Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencia problémák és egyéb merevedési zavarok

2018. április 13. - dobojozsi

Mikor beszélünk merevedési zavarról? Nos, van egy egyszerű és egy bonyolult válasz. Most a részletes következik!

Az erekció (merevedés) létrejöttéhez igen bonyolult és igen sérülékeny lelki és idegi reakciók szükségesek, ezért a leggyakoribb férfi szexuális zavar a merevedési zavar. Azért különösen jelentős foglalkozni vele és a csökkentésére törekedni, mert erőteljesen rombolja a férfiak önbizalmát, és nem csak a férfinak, hanem a partnerének is gondot okoz. Ez a gond egyre gyakoribb, a 40 év feletti férfiak 40%-át érinti, de nem ismeretlen fiatalabb korban sem. Az impotencia csak az egyik – kétségkívül legsúlyosabbnak látszó – fajtája a merevedési zavaroknak. Vannak azonban másfajta ilyen potencia zavarok is. Például, ha a merevedés akkor is fönnáll, ha már semmi szükség nem lenne rá… Első pillantásra talán nehéz megérteni ezt a helyzetet. Az impotenciára hajlamosak esetleg még kívánatosnak is találják. Pedig komoly problémáról van szó, bár ezek szerencsére jóval ritkábbak. Enyhébb változatuk a sokára és nehezen bekövetkező magömlés eseteként (ejaculatio retardata) ismeretes. Ilyenkor mintha valami visszatartaná a magömlést, a férfi kínlódva mozog akár egy óra hosszat vagy még tovább. A merevedés pedig változatlanul fennáll, mert a kielégülés vágya nem hagyja csillapodni. Még kellemetlenebb, sőt, kifejezetten veszélyes az úgynevezett priapizmus, amikor a merevedés szexuális izgalom nélkül, fájdalmasan és csillapíthatatlanul jön létre. Ez leginkább cukorbajosoknál és alkoholistáknál fordul elő. Lényeges, hogy valamilyen sérülés elzárja a vér visszaáramlásának útját a barlangos testekből. Így a merevedés akár napokig fönnmaradhat, megszűnte után viszont nehezen hozható újra létre. Ez tehát az az eset, amikor a merevedés nem a szexuális izgalom jele, s mivel fájdalmas, nem is lehet azzá változtatni és kielégüléssel megoldani. (Néha éppen magömlés után keletkezik.) Priapizmusnak szerencsére nem mondható az a merevedés, ami éjszakánként többször létrejön, gyakran szexuális álmokkal, esetleg orgazmussal jár de hamar elmúlik. Zavar az is, amikor a merevedés a közösülés első perceiben, orgazmus és magömlés nélkül megszűnik. Általában ez is lelki okokra: valamilyen félelem megjelenésére vagy a partnerkapcsolat zavarára vezethető vissza.

A libidó csökkenése is okozhatja Tévesen sorolják viszont az impotenciához (már akik odasorolják) a férfi nemi vágyának – úgynevezett libidójának – erős csökkenését vagy hiányát. Az impotencia ugyanis, mint láttuk, a kívánt merevedés hiányát jelenti. Ha egy férfi nem kívánja a meglévő partnerét akkor természetesen ez a partner merevedést sem vált ki nála, de ettől még nem impotens. Sőt, akkor sem impotens, ha vannak időszakok – akár hónapokig –, amikor senkit sem kíván (mert éppen valami más köti le a figyelmét stb.) Egyébként az, hogy nem kívánja a szexet, rendszerint valamilyen szexuális funkciózavar következménye szokott lenni. Az ilyen nem kívánás pedig valójában csak látszólagos, hiszen tulajdonképpen kudarckerülés. Persze ha egy férfi soha semmilyen nőt nem kíván meg, akkor bizonyos értelemben impotensnek is tekinthető. Elvileg ilyen is előfordulhat, illetve olyan, aki eredetileg kívánta a szexet, de aztán a csalódások, kudarcok, betegségek vagy súlyos depresszió következtében elment tőle a kedve. Nemcsak nőkkel, de férfiakkal is előfordul, hogy leszoknak a szexről.

És a megszüntetés A merevedési zavar megszűntetésében elkerülhetetlenül szerepe van a partnernek. Ugyanis szinte minden férfi kudarcként éli meg az egyszeri „felsülést” is, ezért, amikor legközelebb elindul az előjáték, a gondolataiban megjelenik a kudarc előrevetített gondolata. Szorong, és a gondolatai akörül forognak, hogy nehogy megint felsüljön, ettől nem tudja elengedni magát, s tényleg nem sikerül a behatolás. Ezzel körbe is ér a probléma, kész az „ördögi kör”, mely így szól: „kudarcot vallottam, ezért félek. Félek, tehát kudarcot vallok”. A szorongás, félelem leküzdésében igen nagy szerepe van a partnernek, aki kellő tapintattal, bíztatással segíthet, hogy kisebbítse a férfi kudarc érzését. Ilyen esetekben az egyik legcélravezetőbb technika az, ha a páros egy meghatározott ideig „házi feladatként” úgy szeretkezik, hogy mindent szabad tenniük, de nem történhet behatolás. Így mindegy, hogy van-e merevedés, tartós-e, elveszíti a jelentőségét, így már nem érdemes félni sem tőle. Amint megszűnik a merevedési zavar, mint szex-mumus, visszaáll a normális, felszabadult, teljesítmény kényszertől mentes szeretkezés lehetősége.

(forrás: anna.hu)

A cikket a potencianövelés és vágyfokozás szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

Olvass tovább: https://top10potencianovelo.webnode.hu/news/potencia-problemak-es-egyeb-merevedesi-zavarok/

 Nos, van egy egyszerű és egy bonyolult válasz. Most a részletes következik!

Az erekció (merevedés) létrejöttéhez igen bonyolult és igen sérülékeny lelki és idegi reakciók szükségesek, ezért a leggyakoribb férfi szexuális zavar a merevedési zavar. Azért különösen jelentős foglalkozni vele és a csökkentésére törekedni, mert erőteljesen rombolja a férfiak önbizalmát, és nem csak a férfinak, hanem a partnerének is gondot okoz. Ez a gond egyre gyakoribb, a 40 év feletti férfiak 40%-át érinti, de nem ismeretlen fiatalabb korban sem.  Az impotencia csak az egyik – kétségkívül legsúlyosabbnak látszó – fajtája a merevedési zavaroknak. Vannak azonban másfajta ilyen potencia zavarok is. Például, ha a merevedés akkor is fönnáll, ha már semmi szükség nem lenne rá…  Első pillantásra talán nehéz megérteni ezt a helyzetet. Az impotenciára hajlamosak esetleg még kívánatosnak is találják. Pedig komoly problémáról van szó, bár ezek szerencsére jóval ritkábbak. Enyhébb változatuk a sokára és nehezen bekövetkező magömlés eseteként (ejaculatio retardata) ismeretes. Ilyenkor mintha valami visszatartaná a magömlést, a férfi kínlódva mozog akár egy óra hosszat vagy még tovább. A merevedés pedig változatlanul fennáll, mert a kielégülés vágya nem hagyja csillapodni.  Még kellemetlenebb, sőt, kifejezetten veszélyes az úgynevezett  priapizmus, amikor a merevedés szexuális izgalom nélkül, fájdalmasan és csillapíthatatlanul jön létre. Ez leginkább cukorbajosoknál és alkoholistáknál fordul elő. Lényeges, hogy valamilyen sérülés elzárja a vér visszaáramlásának útját a barlangos testekből. Így a merevedés akár napokig fönnmaradhat, megszűnte után viszont nehezen hozható újra létre. Ez tehát az az eset, amikor a merevedés nem a szexuális izgalom jele, s mivel fájdalmas, nem is lehet azzá változtatni és kielégüléssel megoldani. (Néha éppen magömlés után keletkezik.) Priapizmusnak szerencsére nem mondható az a merevedés, ami éjszakánként többször létrejön, gyakran szexuális álmokkal, esetleg orgazmussal jár de hamar elmúlik.  Zavar az is, amikor a merevedés a közösülés első perceiben, orgazmus és magömlés nélkül megszűnik. Általában ez is lelki okokra: valamilyen félelem megjelenésére vagy a partnerkapcsolat zavarára vezethető vissza.

A libidó csökkenése is okozhatja  Tévesen sorolják viszont az impotenciához (már akik odasorolják) a férfi nemi vágyának – úgynevezett libidójának – erős csökkenését vagy hiányát. Az impotencia ugyanis, mint láttuk, a kívánt merevedés hiányát jelenti. Ha egy férfi nem kívánja a meglévő partnerét akkor természetesen ez a partner merevedést sem vált ki nála, de ettől még nem impotens. Sőt, akkor sem impotens, ha vannak időszakok – akár hónapokig –, amikor senkit sem kíván (mert éppen valami más köti le a figyelmét stb.) Egyébként az, hogy nem kívánja a szexet, rendszerint valamilyen szexuális funkciózavar következménye szokott lenni. Az ilyen nem kívánás pedig valójában csak látszólagos, hiszen tulajdonképpen kudarckerülés.  Persze ha egy férfi soha semmilyen nőt nem kíván meg, akkor bizonyos értelemben impotensnek is tekinthető. Elvileg ilyen is előfordulhat, illetve olyan, aki eredetileg kívánta a szexet, de aztán a csalódások, kudarcok, betegségek vagy súlyos depresszió következtében elment tőle a kedve. Nemcsak nőkkel, de férfiakkal is előfordul, hogy leszoknak a szexről.

És a megszüntetés  A merevedési zavar megszűntetésében elkerülhetetlenül szerepe van a partnernek. Ugyanis szinte minden férfi kudarcként éli meg az egyszeri „felsülést” is, ezért, amikor legközelebb elindul az előjáték, a gondolataiban megjelenik a kudarc előrevetített gondolata. Szorong, és a gondolatai akörül forognak, hogy nehogy megint felsüljön, ettől nem tudja elengedni magát, s tényleg nem sikerül a behatolás. Ezzel körbe is ér a probléma, kész az „ördögi kör”, mely így szól: „kudarcot vallottam, ezért félek. Félek, tehát kudarcot vallok”. A szorongás, félelem leküzdésében igen nagy szerepe van a partnernek, aki kellő tapintattal, bíztatással segíthet, hogy kisebbítse a férfi kudarc érzését. Ilyen esetekben az egyik legcélravezetőbb technika az, ha a páros egy meghatározott ideig „házi feladatként” úgy szeretkezik, hogy mindent szabad tenniük, de nem történhet behatolás. Így mindegy, hogy van-e merevedés, tartós-e, elveszíti a jelentőségét, így már nem érdemes félni sem tőle. Amint megszűnik a merevedési zavar, mint szex-mumus, visszaáll a normális, felszabadult, teljesítmény kényszertől mentes szeretkezés lehetősége.

(forrás: anna.hu)

A cikket a potencianövelés és vágyfokozás szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.



Olvass tovább: https://top10potencianovelo.webnode.hu/news/potencia-problemak-es-egyeb-merevedesi-zavarok/

Mikor beszélünk merevedési zavarról? Nos, van egy egyszerű és egy bonyolult válasz. Most a részletes következik!

Az erekció (merevedés) létrejöttéhez igen bonyolult és igen sérülékeny lelki és idegi reakciók szükségesek, ezért a leggyakoribb férfi szexuális zavar a merevedési zavar. Azért különösen jelentős foglalkozni vele és a csökkentésére törekedni, mert erőteljesen rombolja a férfiak önbizalmát, és nem csak a férfinak, hanem a partnerének is gondot okoz. Ez a gond egyre gyakoribb, a 40 év feletti férfiak 40%-át érinti, de nem ismeretlen fiatalabb korban sem.  Az impotencia csak az egyik – kétségkívül legsúlyosabbnak látszó – fajtája a merevedési zavaroknak. Vannak azonban másfajta ilyen potencia zavarok is. Például, ha a merevedés akkor is fönnáll, ha már semmi szükség nem lenne rá…  Első pillantásra talán nehéz megérteni ezt a helyzetet. Az impotenciára hajlamosak esetleg még kívánatosnak is találják. Pedig komoly problémáról van szó, bár ezek szerencsére jóval ritkábbak. Enyhébb változatuk a sokára és nehezen bekövetkező magömlés eseteként (ejaculatio retardata) ismeretes. Ilyenkor mintha valami visszatartaná a magömlést, a férfi kínlódva mozog akár egy óra hosszat vagy még tovább. A merevedés pedig változatlanul fennáll, mert a kielégülés vágya nem hagyja csillapodni.  Még kellemetlenebb, sőt, kifejezetten veszélyes az úgynevezett  priapizmus, amikor a merevedés szexuális izgalom nélkül, fájdalmasan és csillapíthatatlanul jön létre. Ez leginkább cukorbajosoknál és alkoholistáknál fordul elő. Lényeges, hogy valamilyen sérülés elzárja a vér visszaáramlásának útját a barlangos testekből. Így a merevedés akár napokig fönnmaradhat, megszűnte után viszont nehezen hozható újra létre. Ez tehát az az eset, amikor a merevedés nem a szexuális izgalom jele, s mivel fájdalmas, nem is lehet azzá változtatni és kielégüléssel megoldani. (Néha éppen magömlés után keletkezik.) Priapizmusnak szerencsére nem mondható az a merevedés, ami éjszakánként többször létrejön, gyakran szexuális álmokkal, esetleg orgazmussal jár de hamar elmúlik.  Zavar az is, amikor a merevedés a közösülés első perceiben, orgazmus és magömlés nélkül megszűnik. Általában ez is lelki okokra: valamilyen félelem megjelenésére vagy a partnerkapcsolat zavarára vezethető vissza.

A libidó csökkenése is okozhatja  Tévesen sorolják viszont az impotenciához (már akik odasorolják) a férfi nemi vágyának – úgynevezett libidójának – erős csökkenését vagy hiányát. Az impotencia ugyanis, mint láttuk, a kívánt merevedés hiányát jelenti. Ha egy férfi nem kívánja a meglévő partnerét akkor természetesen ez a partner merevedést sem vált ki nála, de ettől még nem impotens. Sőt, akkor sem impotens, ha vannak időszakok – akár hónapokig –, amikor senkit sem kíván (mert éppen valami más köti le a figyelmét stb.) Egyébként az, hogy nem kívánja a szexet, rendszerint valamilyen szexuális funkciózavar következménye szokott lenni. Az ilyen nem kívánás pedig valójában csak látszólagos, hiszen tulajdonképpen kudarckerülés.  Persze ha egy férfi soha semmilyen nőt nem kíván meg, akkor bizonyos értelemben impotensnek is tekinthető. Elvileg ilyen is előfordulhat, illetve olyan, aki eredetileg kívánta a szexet, de aztán a csalódások, kudarcok, betegségek vagy súlyos depresszió következtében elment tőle a kedve. Nemcsak nőkkel, de férfiakkal is előfordul, hogy leszoknak a szexről.

És a megszüntetés  A merevedési zavar megszűntetésében elkerülhetetlenül szerepe van a partnernek. Ugyanis szinte minden férfi kudarcként éli meg az egyszeri „felsülést” is, ezért, amikor legközelebb elindul az előjáték, a gondolataiban megjelenik a kudarc előrevetített gondolata. Szorong, és a gondolatai akörül forognak, hogy nehogy megint felsüljön, ettől nem tudja elengedni magát, s tényleg nem sikerül a behatolás. Ezzel körbe is ér a probléma, kész az „ördögi kör”, mely így szól: „kudarcot vallottam, ezért félek. Félek, tehát kudarcot vallok”. A szorongás, félelem leküzdésében igen nagy szerepe van a partnernek, aki kellő tapintattal, bíztatással segíthet, hogy kisebbítse a férfi kudarc érzését. Ilyen esetekben az egyik legcélravezetőbb technika az, ha a páros egy meghatározott ideig „házi feladatként” úgy szeretkezik, hogy mindent szabad tenniük, de nem történhet behatolás. Így mindegy, hogy van-e merevedés, tartós-e, elveszíti a jelentőségét, így már nem érdemes félni sem tőle. Amint megszűnik a merevedési zavar, mint szex-mumus, visszaáll a normális, felszabadult, teljesítmény kényszertől mentes szeretkezés lehetősége.

(forrás: anna.hu)

A cikket a potencianövelés és vágyfokozás szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.



Olvass tovább: https://top10potencianovelo.webnode.hu/news/potencia-problemak-es-egyeb-merevedesi-zavarok/

Mikor beszélünk merevedési zavarról? Nos, van egy egyszerű és egy bonyolult válasz. Most a részletes következik!

Az erekció (merevedés) létrejöttéhez igen bonyolult és igen sérülékeny lelki és idegi reakciók szükségesek, ezért a leggyakoribb férfi szexuális zavar a merevedési zavar. Azért különösen jelentős foglalkozni vele és a csökkentésére törekedni, mert erőteljesen rombolja a férfiak önbizalmát, és nem csak a férfinak, hanem a partnerének is gondot okoz. Ez a gond egyre gyakoribb, a 40 év feletti férfiak 40%-át érinti, de nem ismeretlen fiatalabb korban sem.  Az impotencia csak az egyik – kétségkívül legsúlyosabbnak látszó – fajtája a merevedési zavaroknak. Vannak azonban másfajta ilyen potencia zavarok is. Például, ha a merevedés akkor is fönnáll, ha már semmi szükség nem lenne rá…  Első pillantásra talán nehéz megérteni ezt a helyzetet. Az impotenciára hajlamosak esetleg még kívánatosnak is találják. Pedig komoly problémáról van szó, bár ezek szerencsére jóval ritkábbak. Enyhébb változatuk a sokára és nehezen bekövetkező magömlés eseteként (ejaculatio retardata) ismeretes. Ilyenkor mintha valami visszatartaná a magömlést, a férfi kínlódva mozog akár egy óra hosszat vagy még tovább. A merevedés pedig változatlanul fennáll, mert a kielégülés vágya nem hagyja csillapodni.  Még kellemetlenebb, sőt, kifejezetten veszélyes az úgynevezett  priapizmus, amikor a merevedés szexuális izgalom nélkül, fájdalmasan és csillapíthatatlanul jön létre. Ez leginkább cukorbajosoknál és alkoholistáknál fordul elő. Lényeges, hogy valamilyen sérülés elzárja a vér visszaáramlásának útját a barlangos testekből. Így a merevedés akár napokig fönnmaradhat, megszűnte után viszont nehezen hozható újra létre. Ez tehát az az eset, amikor a merevedés nem a szexuális izgalom jele, s mivel fájdalmas, nem is lehet azzá változtatni és kielégüléssel megoldani. (Néha éppen magömlés után keletkezik.) Priapizmusnak szerencsére nem mondható az a merevedés, ami éjszakánként többször létrejön, gyakran szexuális álmokkal, esetleg orgazmussal jár de hamar elmúlik.  Zavar az is, amikor a merevedés a közösülés első perceiben, orgazmus és magömlés nélkül megszűnik. Általában ez is lelki okokra: valamilyen félelem megjelenésére vagy a partnerkapcsolat zavarára vezethető vissza.

A libidó csökkenése is okozhatja  Tévesen sorolják viszont az impotenciához (már akik odasorolják) a férfi nemi vágyának – úgynevezett libidójának – erős csökkenését vagy hiányát. Az impotencia ugyanis, mint láttuk, a kívánt merevedés hiányát jelenti. Ha egy férfi nem kívánja a meglévő partnerét akkor természetesen ez a partner merevedést sem vált ki nála, de ettől még nem impotens. Sőt, akkor sem impotens, ha vannak időszakok – akár hónapokig –, amikor senkit sem kíván (mert éppen valami más köti le a figyelmét stb.) Egyébként az, hogy nem kívánja a szexet, rendszerint valamilyen szexuális funkciózavar következménye szokott lenni. Az ilyen nem kívánás pedig valójában csak látszólagos, hiszen tulajdonképpen kudarckerülés.  Persze ha egy férfi soha semmilyen nőt nem kíván meg, akkor bizonyos értelemben impotensnek is tekinthető. Elvileg ilyen is előfordulhat, illetve olyan, aki eredetileg kívánta a szexet, de aztán a csalódások, kudarcok, betegségek vagy súlyos depresszió következtében elment tőle a kedve. Nemcsak nőkkel, de férfiakkal is előfordul, hogy leszoknak a szexről.

És a megszüntetés  A merevedési zavar megszűntetésében elkerülhetetlenül szerepe van a partnernek. Ugyanis szinte minden férfi kudarcként éli meg az egyszeri „felsülést” is, ezért, amikor legközelebb elindul az előjáték, a gondolataiban megjelenik a kudarc előrevetített gondolata. Szorong, és a gondolatai akörül forognak, hogy nehogy megint felsüljön, ettől nem tudja elengedni magát, s tényleg nem sikerül a behatolás. Ezzel körbe is ér a probléma, kész az „ördögi kör”, mely így szól: „kudarcot vallottam, ezért félek. Félek, tehát kudarcot vallok”. A szorongás, félelem leküzdésében igen nagy szerepe van a partnernek, aki kellő tapintattal, bíztatással segíthet, hogy kisebbítse a férfi kudarc érzését. Ilyen esetekben az egyik legcélravezetőbb technika az, ha a páros egy meghatározott ideig „házi feladatként” úgy szeretkezik, hogy mindent szabad tenniük, de nem történhet behatolás. Így mindegy, hogy van-e merevedés, tartós-e, elveszíti a jelentőségét, így már nem érdemes félni sem tőle. Amint megszűnik a merevedési zavar, mint szex-mumus, visszaáll a normális, felszabadult, teljesítmény kényszertől mentes szeretkezés lehetősége.

(forrás: anna.hu)

A cikket a potencianövelés és vágyfokozás szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.



Olvass tovább: https://top10potencianovelo.webnode.hu/news/potencia-problemak-es-egyeb-merevedesi-zavarok/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9413821630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása