Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Potencianövelő Top 10 - 2017. decemberi eladások alapján

2018. január 30. - dobojozsi

Először is szeretnénk nagyon de nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni mindenkinek. Döbbenetes év volt a 2017, soha nem látott eredmények születtek, és rengeteg új termék került a palettánkra.
Hozzávetőlegesen közel 100.000 doboz terméket értékesítgettünk, nem csalás, nem ámítás közel 100.000 dobozról van szó. Mi is döbbenten néztük az összesítést, és nem nagyon akartunk hinni a szemünknek. Ez úgy gondolom elképesztően sok, főleg ha 2016-os eredményünket és értékesítésünket nézzük. Ez is azt mutatja, hogy a Mrpotencia.hu oldal és az OutletClub.hu kft által üzemeltetett 16 oldal nagy elismerésnek örvend a magyarországi vásárlók körében, de persze ne feledkezzünk meg azért arról sem, hogy már Európa több országába is szállítunk, és idén ez még növekedni fog. Célunk, hogy a hamarosan debütáló új oldalunkról már egész Európába tudjunk szállítani. Köszönjük önöknek ezt a fantasztikus eredményt.
Reméljük jól teltek az ünnepek, kipihenték magukat és finomakat ettek és ittak. Mi most megújult erővel és nagy lendülettel kezdjük el a 2018-as évet.
Kezdjük is tehát egy nagyon jó hírrel, a héten fog debütálni egy új termékünk, mely több féle kiszerelésben érkezik majd. A termék nevét még nem áruljuk el, de az biztos, ahogy megérkezik hozzánk, azonnal hírt adunk róla.

Kezdjünk bele az újév első elemzésébe. Már meg sem lepődünk azon, hogy a decemberi eladásaink alapján ismét 1. helyen a Pertinax áll. Bátran kijelenthetjük, hogy a Pertinax potencia növelést elősegítő kapszulák lettek a nyertesei a 2017-es évnek. Ahogy átvette a vezetést az év közepétől, onnantól szinte letaszíthatatlan és majd hogy nem beérhetetlen előnyre tett szert. Jelenleg is 30%-os részesedést tudott kivenni a potencianövelő TOP-10-ből. Ez 2%-os javulás a novemberi eladásokkal szemben. Hova, kérdem én hova tudja még növelni vajon az előnyét a Pertinax kapszula? Mi minden hónapban várjuk azt a bizonyos napot, hogy megcsinálhassuk az összesítést, de hónapról hónapra örömmel látjuk azt is, hogy a Perttiax igen nagy teret nyert a potencianövelők között.
2. helyen végzett a Strong Power potencia növelő kapszulái, mely jelenleg 16%os részesesedéssel lett az ezüstérmes. Így egy helyezéssel és 5%-os javulással a második lett. Most 16%-ot tudott teljesíteni, ez is kiváló eredmény. Emellett a StrongPower kapszuláiról nagyon sok jó vélemény érkezett már be hozzánk, melyet hamarosan a feldolgozást követően közzé is fogunk majd tenni.
3. helyen végzett a legerősebbnek kikiáltott Herkules potencia növelő, mely még a nevében is hordozza az erőt, megjelenésében is egyfajta energiát és dinamizmust áraszt. A bronzérem jelenleg a herkules kapszuláié, mely 15%-os részesedéssel szerepel a listában. A múlt Red One Plus kapszulái, mely a múlt havi második helyezett volt. Ez két helyezéssel lejjebb van és nem kevesebb, mint 9 %-os esést is mutat. Pedig a red one plus hogy újra színre lépett, nagy örömmel töltötte el a vásárlóinkat, mert egy kiváló potencia fokozó kapszuláról van szó, de jelenleg úgy tűnik hogy a decemberi hónapban másra helyeződött a nagyobb figyelem.
5. helyen végzett az Eroton potencianövelést elősegítő kapszulái, mely igen csak jól működő potencia fokozó kapszula. Bár tény és való, hogy volt már ennél jobb eredménye is az Eroton kapszuláinak, de a múlt havi hetedik helyhez képest ötödik helyre felugrani sem egyszerű feladat, 1%-nyi fejlődést azért mutat a termék, mert most 7%, míg korábban 6% volt a részesedése.
Furcsa, de a 6. helyen végzett most csak a korábban nagy népszerűségnek örvendő, és sokáig a top lista élén szereplő Boom Boom potencia növelést elősegítő kapszulái. Régen szinte elképzelhetetlennek tűnk, hogy a terméket valaha is képes lesz megszorítani egy-egy termék… de mint látjuk most már nem csak egy termék, hanem több termék is képes volt megszorongatni és hátrébb sorolni a BoomBoom kapszulákat. Mindig van új a nap alatt szokták mondani. De soha nem lehet tudni, hogy mikor kap majd újra lángra a Boom Boom potencia kapszula. Jelenleg a 7%-os teljesítményével holt versenyben, de mégis kicsit hátrébb kerülve végzett a Boom Boom kapszula.
7. helyen végzett a Maraton potencia növelő utódja a megújult Maraton Exra, mely egy igen kedvelt termék volt korában is, és mióta megújult még kedveltebb lett a férfiak körévben.  Több mint valószínű az ár érték aránya miatt is, mert 6 szemes termék már nem igen van a palettán, mivel a decemberi hónap végén az egyik vetélytárs a Diablo potencia kapszuláinak a gyártását is leállították, és már csak a Natural Power kapszulái jöhetnének szóba… de mivel jelenleg nem tartják túl hatékonynak a terméket, így már a Natural Power For Men kapszuláit sem tartjuk ellenfélnek. 6 szemes termék közül így a legjobb a Maraton Extra potencia kapszulái maradtak. Igaz egy helyezéssel és egy százalékkal kevesebbet teljesített most a Maraton, de ettől még ő a 6 szemes termékek nyertese.
8. helyen végzett a Gold Power, mely szintén látott már jobb napokat is. Korábban azért a potencianövelő top-es listák elejét ostromolta, most meg valahol a végén kullog csak. Persze ez sem jelenti azt, hogy ne lenne jó a termék, mert továbbra is a Gold Power kapszulái nagyon hatékony potencianövelők, csak hát a sok újdonság szépen aláásta a Gold Power keresletét. Jelenleg 4%-os teljesítményével csak ere a helyre volt elegendő. De helyezésben még mindig javult egyet a múlt havihoz képest, ha már értékesítési százalékban ezt nem sikerült.
9. helyen végzett a régóta piacon lévő és kedvelt XXL Powering For Men potencianövelő utódja az XXL Powering Emperor kapszulái. Helyezésben egyet javult, míg értékesítési arányban azonos a múlt havival. Szintén mondhatjuk, hogy voltak már lényegesen jobb helyezései is az XXL Powreing-nek.
Végül, de nem utolsó sorban 10. helyen végzett a néha napján TOP 10-ben felbukkanó Dr. Hard For Men potencianövelő kapszulái. Novemberben épp hogy lecsúszott a top 10-ből, de most sikerült erőt vennie magán, és most igen is befért a TOP 10 potencianövelő kapszulák közé. Jelenleg 3%-os részesedést vesz ki a tízes listából.
Nagy érdekesség az, hogy a korábban nagyon keresett és kedvelt Greeen Snake Forte potencianövelő most nem jutott be a tízes listába, sőt még ahogy látom a tizenötbe sem. Ez részben annak köszönhető, hogy a gyártás akadozott és egy kicsit így megcsappant iránta a kereslet. Továbbá olyan hír is felröppent, hogy talán gond van a termékkel, de mi még vizsgálati jegyzőkönyvet erről nem kaptunk hivatalosan az OGYEI-től. Emellett még azt is hallottuk, hogy a termék megújul, és a dobozolást kap majd január második hetében, így a hónap közepére elképzelhető hogy egy picit másképp fog majd kinézni.
Mint mostanában szoktuk, nem állunk meg a TOP 10 kapszulánál, hanem felsoroljuk még az ezt követő 5 terméket is. Jelenleg a 11. helyen végzett a Virility Max Plus potencia fokozó kapszulái, mely régebben szintén tagja volt a tízes listának is. Mióta viszont sok új hatékony kapszula került a piacra, így a Virility Max kicsit hátrébb sorolódott. 12. helyen végzett a Longer potencianövelő, mely amúgy egy nagyon jó kis potenciafokozó kapszula, csak még nem annyira elterjedt a férfiak körében mint a korábban említett termékek, de amúgy látom, hamarosan az is elképzelhető, hogy beesik majd a tízes listába, elvégre nem kell már sok hozzá, persze felmerül a kérdés, hogy vajon melyik terméket fogja majd kiszorítani. 13. helyen végzett a Blue Diamond by XXL Powering kapszulák, melyek mostanában épp hogy csak lemaradnak legjobbak közül, de itt is csak párt tucatnyi dobozról beszélünk, ami akár egy-két nap alatt meg is fordulhat. 14. helyen végzett most a Tornado, mely régebben szintén tagja volt a TOP 10-nek, de mostanában meg sem közelíti azt a teljesítményt mint pl fél évvel ezelőtt. Így ha ez folytatódik tovább, akkor sajnos a tizenötös listát is lassan elhagyhatja. 15. helyen végzett egy nem túl régi termék, a Mustang potencianövelő kapszulái, melyről egész jó véleményeket olvasunk fórumokon és kapunk e-mail-ben is. Talán a jövő hónapban bekerül a top 10-be? Nagy kérdések ezek.
Mint ahogy a mostani elemzésünkből látni lehet a potencianövelők között most is folyik a helycsere. Egyik potencianövelő sem érezheti magát biztonságban. Igen csak sok megválaszolatlan kérdés merülhet fel a fejünkben. Mi lesz a Boom Boom és Tornado potencianövelő sorsa? Vajon a Mustang lesz az új befutó? Esetleg a Bomber potencia kapszulái? Na és ha megérkezik az új potencianövelő kapszula, bajon hova kerül majd? Na és a Green Snake? Vele mi lesz???
Ahogy szoktuk mondani, 2018 januárjában is folytatódik a potencianövelők háborúja az jobb helyezésekért. Minden egyes helyezésért és minden egyes százalékért küzdeni és harcolni kell. Van, amikor az egyik potencianövelőnek sikerül nyerni egy csatát van, hogy a másik potencianövelőst elősegítő kapszula taszítja le a trónkövetelőt, de a POTENCIANÖVELÔ háborúnak nagyon, de nagyon messze még a vége.

Kövess minket a közösségi oldalainkon és a blog oldalunkon is.

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is
Instagram - https://www.instagram.com/mrpotencia/
Facebook - https://www.facebook.com/mrpotencia/
Twitter - https://twitter.com/mrpotencia
Google+ - https://plus.google.com/+OutletClubhuKftBudapest

A cikket a MrPotencia.hu oldal állította össze, lassan több mint húsz weboldal és több mint hat tucat partnerünk (webshopok, üzletek) eladásai alapján. A potencianövelő statisztika teljes mértékben reális és valós képet mutat a magyarországi potencianövelők helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr7113553465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása