Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Irány a vacogó randi!

2018. szeptember 26. - dobojozsi

Eredeti és romantikus helyszínt nem is annyira könnyű találni. Hiszen hideg van, melegen, rétegesen kell felöltözni, nehéz elérni az áhított meghittséget. De nem annyira. Tippjeink segítenek, hogy a rossz időben is jól sikerüljön a nagy találkozás.

A cél egyértelmű: minél hosszabb időt eltölteni kettesben és kellemesen, megfázás és hibernálás nélkül. Elsőre nehéznek tűnhet a helyszín vagy a program kiválasztása, de ne feledkezzetek meg a téli sportokról, és a tél különös, romantikus hangulatáról sem.

Irány a korcsolyapálya! Vannak már fedett és örök klasszikus szabadtéri pályák is. Képzeld csak el, együtt a tömegben, mindenki vidám, nevet és siklik… Fogjátok meg egymás kezét és adjátok át magatokat az áramlásnak. Ha elesel? Semmi pánik! Pattanj fel, porold le magad, nevess(etek) egyet, és irány tovább.

Havazik? Na és! Esik a hó és fúj a szél… És? Van annál romantikusabb, mint a hóesésben sétálni. Ilyenkor annyira hideg sincs, ha pedig mégis fázol, akkor kezdődhet a hócsata! Vagy építsetek hóember, hómanót, hóangyalkát – ahogy sikerül. A játék többet elárul majd kedvesedről (és persze rólad is), mint egy hosszú beszélgetés. Bár ez utóbbi azért ne maradjon el. Ha felépült minden, akkor irány egy teázó vagy egy pohár bor…

Téli piknik Igen, van ilyen is. Igaz, kicsit melegebben és rétegesebben kell felöltözni, és fekhettek a fűben, de megvan a maga hangulata. Csomagolj össze pár szendvicset vagy süteményt, egy termoszba pedig forró teát. Aztán irány a park, a sziget – bármilyen hely, ami alkalmas erre. Ha takarót is visztek magatokkal, akkor leülhettek egy padra is. Igazán romantikus délután kerekedik majd.

Skandináv módra Miről (is) híressek a finnek? Persze, hogy a szaunákról! Üljetek be a melegbe, beszélgessetek, vagy csak hallgassatok nagyokat, élvezzétek, ahogy átjárja testeteket a forróság, ahogyan a méreganyagok távoznak. És ha letelt az idő? Nos, akkor irány a jeges fürdő, ami majd felélénkít, és visszaadja az életkedveteket. A folytatás már csak rajtatok múlik.

Mozis este Ha pedig annyira hideg van, hogy nincs kedvetek sem sétálni vagy piknikezni, akkor irány a jól bevált mozi. De ne csak egy film legyen – nézzétek ki akár egész éjszakára a programot. Keressetek kis mozit, ahol régi filmeket is játszanak, jó, ha már ismeritek a filmet, s még jobb, ha a kedvenceiteket nézitek meg együtt. Cimkék: párkapcsolat, randevú, szerelem

(forrás: anna.hu)

A cikket a Mrpotencia.hu tette közzé.

Olvass tovább: https://potenciaaruhaz.webnode.hu/news/irany-a-vacogo-randi/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr3313821710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása