Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Így hűtlenkedünk mi, magyarok

2018. május 20. - dobojozsi

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a hűtlenkedés inkább kulturális, szociális tényezők függvénye vagy valamilyen evolúciós hatás következménye. Nehéz eldönteni, hogy vajon kinek van igaza, az azonban biztos, hogy néhány éve már nagyon keresni sem kell azokat az online társkereső oldalakat, amelyeket kifejezetten szerető-keresőként működnek.

Érdekes kutatás látott napvilágot a minap. A készítők arra keresték a választ, hogy kik azok, akik hazánkban a legnagyobb valószínűséggel hűtlenkedésre adják a fejüket. A most nyilvánosságra hozott kutatási adatok szerint Magyarországon a tipikus hűtlenkedni vágyó nő 38, a férfi 39 éves, diplomás és vagy a fővárosban vagy annak környékén él. Esetleg külföldön, ugyanis napjainkban a hűtlenkedő magyarok 20%-a már külföldről keres magyar szeretőt magának.

De vajon mit keresnek tulajdonképpen ezek a társkeresők? A szeretőkereső oldalra regisztrálók többsége állandó szexpartnert keres, de jelentős azoknak az aránya is, akik első nekifutásra inkább maradnának egy ártatlan flörtnél és sokan vannak azok, akik csak kíváncsiságból próbálják ki, fejben játszanak el a gondolattal. A félrelépést tervezők nagy része viszont csupán társaságra vágyik, mindennemű szexualitás és komplikáltabb viszony nélkül, sőt sokan kifejezetten komoly kapcsolatot keresnek hosszú távra. Korábbi kutatásból már kiderült, hogy a magyarok többsége lépett félre már legalább egyszer és azt is tudjuk, hogy a főváros a „legfertőzöttebb” ebből a szempontból. Az elmúlt évek során Budapesten, Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád megyékben egyébként csökkent a hűtlenkedők aránya, míg Pest, Bács-Kiskun és Tolna megyékben nőtt, azaz ezekből a megyékből keresnek egyre többen szeretőt maguknak – állítják a felmérés készítői. Ezek után már talán nem is olyan meglepő, hogy a magyar hűtlenkedők közel 10%-a nyitott kapcsolatban él, azaz a másik fél tudtával és beleegyezésével folytat szeretői viszonyt valaki mással. Így hűtlenkedünk mi, magyarok

https://www.anna.hu/images/g5jqyaarh/23504_randi-2.jpg

(forrás: anna.hu)

A cikket a Mrpotencia.hu tette közzé.

Olvass tovább: https://penisznovelo.webnode.hu/news/igy-hutlenkedunk-mi-magyarok/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr413824210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása