Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

10 bosszantó női szokás szex közben

2018. április 20. - dobojozsi

Van ami csak a filmeken mutat jól, de a valóságban inkább kellemetlen, és jó tudni azt is, hogy mikor érdemes inkább abbahagyni az egészet.

A pasik (nagyon helyesen) feltételezik, hogy rengeteg dolgot rosszul csinálnak az ágyban a nőkkel, elsősorban azért, mert a nők szexuális rendszerei összetettebbek. Ez azonban nem jelenti, hogy ők nem hibázhatnak. A férfiak például utalják, ha a fülükbe kiabálnak szex közben, a hátukat karmolásszák, vagy ha a nők túlságosan szégyenlősek. A Szeretlek Magyarország összeállításában elolvashatod a nőket bosszantó szokásokat is! Top 10 - ami a férfiakat bosszantja

1. Közös pornónézést javasolsz – és aztán megsértődsz a pasi reakciójára A legtöbb férfi néz pornót, és a legtöbb nő tudja ezt. Van, aki megpróbál jó képet vágni hozzá, és közös programmá alakítani a dolgot – de nem számol azzal, hogy így másodhegedűst kell játszania a képernyőn látható szereplők mellett.

2. Túl nagy zajt csapsz, amikor mások is hallhatják Egy kis nyögés, nyöszörgés csodás, de ha kiabálsz, és úgy dobálod magad, mintha legalábbis fojtogatnának a párnával, ijesztő lehet a partnerednek. És cikis is. Tudom, azt hiszed, élvezi, mert igazi kannak érezheti magát. De hidd el, jobban örül, ha utána nem kell pironkodva a lakótársai/szülei/gyerekei/szomszédjai szemébe néznie.

3. Mozdulatlanul hátradőlsz Ha csak hátradőlsz, és hagyod, hogy a partnered csináljon mindent az ágyban, az nem csak unalmas, de lekezelő is. Tévedés azt hinni, hogy elég izgató, ha egyszerűen csak hagyod, hogy szexeljen veled. A legtöbb esetben ez sajnos nem elég.

4. Vécére mész közvetlenül szex előtt, és nem mosakodsz utána Fokozottan zavaró, ha a nő elvárja az orális kényeztetést.

5. Hátkarmolás A filmeken irtó szexinek tűnik az extázis csúcsán végigszántani a hátát a körmeiddel. De a valóságban egyszerűen csak fájdalmas.

6. Túlságosan szégyelled a tested Betakarózol, csak sötétben akarod csinálni, nem hagyod, hogy megcsodáljon – ez egyik pasinak sem jön be. Ráadásul ebből az is következhet, hogy nem vagy hajlandó bizonyos pózokra, és nem vagy elég kísérletező kedvű.

7. Csak a misszionárius pózra vagy hajlandó A nők több okból is kedvelik a misszionárius pózt. Ezek egy része respektálható (egyszerű, és sok a szemkontaktus) de vannak kevésbé jól tolerálható okok is (ez a póz takarja a legtöbbet a testükből, és ez igényli a legkevesebb erőfeszítést). Már az is elég nehéz, hogy fenntartsd a vágy hőfokát, amikor egész hátralévő életedben ugyanazzal az emberrel szexelsz, de úgy, hogy mindig ugyanazt csináljátok, teljesen lehetetlen.

8. Megmondod neki, mikor mehet el Ha kérleled, hogy még ne menjen el, csak rágörcsöl, nehogy korán menjen el - és úgyis el fog. Sokkal jobb, ha hagyod a csúcsra jutni, és nekifogtok a második körnek, vagy orálisan jutsz el az orgazmusig.

9. Csak akkor öltözöl ki, ha elmész Oké, ezt nem szex közben csinálják a csajok, de akkor is rendkívül lelohasztó szokás. Sok férfi panaszkodik, hogy a felesége milyen szexi, amikor szoknyában, magas sarkúban távozik otthonról, de amint hazaér, jön a macinaci.

10. Úgy egyezel bele a szexbe, mintha valami óriási szívességet tennél A szex elvileg kölcsönös örömszerzés lenne. Ha mégsem az, hölgyeim, tessék megmondani a pasinak, mit csináljon másképp.

(forrás: anna.hu)

A cikket potencianövelők forgalmazója a MrPotencia.hu tette közzé.

 

Olvass tovább: https://ferfiakalma.webnode.hu/news/a10-bosszanto-noi-szokas-szex-kozben/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr6013821730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása