Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Pénisznövelő gyakorlatok

2016. március 24. - dobojozsi

A napi torna-program

Forró törölközõs bemelegítés (5 perc)

Nyújtó gyakorlat (25-30 perc)

Növelõ és keringésjavító gyakorlat (1 perc)

Fejõ gyakorlat (10-20 perc)

PC gyakorlatok (5 perc)

Masszázs és levezetés (5-10 perc)

 

Forró törölközõs bemelegítés (5 perc)

Itass át egy ruhát/törölközõt meleg vagy forró vízbe, aztán csavard ki. Csavar a ruhát a péniszed szárára (akár petyhüdt, akár erektált állapotban). Tartsd rajta egy percig, aztán ismétled meg egy párszor. Szárítsd meg a péniszed.

Nyújtó gyakorlat (25-30 perc)

1. A petyhüdt péniszt egy kézzel a feje körül fogd meg szilárdan. Légy óvatos és ne zárd el nagyon a vérellátást.

2. Húzd magadtól elfelé a péniszed. Nyújtsd ki amennyire fájdalom vagy kellemetlenségérzet nélkül tudod. Tartstd így 5 percig. Minden perc után egy kicsit jobban húzd ki.

3. Tarts egy perc pihenõt. Pörgesd meg körbe a péniszed kb 30-szor.. Ez helyreállítja a vérkeringést.

4. Ismételd meg a második lépést négyszer, mindig más irányba húzva... fel, le, balra, jobbra. Minden 5 perc húzás után ismételd meg a hármas lépést.

5. Miután kész vagy az 5 nyújtással (mind 5 perc), húzd ki a péniszed elõrefelé, mint legelõször. Adj neki jó egy percnyi nyújtást és 10 kis rántást elõrefelé, nem túl erõsen.

Növelõ és keringésjavító gyakorlat (1 perc)

Fogd meg a péniszed és finoman csapkodj vele minden irányba összesen 30szor. A másik kezeddel védd meg a herezacskódat, különben megsebesítheted magad.

Fejõ gyakorlat (10-20 perc)

1 - Amikor a péniszed félig merev állapotban van, csinálj egy amerikai "minden OK" jelet a bal kezed hüvelyk és mutatóujjával. Így fogd meg szorosan a péniszed töve körül.

2 - Az tövétõl indulva húzd a péniszt finoman, de határozottan. Nyújtsd magadtól elfelé. Mindig félig merev állapotban kéne maradnod. A péniszed tövétõl a makkig mozgasd a kezed. Figyeld meg, ahogy a makk megtelik vérrel.

3 - Válts jobb kézre és tegyél ugyanígy, a tövétõl kezdve lefelé préselve a vért a makkba. Váltogasd a két kezed lágy ritmikus mozgással, végighúzva a kezed a pénisz teljes hosszát, kivéve a makk legtetejét. Váltás minden húzás után.

200-300 húzás/nap közepes erõvel az elsõ héten (10 perc)

300-500 húzás/nap közepes/teljes erõvel a következõ héten (15 perc)

500 vagy több húzás/nap az elõzõek után, és olyan erõsen ahogy tudod (20 perc).

Ha úgy látod hogy kezd felállni gyakorlat közben, szorítsd erõsebben hogy lelankaszd, vagy várj amí múlni kezd. Megindíthatod a keringést a gyakorlat után ha fel és le csapkodsz a péniszeddel 25-50szer. Csináld meg ezt a gyakorlatot heti 5ször. Emlékezz hogy a pénisz csak részben legyen merev. Ha úgy érzed közel az ejakuláció, várj amíg a sürgetés elmúlik. Ez önmagában egy gyakorlat...az önuralomé.

PC gyakorlatok (5 perc)

Használd az útmutatást hogy megtaláld a PC izmodat.

Csinálj különbözõ variációkat minden alkalommal amikor tornáztatod. Csinálhatod bármikor - vezetés, tévénézés, stb. közben is.  Csinálj gyors PC összehúzásokat: Feszítsd és lazíts ismételten. Kezdj hússzal és vidd fel százig, vagy tovább. Csinálj legalább 250 összehúzást naponta, az életed végéig. A cél hogy napi ezret meg tudj csinálni.

Gyakorold a HOSSZÚ szorítást a PC izmaid szorosan behúzva tartásával, 30 másodpercig, vagy tovább.

Próbálj lépcsõzetesen haladni: Fokozatosan szorítsd egy pár másodpercig, aztán fokozatosan lazíts pár másodpercig. Ismételgesd. 

PC vibráltatás: Szorítsd össze a PC izmaidat olyan lassan ahogy csak tudod. Miután megvan, ereszd ki. Egy bizonyos ponton vibrálni fog, és érezni fogod ahogy az energia felfut a gerinceden. . Koncentrálj mély, lassú légzéssel miközben ezt a gyakorlatot végzed. Nagyon jó frissítõ ha kimerültél!

Amikor vizelsz, és a végén kilõnéd az utolsó cseppet is, akkor használd a PC izmodat a másik irányba. Mikor ezt teszed az ánuszod kitágul, és más az érzés is. Ezt hívják kilövõ PC gyakorlatnak.

Masszázs és levezetés (5-10 perc)

Torna után finoman masszírozd a péniszed néhány percig. Használhatod a gyógynövényes növelõ krémet is. Masszázs után újra használhatod a forró törölközõs módszert, vagy belelógathatod a péniszed egy kis langyos vízbe pár percre. Ezek benntartják a vért a péniszedben és serkentik a sérült részeket a jobb mûködésre és a helyreállítására. Utána töröld meg alaposan egy törölközõvel.     Hát, ez lenne a torna. Ezek a gyakorlatok a titka a hosszabb, vastagabb, erõsebb pénisznek... egy keményebb, erekciónak... jobb orgazmusok... és élethosszan tartó szexuális erõ! Csináld meg a tornát heti 5 napon, és maradandó növekedést érsz el!

(forrás: dudas.click.hu)

A cikk további részleteit elolvashatják ha ide kattintanak - A cikk részleteit a MrPotencia.hu biztosította.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr138509116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása