Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencianövelő Top 10 - 2018. júniusi eladások alapján

2018. augusztus 14. - dobojozsi

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. JÚNIUS 1-31. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN

Megindult a foci vb, mely miatt látni lehet, hogy a férfiak egy része teljesen mással foglalkozik. Bár nem számottevő az eltérés a vásárlásokban, de még is azt látjuk hogy a foci vb miatt, a nap bizonyos szakaszában visszaesik a potencianövelőket kereső férfiak száma. Na de sebaj, most a foci a legfontosabb. Abban is biztosak vagyunk, hogy ahogy vége a vb-nek, úgy a férfiak ismét visszaszoknak a foci utáni legfontosabb dologra, a szexre. A júniusi hónapban is voltak változások a top 10 potencianövelők terén, nos nézzük meg, mi történt a legjobb potencianövelők között. Június sem múlt el változások nélkül, most is kicsit átrendeződtek a legjobb potencianövelők helyei és százalékai. Változnak az idők, így változik a kereslet is egy-egy potencianövelő iránt. Már mutatjuk is hogy pontosan most milyen helyezés alakult ki.

1. helyen végzett újra a Maraton Extra potencianövelő, mely mostanában mindig ott van a legjobb potencianövelők között. Múlt hónapban csak a második helyre volt elég a 21%-os részesedés, míg most egy kicsivel többet szerzett meg, így a 22%-os részesedéssel megszerezte ismét az első helyet és átvette a vezetést a Dragon power potencianövelőtől.

2. helyen végzett a nagy veterán, a nagy visszatérő, mely már sok alkalommal tér vissza a potencianövelők közé. Nem csoda, elvégre az egyik legrégebbi növényi hatóanyagokból készült potencianövelő kapszula, a Dragon Power potencianövelő. A Dragon power teljesítménye most 15-%os volt, így a második helyre volt elég jelenleg, ezzel elveszítve az arany érmet, melyet a múlt hónapban sikerült megszereznie. Ennek kb. csak egy oka lehet véleményem szerint, hogy a maraton potencianövelő kapszulái ár érték arányban kedvezőbbek. A Dragon Power potencia kapszula ára egy kicsit borsosabbra jön ki, mint a maraton extra potencia növelőé.

3. helyen végzett most a szintén nagy visszatérő, az El Torit  For Men potencianövelő, mely éveken keresztül egyik meghatározó potencia kapszulája volt a piacnak. Most a múlt havi 19%-hoz képest csak 14%-ot teljesített, de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy a harmadik helyen maradjon mint egy hónappal ezelőtt. Szép teljesítmény, és így elég stabil is a helyezése..

4. helyen végzett most a pertinax 3in1 potencianövelő, mely lényegében a múlt havi teljesítménye is volt. Bár most 3%-os esést mutat a múlt havi 16 hoz képest, de most is elég volt ez ahhoz, hogy a negyedik helyen maradjon a jól ismert 3 hatással bíró potencianövelő kapszula, mely nem más mint a pertinax. s három hatása miatt kedvel - korai magömlés elleni, tesztoszteron szint fokozása érdekében és a merevedési gondok és erekciós zavarokra fejlesztett kapszula sokáig birtokolta az elő helyet, de mikor megérkezett a piacra fél tucat új potencianövelő, azóta már folyamatosan változnak a potencia kapszulák helyezései. De az is biztos hogy a pertinax3in1 potencianövelő folyamatosan itt van a top 10-ben.

5. helyezett lett most a nagy E betűs eroton, mely nem csak hogy egy igen kedvelt potencianövelő, de nagyon jók is a visszajelzések az eroton potencianövelővel kapcsolatosan. Ebben a hónapban igaz nem volt eroton potencianövelő akció, mint a korábbi hónapban, de mint láthatjuk ez sem befolyásolta azt, hogy az eroton potencianövelőt mennyien kedvelik és mennyien vásárolják a merevedési problémák és erekciós zavarok leküzdésére. Jelenleg 9%-os teljesítményével 5%-ot javított az Eroton kapszula, mely azért azt kell hogy mondjuk, igazán kiemelkedő teljesítmény. Az is biztos, hogy a népszerűsítési kampánynak köszönhetően elég sokan próbálták ki anno a terméket, és így meg tudtak győződni arról, hogy mennyire hatékony a merevedési gondok kezelésében és a keményebb erekció elérésében az Eroton potencianövelő kapszulái. Nem csoda hát, hogy egyre többen ragaszkodnak az Eroton potencia kapszulák adta keményebb erekcióhoz.

6. helyen végzett most, ezzel kicsit előrébb jutott a jól ismert és régen nagy sztárként emlegetett boom boom  potencianövelő. A Boom Boom potencianövelő régi nagy kedvenc, és a potencianövelő bumm azaz a potencianövelő pia átalakulása előtt hónapokon át egyeduralkodó volt a Boom Boom potencia kapszulái. De mióta megjelent a több  fajta kapszula  a piacon és megváltozott  a kereseti arány, azóta elveszítette az első helyezését, így már csak a közép mezőnyben tud helyezést szerezni. De az biztos, hogy a top 10 potencianövelő között még sokáig itt lesz. A jelenlegi állás is ezt bizonyítja, mert hát a korábbi hónap 4%-os teljesítményéhez képest most javított a helyezésén és a százalékos arányon is. Most 8%-os részesedést tudott elérni a múlt havi négy százalékkal szemben, ez lényegében a duplázást mutatja kereslet szempontjából, másrészről pedig hetedik helyről feljött egy helyezést is. Tehát azt láthatjuk, hogy a Boom Boom potencianövelő még mindig stabil tagja a potencianövelő top-10-nek.

7. helyen végzett a szintén nagyon kedvelt és régebben sokak által vásárolt Gold Power potencia kapszula. Tény és való, hogy a gold power potencianövelő is, mint ahogy a boom boom potencianövelő is ért már el lényegesen jobb helyezéseket is a potencianövelő top-10ben, de most jelenleg csak 6%-os részesedést tudtak produkálni ebben a szegmensben. Félre értés ne essék, ez is szuper jó eredmény, elvégre több tucat potencianövelő közül bekerülni és bent is maradni egy top -10-es listában, nagyon jó eredmény.

8. helyen végzett ismét az egyik legerősebbnek mondott potencia kapszula, mely nem más mint a Herkules potencianövelést elősegítő készítmény. Jelenleg 5%-os részesedést tudott elérni a múlt havi 3%-al szemben, mely remek teljesítmény növekedés. Szerintem hamarosan beérik a Herkules kapszula is arra hogy lényegesen előrébb kússzon a listában, elvégre a visszajelzések szerint tényleg a legerősebb és leghosszabban ható potencianövelő készítmény mely jelenleg a piacon található. Bár a Herkules potencianövelő ára valóban egy kicsit drágább a többi hasonló 4 kapszulás potencianövelőhöz képest, de a "tudása" is nagyobb a többinél az állítások, a potencianövelő fórumokon írt vélemények szerint.

9. helyen végzett az Illusion potencianövelő kapszulái, melyek szintén kedvelt kapszulák, már csak azért is, mert az illusion potencia fokozó és potenciát is serkentő kapszulái 2-4 és 8 kapszulás kivitelben is megtalálhatóak. Ez már csak azért is jó, mert több féle kiszerelés közül választatja ki az ember, hogy mely számára árban vagy épp kiszerelésben a legkedvezőbb. Az Illusion potencia serkentő kapszulák az XXL Powering termékcsalád részeként vannak jelen a férfiasság fokozó kapszulák között. Akik ismerik az XXL Powering Emperor kapszulát, azoknak mindenképp javasoljuk, hogy próbálják ki az Illusion kapszuláit, mely több hatóanyagot tartalmaz ezáltal erősebb termék mint a testvér terméke az XXL Powering Emperor.

10. helyen végzett végül az új potencia növelő, mely nem más mint az Infinity kapszula. Az Infinity potencia kapszulái még a múlt hónap végén jelentek meg a piacon, és akkor még nem is igazán okoztak nagyobb durranást vagy keresletet a potencianövelők között, de így hogy eltelt egy hónap, így azért már berobbantak a top-10-be, ami új potencianövelőként nem is annyira egyszerű helyzet. De az biztos, hogy sok ember volt kíváncsi a megjelenésében - kapszula kinézete - hasonló termékre mint amilyen a Dragon Power is. Így a végére 3%-os részesedéssel esett be a tizedik helyre.

Mint ahogy az utóbbi hónapokban szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, mert már nagyon sok féle-fajta igazán hatékony férfierő kapszula van még a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. Ezért is van az, hogy most is leközöljük részletektől mentesen a következő ötöt is. Most a 11. helyen a Red One Plus potencia növelő kapszulái végeztek. A Red One Plus kapszulái kiváló választás lehet azoknak a férfiaknak, akiknek cukor problémájuk, vagy magas vérnyomás problémájuk van. Nagyon jók a visszajelzések. 12. helyen végzett most a Strong Power potencianövelő, mely korábban a top-10ben is sokszor benne volt. Elég erős és jó termék, nem hiába strong - erős a neve is. 13. helyen végzett most a Longer potencianövelő, melyről nem igazán értjük, hogy miért nem kerül be többször is a legjobbak közé, elvégre aki vitte az nagyon dicséri, de valahogy még sem kapnak rá az emberek, hogy akár a top-3-ba bekerüljön, pedig hatásban és árban is nagyon jót tud. 14. helyen végzett a különleges formában és kiszerelésben kapható Makagra Oral Jelly más néven a Makagra zselé - nem összetévesztendő a Kamagra Oral Jelly vagy Kamagra zselével. Végül de nem utolsó sorban a 15. helyen végzett egy szintén frissé és a potencianövelők között még fiatalnak számító My Tool potencianövelő. Árban azonos sok másik 4 kapszulás termékhez képest, és hatásban is szintéh hozza azt az eredmény - keményebb erekció és hosszabban tartó merevedés - mint társai. Így mindenképp javasoljuk, hogy tegyenek vele egy próbált, nem fogják megbánni.

Mint ahogy a havi statisztikából is kiderült, itt aztán hirtelen nagy lett a felfordulás a helyezések és a termékek között. Mivel visszatértek nagy klasszikusok, így elég nagyban befolyásolják a korábbi eredményeket. Potencianövelő fórumokon egyre több információt látunk mi is az újabb termékekről, és ez azért is jó, mert a vásárlók egymást segítik a potencianövelő kiválasztásában. Mi is miden esetben ösztönözzük a vásárlóinkat arra, hogy írják meg a termékhez a tapasztalataikat és véleményüket, így segítve az új vásárlókat az eligazodásban.

Most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban: pertinax, rider, tornado, rush, gold power, illusion, elixir, boom boom, eroton, adonisz. Továbbá ezt a 10 terméket nézték meg a legtöbben az oldalunkon: dragon power, boom boom, long love, green snake forte, volume 500, pertinax, maaraton extra, el torito, makagra oral jelly, erect on spray.

Szokás szerint, nem is zárhatnánk mással az elemzést, mint egy pár egyszerű kérdéssel. Vajon meddig tart a Maraton Extra sikere? Esetleg ismét a Dragon Power veszi át az első helyet vagy esetleg a Pertinax pofátlankodik be mindenki elé? Esetleg netalántán, véletlenül valamelyik régebbi nagy kedvec jut újra előre - Boom Boom - Red One Plus - Eroton? Na és mi lesz az újabbak sorsa - Infinity potencianövelő, My Tool potencianövelő? Na és még egy régi nagy kedvencre is kíváncsiak vagyunk - jut lényegesen előrébb a red one plus kapszula? Sok minden történhet egy hónap alatt. Mi már alig várjuk hogy egy hónap múlva legyen és végre elkészíthessük az összesítést. Tehát egy hónapot kell várni arra, hogy meglássuk melyik potencianövelőt kereste, vitte, vásárolta, dicsérte mindenki. Aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2018 júliusában is folytatódik a potencianövelők háborúja az előkelőbb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint húsz weboldal és több mint hat tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr8914085409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása