Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencianövelő Top 10 - 2018. februári eladások alapján

2018. április 02. - dobojozsi
POTENCIANÖVELŐ TOP 10 - ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. FEBRUÁR 1-28. KÖZÖTTI ELADÁS ALAPJÁN
Ismét eltelt egy hónap. Bár a február igen csak rövid volt, így aztán azt gondoltuk, hogy ez nagyban befolyásolja majd az eladási mennyiséget, de ez nem így lett. Ebben a hónapban is növekedést produkáltunk annak ellenére is, hogy 2-3 nappal rövidebb időszakot kellett átnézzünk, és összesítsünk. Elég sok új információt kaptunk februárban, mely nagy hatással lesz a márciusra. Február utolsó napján, azaz február 28-án érkezett egy új potencianövelő kapszula, az Adonisz potencianövelő, melyről egyenlőre még csak fórumokon olvastunk pár gondolatot, de mi még egyenlőre visszajelzésekkel nem szolgálhatunk a termékkel kapcsolatosan. Illetve a mai napon, Március 1-el debütál a már korábban letesztelt, és ezáltal általunk prémium és hatásos kategóriába sorolt Royal potencianövelő kapszula. Az elmúlt napokban teszteltük és teszteltettük a terméket, és az biztos, hogy a Maraton Extra potencianövelő kapszula méltó vetélytársa lehet, mivel szintén 6 kapszulás kiszerelésben kapható a mai naptól. Továbbá ez a hónap még tartogat meglepetéseket, de erről majd később beszámolunk, nem akarjuk lelőni a hónap poénját és az oltári nagy durranást. Olyat mutatunk be ebben a hónapban, amitől mindenkinek leesik majd az álla, ebben biztosak vagyunk!

 

 

Na de nem is szaporítom tovább a szót, essünk neki a februárban eladott termékek kiértékelésének, és nézzük meg, mely potencianövelő kapszulákat vitték a legtöbben. Az biztos, hogy nagyon megborult a rendszer. Összegabalyodott minden.

1. helyen végzett a Maraton Extra potencianövelő kapszula, mely mióta a piacon van, először volt képes megszerezni ezt a pozíciót. Egy hónapja még csak a negyedik helyen volt, a maga kis 13%-os részesedésével, most meg 28 nap alatt 21%-os részesedéssel átvette a vezető szerepet és megszerezte az aranyérmet a potencianövelők között. 7%-os emelkedés egy hónap alatt? Igen, ez lehetséges. Nem hiába, ár érték arányban is nagyon kedvező a Maraton Extra, és emellett a hatása is nagyon jó.

2. helyen végzett a Pertinax 3in1 potencianövelő kapszula, mely hónapokon át vezette az értékesítési listákat. Most a 18% csak a második helyre, azaz az ezüstéremre volt elég. De ez épp csak 3%-os különbség az elsőtől, és hát mint tudjuk, és mint láttuk már, a Pertinax potencianövelő kapszulák marha sokáig vezették a listát, szinte letaszíthatatlannak gondoltuk. Múlt hónapban a bronz helyezés volt a Pertinax kapszuláké, így lényegében ez most javulás. Bárt tény és való hogy múlt hónapban 19%-on volt a pertinax, de most a 18% már felhozta a második helyre.

3. helyen végzett a múlt havi nyertesünk az Illusion potencianövelő. A termék kiváló, és nem is csoda hogy az első helyen volt. Most 17%-os részesedéssel a bronzérem illeti meg. Ez egy pici visszaesést jelent, de még mindig a harmadik legkeresettebb termék volt a hónapban.

4. helyre esett picit vissza a Herkules potencianövelő kapszula, mely sokak által kicsit drágábbnak tartott termék, de hatásában viszont tényleg hozza azt, amit kell. Még a mai napon is kaptunk olyan telefonos visszajelzést, hogy csak 1/3 kapszula is elég ahhoz, hogy a kemény merevedés meglegyen. A Herkules valóban egy prémium minőségű potencianövelő kapszula. Bár úgy tűnik, hogy százalékosan nagy a visszaesés, mert lényegében 21%-ról 10%-ra csökkent az eladás, de ha összességében néznénk, és darabszámra vetítenénk le, akkor nincs akkora eltérés a januári eladásokhoz képest.

5. helyen végzett az Eroton potencianövelő kapszulái, melyet aki kipróbált, az mind  pozitív véleménnyel volt az eroton potencia kapszulákról. Sokan akciók alatt is előszeretettel választják ajándékként is az Erotont… Nem hiába. Múlt hónapban csak 4%-ot hozott, most viszont 9%-os volt az eladósból a részesedése. Ez öt százalékos emelkedés mutat.

6. helyen végzett a régi nagy kedvenc, a Boom Boom potencianövelő. Mely régen a potencianövelő listákat vezette. De most, már ahogy látjuk hónapról hónapra, folyamatosan kiesik a top 3-ból. Bár a termék továbbra is nagyon népszerű és nagyon keresett, de úgy tűnik, hogy az elsők közé már nem nagyon tud felkapaszkodni. Bár értékesítésben majd a dupláját hozta februárban, 4%-ról 8%-ra ugrott, de helyezésben szinte semmit nem sikerült változtatnia.

7. helyen végzett a Tornado potencianövelő, melyet a Boom Boom kisöccsének is hívhatnánk. Múlt hónapban nem nagyon került be még a 10-es listába se, de azért most sikerült újra felküzdenie magát, és a hetedik helyen végzett a 6%-os részesedésével.

8. helyen végzett a Red One Plus, melynek egyik nagy előnye, hogy cukorproblémák esetén is kiváló hatással van a merevedési problémákra, ezt már több vásárló jelezte nekünk, akik több féle terméket kipróbáltak. A Red One Plus kiváló hatása mellett jelenleg még is egy kis visszaesést mutat. Múlt hónapban az ötödik helyen volt, míg most csak a nyolcadikra volt elég a maga 5%-a.

9. helyre érkezett újra vissza a Green Snake Forte potencianövelő, mely körül voltak ellátási zavarok az elmúlt időszakban, de most már teljesen stabil a készletünk belőle, így újra a top 10 potencianövelő között tudhatja magát a zöld kígyó. Jelenleg 4%-os részesedést volt képes kinyerni a potencianövelő top 10-ből.  Végül, de nem utolsó sorban

10. helyre ismét beesett a végére a Dr. Hard For Men potencianövelő kapszulái, melyekből a statisztikák alapján a 8 darabos kiszerelés fogyott most nagyon. Persze, ez érthető is, ár érték arányban kedvező, és hatásában is hozza a kemény erekciót és a hosszan tartó merevedést.

Mint mostanában szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, hanem felsoroljuk még az ezt követő 5 terméket is. Jelenleg a 11. helyen végzett a Strong Power potencia fokozó kapszulái, mely volt már lényegesen jobb pozícióban is a potencianövelő között, sőt eddig a potencianövelő top 10-ben is bent volt. Most épp csak pár dobozzal maradt el a lista végétől. 12. helyen végzett a veterán Virility Max Plus potencianövelő, mely már régóta van a piacon, és régóta hozza az eredményeket a merevedési zavarokkal küzdő férfiak körében, de most valahogy kevésbé keresték a terméket, mint korábban. 13. helyen végzett a Rider potencia növelést elősegítő kapszulák, melyek azóta keresettebbek, mióta az SPX potencianövelő utódjának is kikiáltották. 14. helyen végzett most a Golden Bridge, mely a top 15-be be szokott jutni, de a top-10 be már ritkábban látjuk. A Golden Brdige pedig szintén igazán hatékony merevedést elősegítő készítmény, csak talán az elterjedése nem volt akkora, hogy mindenki tudjon, vagy halljon róla. 15. helyen végzett egy szintén régóta piacon lévő, de mostanában nem annyira keresett termék, a Horse Power potencianövelő kapszulái, melyről jó véleményeket olvasunk fórumokon és mióta csak forgalmazzuk, mindig is mutatkozott kereslet a termék iránt. Talán a jövő hónapban bekerül a top 10-be? Nagy kérdések ezek.

Mint ahogy a mostani statisztikából is kiderült, itt aztán cserélődnek a helyek mostanában. Elég sok az új termék, és elég sok a jó termék is egyben. Sokan vállalkozó szelleműek, és kipróbálnak mindent, de vannak olyan vásárlóink is akik ragaszkodnak egy már jól bevált termékhez. Persze beesnek új vásárlók, akik valamilyen potencianövelő fórumon, vagy hallás útján keresnek meg egy egy potencianövelő terméket. Így aztán most megmutatjuk még azt is, mely 10 keresési szó volt a legnépszerűbb az elmúlt egy hónapban:  boom boom, pertinax, liderin, maraton, illusion, green snake forte, herkules, volume 500, long love, xxl powering emperor. De mint mindig, most is felmerül a kérdés, vajon mi a fene fog történni márciusban? Mi lesz az j Royal potencianövelő sorsa? Na meg persze nagy kérdés marad továbbra is, hogy mi lesz a Boom Boom potencianövelővel? Hova érkezik majd meg a Pertinax, Herkules és társai. Na és pl a gold power feltűnt valakinek, hogy kiesett teljesen a top 15-ből is? Vajon visszatér? Nagyon kíváncsiak vagyunk, főleg amit még tartogatunk a hónap közepére, az még igazán megvariálhatja az egész statit, és felrúghat mindent. Nagyon de nagyon eseményekkel teli hónap lesz a március az már biztos. De aki követ minket, nem marad le semmi újról, semmi frissről.

Ahogy szoktuk mondani, 2019 márciusában is folytatódik a potencia növelők csetepatéja a jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint húsz weboldal és több mint hat tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr1613709100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása