Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Korai magömlés okai, kezelése

2016. július 01. - dobojozsi

„Ne máshol járjon az eszed! Ne csak testben legyél ott, de éld át teljes éneddel az együttlétet.” (A Megértő) 

Férfiaknál a merevedési zavar mellett másik legégetőbb probléma a korai magömlés. Ez a jelenség nem csak az idősebb korosztályt érinti, bármely életkorban jelentkezhet. Korai magömlés alatt azt értjük, mikor a férfi nem képes szabályozni orgazmusának, azaz ejakulációjának idejét, ezért az túl hamar következik be.

Mit is jelent az, hogy túl hamar?

Az elfogadott hivatalos tényállás szerint a normális, azaz nem korai magömlés általában behatolást követő 2-10 percben következik be. Így akkor beszélhetünk korai magömlésről, ha az illető 2 percnél korábban éri el a csúcspontot.

Kutatások szerint az adott probléma kb. a férfiak 20-30%-át érinti, egyesek szerint a számok még magasabban, csak a férfiak jelentős része nem fordul segítségért így pontos adattal nem tudnak szolgálni a szakértők.

Mi okozhat korai magömlést?

Az esetek nagy részében a hátterében valamilyen pszichológia tényező vagy emocionális tényező van. Túl sok stressz, depresszió, szorongás, kudarctól való félelem.  Lehet azonban biológiai oka is. Ilyenek lehetnek különböző gyulladások a nemzőszerv különböző részein. Ezeket a problémákat viszonylag könnyű kezelni, ám feltárásuk hiányában azok nem oldódnak meg. Így ha ilyen panasszal rendelkezik valaki, minél hamarabb keressen fel egy szakértőt, aki kizárja, vagy éppen megtalálja a biológiai eredetű problémát. Azért is fontos időben felkeresni egy orvost, ugyanis a biológia eredetű korai magömlés mellett a lelki, pszichológiai eredetű is kialakulhat. Így a fizikai probléma kiiktatását követően is tovább fennáll a korai ejakuláció.

A probléma kezelésénél nagyon fontos az önbizalom és a megértő partner. Lehetőleg olyan partnert válasszunk, aki megért minket, és segít abban, hogy a közös együttlét minél hosszabb és jobb legyen. Ha önbizalom né onbizalom.jpg lkül bújunk valakivel ágyba, és már az együttlét előtt arra gondol, hogy biztosan megint kudarcot fog vallani, biztosíthatom: úgy is lesz. Egyre inkább megerősíti magában, hogy reménytelen eset, és mindig kudarcot fog vallani. EZT EL KELL FELEJTENI!

Úgy induljunk neki a dolognak, hogy mi vagyunk az ÁGY URAI, mi irányítjuk a történéseket. Mi döntjük el, hogy testünkkel mi fog történni. Ez az első és legfontosabb lépés. Nem azt mondom, hogy rögtön első alkalommal órákon át fogunk szeretkezni partnerünkkel, de önbizalom nélkül, ezt soha nem érhetjük el.

Lelki, pszichológia eredetű probléma esetén mindenféleképpen javasolt a szexuálpszichológus felkeresése. Segít feltárni a korai magömlés hátterében álló pszichológiai és lelki gátakat, régi negatív élményeket, gyerekkori behatásokat. Ezek feloldása jelentősen javíthat a helyzeten.

Van az úgynevezett nyomásos technika, mely segít késleltetni a magömlést.  Hogyan kerüljem el a korai magömlést?  Nyomásos technika a korai magömlés elkerüléséhez:

Mikor már úgy érzed, hogy eléri a csúcspontot, kérd meg partnered, hogy nyomja meg a makk és a pénisztörzs közötti részt, míg a késztetés el nem múlik. Ezzel megakadályozza, csökkenti az ingereket melyek idegszálakon keresztül futnak az agyba.

  1. A nyomást követően várj legalább fél percet, majd folytathatják az aktivitást.
  2. Amennyiben ismét úgy érzed, közel jársz a végponthoz, ismételd meg partnereddel a nyomást.
  3. Ezen technika alkalmazásával meg lehet tanulni a magömlés késleltetését.

Természetesen léteznek más technikák is, melyek segítenek a korai magömlés megszüntetésében. Ha az egyik technika nem válik be, ne szabad feladni, másik technikával kell próbálkozni. A folyamatos munka és tenni akarás meghozza a gyümölcsét.

(forrás:ferfi-agy.blog.hu)

A cikket a MrPotencia.hu tette közzé.

S ne feledjük! MI VAGYUNK AZ ÁGYUNK URAI! Csak így érhetjük el célunkat.

Olvass tovább: http://potenciabolt.webnode.hu/news/korai-magomles-okai-kezelese/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr888858884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása