Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Csúfos vereségbe szaladtunk bele egy orgazmusfelmérés során

2018. szeptember 14. - dobojozsi

Elkeserítő eredményre jutott egy szexuális témájú kutatás, legalábbis a férfiak szempontjából. Szakemberek 2300, 18 és 65 közötti, leszbikus és heteroszexuális kapcsolatban élő nőt kérdeztek meg olyanokról, hogy havonta hányszor szexelnek férfi vagy női partnerükkel, és hogy ebből hányszor jön össze az orgazmus.

Az eredményekből pedig kiderült, hogy mi, férfiak elég csúfos vereségbe szaladtunk bele, ugyanis "azoknak a nőknek, akik nőkkel élnek nemi életet, havonta akár 55 alkalommal is összejöhet az orgazmus, míg a férfiak csak átlagosan 7-szer tudják a csúcsra juttatni női partnerüket." – ennél többet nem is lehet ehhez hozzáfűzni.

Persze, akinek nem inge, ne vegye magára, és nyilván te is azok közé tartozol, akik őrült jól teljesítenek AKKOR és OTT, de azért ezt most itt hagyjuk, mert egy kis ismétlés sosem árt.

Forrás: player.hu

A cikket a mrpotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr4314138265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása