Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencianövelő Top 10 - 2018. januári eladások alapján

2018. február 01. - dobojozsi

POTENCIANÖVELŐ TOP 10 -  ELADÁSI STATISZTIKA - 2018. JANUÁR 1-31. KÖZÖTTI  ELADÁS ALAPJÁN

Elindult hát a 2018-as év. Már most rengeteg dolog történt felén ebben az egy hónapban is. Többek között mint látni lehet, megújult az oldalunk, és most jelenleg több mint 500 féle termék között lehet válogatni. Bár tény és való, hogy a termékleírásokat még részben hiányosak, de dolgozunk rajta gőzerővel. A héten már aktiváltuk a bankkártyás fizetési lehetőséget is, így aztán még egyszerűbben és még gyorsabban lehet vásárolni. Talán a legkényelmesebb megoldás ez, hogy előre kifizethetjük a terméket, és nem kell azon aggódnunk, hogy vajon van e nálunk elég készpénz akkor, amikor a csomagot hozza a futár.

Amire lehet számítani a februári hónapban. Összeállítunk csomagajánlatokat is, melyek kategóriánként a legjobb termékeket tartalmazzák majd a legkedvezőbb áron, érdemes majd figyelni ezeket, mert egyedülálló csomagok lesznek, ilyet máshol biztosan nem talál majd.

Minden vásárlás mellé lehet alap ajándékot választani, akár ha csak 1 terméket is vásárol, azonnal választhat az ajándékok között. Több sávra lesz osztva az ajándék választási lehetőség, de erről majd még beszámolunk bővebben. Ami fontos, hogy hamarosan nagy értékű ajándékokat fogunk kisorsolni a REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓINK között.

Na de nem is szaporítanám tovább a szót, vessük hát bele magunkat a potencianövelő top 10-es listájának elemzésében. Az biztos, hogy mikor megláttuk az eredményeket, akkor leesett az állunk, és ilyet még nem láttunk mi sem az évek során. Nézzék majd az első pár helyezést! :) Durva dolgok történtek.

Az első legszembetűnőbb dolog, hogy az 1. helyezett januárban nem a Pertinax potencianövelő, hanem az új potencianövelést elősegítő kapszula az Illusion potencianövelő kapszula. Igaz csak január hónapban érkezett az Illusion potencianövelő 2-4-8-as kiszerelésben, de hatalmas sikert aratott. Döbbenten néztük már a hónap közepén, hogy mennyire keresett a termék, de álmainkban sem gondoltuk volna, hogy az Illusion potencia kapszulái átveszik majd a vezetést egy pillanat alatt. Egyből akkora részesedést vett ki a potencianövelő tortából, hogy z szinte nem is igaz. Az Illusion potencianövelő kapszulái 22%-os részesedéssel első helyezett lett. Durva dolog ez azt hiszem, ilyen ezerből egyszer sem fordul elő. Le a kalappal. Jó Illusion minek köszönheti a nagy sikerét? Részben mert nagyon hatékony potencianövelő, másrészről a több féle kiszerelés is igen csak vonzónak tűnik. Fogyott a kettes négyes és a nyolc darabos kiszerelés is rendesen. Jó hogy van egy új ilyen kiszerelésekben gazdag termék a piacon.

2. helyen végezett a Herkules potencianövelő kapszulái, mely megint csak elég nagy meglepetést okozott, mivel még a Herkules potencia kapszulák is megelőzték a korábbi nagy potencianövelőt, a hónapok óta N.O.1 helyen lévő Pertinax potencianövelőt. Most a Herkules épp hogy csak elmarad az Illusion potencia kapszuláktól, mert a Herkules kapszulák 21%-ot teljesítettek, és ezzel a második helyre tudtak bekerülni, z igen csak nagy előrelépés, igaz a múlt hónapban is a top 3 potencianövelők között volt, de a múlt hónaphoz lépest ez 6%-os növekedést mutat.

3. helyen, tehát a bronzérmet szerezte meg a hónapok óta vezető, sokáig azt gondoltuk, hogy letaszíthatatlan Pertinax 3in1 potencianövelő késleltető és tesztoszteron szint nővelő kapszula. Igaz, ha megnézzük, akkor fej-fej mellett van a top 3 potencianövelő termék, de a Pertinax kapszulák most 19%-os részesedéssel a harmadik helyre jutottak. Persze, ki tudja, mit hoz majd a február, nem gondolnám, hogy sokáig a harmadik helyet fogja birtokolni a Pertinax, elvégre hónapokig a legkeresettebb potencianövelő kapszula volt nálunk és az országban is.

4. helyen végzett a korábbi Maraton névre hallgató potencianövelő utódja a Maraton Extra, mely jelenleg az egyetlen igazán hatékony 6 kapszulás potencianövelő. Mióta kiesett a ’játékból’ a Natual Power For Men potencianövelő kapszulái, azóta ez az egy igazán jól működő potencia kapszula, mely 6 darabos kiszerelésben létezik. Nem hiába a sikere. Ár érték arányban kedvező, hatásban erős és jó hozza a tőle várt eredményeket. Most 13%-os részesedést szerzett meg a potencianövelő top 10-es listájából, míg ez a múlt hónapban csak 6% volt. Több tényező is közrejátszhatott ebben. Kiesett két 6 kapszulás potencianövelő termék a palettáról – Diablo potencianövelő, és a Natural Power potencianövelő. A Maraton Extra potencia kapszulák 10%-ot javultak egy hónap alatt. Fantasztikus eredmény a hetedik helyről feljönni a negyedik helyre.

5. helyen végzett a régi nagy kedvenc, a Red One Plus potencianövelő kapszulái, mely már régóta nagy vetélytársa a Boom Boom potencianövelőnek. Régebben a Boom Boom és a Red One Plus potencia kapszulák voltak nagy versenyben, és ahogy megnézzük a következő helyezettet, most is azt láthatjuk, hogy a Red One Plus potencianövelést elősegítő kapszulái győzedelmeskedtek a Boomboom potencia kapszulákkal szemben. A Red One Plus potencianöveléshez hozzájáruló kapszulái most 8%-os részesedést szereztek meg a 10-es listából, és ez az ötödik helyre volt most elég, míg egy hónappal ezelőtt a negyedik helyen volt a RedOnePlus és akkor is szintén hozta a 8%-ot. Mivel a red one plus ára közel azonos a Boom Boom árához, így ebben az esetben nem is a potencianövelő ára, hanem inkább a potencianövelő hatása, és a potencianövelő fórumokon olvasott vélemények járulhattak hozzá a Red One Plus kapszula eredményességéhez.

6. helyen végzett a hosszú hónapokon, sőt mondhatni éveken át vezető szerepet betöltő potencianövelő kapszula a Boom Boom. Igaz most már hónapok óta csúszik le a listánkról a Boom Boom potencia kapszula, pedig még mindig nagyon eredményes és jól működő potencia fokozóról van szó. Biztos vagyok abban, hogy van még ebben sokkal több, és még újra az élmezőnybe kerülhet. Kell neki igaz egy kis lendület, de felkerülhet újra a csúcsra. A múlt havi részesedése 7% volt, ez most csak 4% lett. Persze ne tévesszen meg senkit a 4%, mert az is igen csak sok termékeladást jelent. Csak mi most a top 10-es listát nézzük, ahova a többi termék nem kerül bele, és nem az összes eladott termék után számoljuk a százalékokat.

7. helyen végzett, és lényegében holt versenyben áll a Boom Boom potencianövelő kapszulával az Eroton potencianövelő kapszulák is. Teljesített már jobban is ez Eroton potencia kapszula, akár csak a múlt hónapot nézve, mikor is az Eroton kapszulák 7%-on álltak, most ez ahhoz képest kis visszaesést mutat a keresletben, mert most csak 4%-ot sikerült megszerezni. Sokban befolyásoló tényező lehet az is hogy az első három helyezett milyen sok százalékot kaparintott meg magának, ezért lehet az, hogy a vége felé ennyire szűkösnek tűnik a helyzet.

8. helyen végzett szintén holtversenyben a Boom Boom és az Eroton potencianövelővel a Full Contact potencianövelést elősegítő kapszulái is. Igaz a decemberi hónapban nem nagyon volt benne a listában a Full Contact kapszula, de most sikerült magát beküzdenie a legjobb tíz közé. Az ilyeneket szeretjük, mert azt láthatjuk ezáltal, hogy be lehet ide kerülni, és lehet is feljebb vagy rosszabb esetben lejjebb kerülni ezen a listán. Most a Full Contact For Men kapszuláknak sikerült megszereznie egy 4%-os részesedést.

9. helyen végzett a Strong Power potencianövelő kapszula, mely igen csak nagy meglepetés volt számunkra. Miért? Mert decemberben a Strong Power kapszulák a második helyen voltak, és erre viszont mi nem számítottunk, hogy ilyen nagy visszaesés mutatkozik majd a termékkel kapcsolatosan. Ez azért érdekes, mert több potencianövelő fórumon, és több StrongPower potencianövelő véleményt is kaptunk arról, hogy mennyire jól működő kapszula, és milyen jó potencia fokozó hatása van. Szóval nem gondolnám, hogy ez így fog maradni. Egyszerűen most épp voltak jobb és keresettebb potenciafokozást elősegítő kapszulák. Most mondjuk csak 3%-os részesedést tudott kiharcolni magának.

10. helyen végzett végül, de nem utolsó sorban a nagy veterán, a Gold Power potencia kapszulái. A GoldPower potencianövelő ezer meg egy éve már a potencianövelő között szerepel. Helye mindig is ott volt, van és szerintem lesz is a potencianövelő között. Bár most épp nem ’muzsikált’ valami kiemelkedően, mert épp csak a tízedik helyre volt elég a mostani teljesítménye, és az azt jelenti, hogy 2%-ot szerzett meg a potencianövelő TOP 10-es listából, de még mindig itt van és ez a lényeg. Múlt hónapban egy kicsit azért jobb helyen és több százalékot szerzett meg, de szerintem ez a következő hónapban változhat majd. Na de majd kiderül ez is egy hónap múlva.

Mint mostanában szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, hanem felsoroljuk még az ezt követő 5 terméket is. Jelenleg a 11. helyen végzett a Horse Power potencia fokozó kapszulái, mely régebben már be-be jutott a top 10-es listába, de most megint csak sikerült lemaradnia róla, de talán majd a következő hónapban ez változik. 12. helyen végzett a Golden Bridge potencianövelő, mely amúgy egy nagyon jó kis potencianövelő, de nem annyira elterjedt a potencianövelőt kereső férfiak körében. 13. helyen végzett a Longer potencianövelést elősegítő kapszulák, melyek mostanában épp hogy csak lemaradnak legjobbak közül, de itt is csak minimális dobozszám hiányáról beszélhetünk, ami miatt még nem ért oda fel a nagyok közé. Ha jól emlékszem, akkor eddig egy-vagy inkább két alkalommal sikerült bejutnia a top-10be. Persze ez is azt mutatja, hogy bekerülni nem annyira nehéz, bent maradni annál nehezebb. 14. helyen végzett most a Green Snake Forte, mely jó sokáig tagja volt a TOP 10-nek, de mostanában valami miatt volt egy kis visszaesés a keresletben, pedig a termék továbbra is a megszokott hatást hozza. 15. helyen végzett egy szintén régóta piacon lévő, de mostanában nem annyira keresett termék, a Tornado potencianövelő kapszulái, melyről jó véleményeket olvasunk fórumokon és mióta csak forgalmazzuk, mindig is mutatkozott kereslet a termék iránt, de mióta ilyen sok féle új potencianövelő van, azóta visszaesett a kereslet a Tornádóval kapcsolatosan. Talán a jövő hónapban bekerül a top 10-be? Nagy kérdések ezek.
Mint ahogy a mostani elemzésünkből látni lehet a potencianövelők között most is folyik a helycsere, nem is akármilyen. Most aztán igazán lehetett látni, hogy egy hónap alatt is mennyire felborulhatnak az erőviszonyok. Gondoljunk itt az Illusion első helyére, a Pertinax harmadik helyére, vagy akár a Strong Power nagyobb mértékű visszaesésére is. Egyik potencianövelő sem érezheti magát biztonságban. Igen csak sok megválaszolatlan kérdés merülhet fel a fejünkben. Mi lesz a Boom Boom sorsa? Újra megkaparintja az első helyet? Esetleg a Pertinax szerzi majd vissza a trónt? Netalántán egy újabb termék érkezik majd, mely ismét feldúlja a potencianövelő helyeket? Vagy minden marad így ahogy van? Múlt hónapban is csak vártuk, hogy érkezzen az Illusion potencianövelő, de pl. akkor nem számítottunk ilyen jellegű tarolásra.

Ahogy szoktuk mondani, 2019 februárjában is folytatódik a potencianövelők háborúja az jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a potencianövelő háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

A cikket a mrpotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint húsz weboldal és több mint hat tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr5813621740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása