Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Rossz a szex? Csináld jobban!

2018. június 20. - dobojozsi

A jó szex a kiegyensúlyozott kapcsolat egyik alapja. De mi történik akkor, ha valami egyszer csak elromlik? Van gyógyszer vagy módszer, ami visszahozhatja az elvesztett gyönyört?

Elvesztettem a vonzerőmet? Elvesztettem a szexuális érdeklődésemet? Kiveszett belőlem minden erotika? Kérdések sora, amely megfordulhat a fejünkben akkor, ha a korábbi kiegyensúlyozott, szenvedéllyel teli szexuális élet egyszerre inkább kötelező, de egyre kevésbé örömteli programot jelent. A jó hír, hogy a folyamat visszafordítható. Kell hozzá odafigyelés, sokszor szakember segítsége, kitartás, türelem, kísérletező készség.

Lehet tényleg rossz a szex? Szögezzük le az elején: olyan nincs, hogy valaki képtelen a jó szexre. Az előfordul, hogy aki nyitottabb, könnyen éli meg a gyönyört. Mert többet próbálja, mert kiismerte magát, mert meg meri mondani, mi jó és mi nem az. Az első lépés ugyanis önmagunk, saját testünk ismerete: vágyainké, reakcióinké, erogén zónáinké. Csak az fogja élvezni a szexet, aki meri – az ismeretlen viszont félelmetes lehet. Ha azonban tökéletesen tisztában vagyunk testünk minden rezdülésével, sokkal könnyebben és bátrabban merjük megmutatni mit is tudunk. Fontos továbbá – így a szakértők –, hogy ne unjunk egymásra. A kezdeti hévet könnyen felválthatja a megszokás, az estéről, estére, hétről hétre, évről évre egyhangúbb szex. Ezen viszont csak együttes erővel lehet változtatni: játékokkal, helyszínekkel, segédeszközökkel. Ami egy adott kapcsolatban belefér…

Különböző igények – elégtelen szex? Van aki lassabban, lágyabban, más szenvedélyesebben szereti – mint ahogy valaki csak a gyümölcs más pedig a csokifagyit eszi meg. A megoldás? Megint csak a nyitottság: a szex ne legyen mindig ugyanolyan. Hangulat, a körülmények, az idő, a helyszín – bármi meghatározhatja az együttlét „típusát”. Lehet és kell is variálni, és bizony, sokszor szükség van kompromisszumokra is – sok minden belefér abban a skálába, ami a másiknak még nem kellemetlen.

(forrás: anna.hu)

A cikket a merevedési zavarok szakérője a MrPotencia.hu tette közzé.

 Olvass tovább: https://potencianovelo-szerek.webnode.hu/news/rossz-a-szex-csinald-jobban/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr7813821670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása