Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Merevedési zavar - A tettek mezeje

2016. június 03. - dobojozsi

Habár a teszt kitöltése segít megérteni és szembenézni a merevedési zavarral, csak akkor lesz képes megoldani a problémát, ha tesz is érte.

Léteznek olyan kezelések, amelyek hasonló helyzetben lévő férfiak millióin segítenek. Azonban nem minden kezelés egyformán hatásos mindenkinek. Ahhoz, hogy meg tudja határozni, hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb terápia, keresse fel orvosát.

Ha úgy gondolja, hogy merevedési zavara van, a legeslegfontosabb, hogy felkeresse orvosát. Tisztában vagyunk vele, hogy pont ezt a lépést a legnehezebb megtenni a probléma leküzdéséhez. Természetes, hogy zavarban vagyunk, amikor egy olyan személyes problémáról kell beszélnünk, mint a merevedési zavar.

Vajon Ön biztosan a merevedési zavart választja élete társául? Vagy inkább tenne valamit a probléma leküzdéséért, hogy visszakapja egészséges szexuális életét?

Akármilyen szigorúan is hangzik ez, ha aggódik szexuális egészsége miatt, akkor amilyen hamar lehetséges, beszéljen meg egy találkozót orvosával. Érthető, hogy egy férfinak nehezére esik egészségének olyan személyes vonatkozásairól beszélni, mint a merevedési zavar, az orgazmus, vagy a bélműködés. Orvosa egy szakember, aki a munkáját végzi, számára az a fontos, hogy segítsen Önnek megoldani problémáját.

Képzelje el, hogy egy barátja kerül hasonló helyzetbe. Mit tanácsolna neki?

Amikor azt ajánljuk, hogy tegyen valamit a probléma leküzdéséért, azért tesszük, mert egy nagyon fontos dolog forog kockán: a szexuális egészsége. Ha felkeresi orvosát, megteszi az első lépést afelé, hogy leküzdje merevedési zavarát, és szexuálisan ismét teljes életet éljen. Ennek következtében nő az önbizalma, javul kapcsolata partnerével, és általában is jobbá válik az élete.

Másrészt, ha nem kezeli merevedési zavarát, előfordulhat, hogy ez az állapot rossz hatással lesz kapcsolataira és életminőségére is. Bizonytalan abban, hogy megtegye-e az első lépést? Ha magáért nem teszi meg, akkor tegye meg partneréért, családjáért!

SZÉGYENÉRZET

Ha zavarban van amiatt, hogy merevedési zavaráról kell orvosának beszélnie, ne felejtse el, hogy nem Ön lesz az első, aki ezt megteszi. Orvosa képzett szakember, aki férfiak testi és szexuális egészségével foglalkozik. Gondoljon arra, hogy ha szégyenkezik is problémája miatt, ez az érzés hamar el fog múlni. Visszatérő, aktív szexuális egészsége viszont kitarthat egész életében.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr948727250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása