális értékesítők terjesztik és minden bizonnyal hamis készítményt árulnak!

Vényköteles gyógyszert soha ne vásároljon az interneten!

Magyarországon tilos vényköteles gyógyszert az interneten árulni, ezért ha ilyennel találkozik, az szinte biztos, hogy hamis és veszélyezteti az egészségét!

Kerülje a külföldi weboldalakat!

A külföldi internetes gyógyszertárak 96%-a illegális! Az ott kínált készítmények bizonytalan forrásból származnak, és legtöbbjük nem tartalmazza a feltüntetett hatóanyagot, sőt, mérgező összetevőik lehetnek!

Ha az Európai Unió területéről rendelne gyógyszert, tartsa szem előtt, hogy a nem magyarországi webpatika is csak vény nélkül kiadható, magyar nyelvű tájékoztatóval ellátott gyógyszert értékesíthet magyar vevőknek.

Gyanús készítményt ne vegyen be!

Ha bármi gyanúsat, szokatlant észlel a gyógyszer csomagolásán, küllemén, ízén, ne vegye be, ne nyelje le! Kérjen tanácsot gyógyszerészétől, alkalmazhatja-e a gyógyszert, vagy a GYEMSZI OGYI gyógyszeradatbázisában ellenőrizze a készítményt.

Itt minden Magyarországon forgalmazott gyógyszer fent van, vesse össze saját készítménye fotóit az adatbázisban láthatóakkal!

Magyarországon a gyógyszerek forgalomba hozatali engedélyét a csomagoláson OGYI-T vagy EU szám jelzi. A készítmények alkalmazása előtt ellenőrizze ezek meglétét.

(forrás:hamisgyogyszer.hu)

A cikket és a videót a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr778144768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása