Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

3+1 előnye is van annak, ha kicsi a szerszámod

2018. január 18. - dobojozsi

Nyugi, nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudj vele bánni. Ez az irtózatos közhely azért közhely, mert baromira igaz. "Hátrányodat" egész könnyen az előnyödre fordíthatod.

Előfordulhat, hogy kis szerszámod miatt egy-két pózt majd ki kell hagynod a Kámaszútrából, de azért neked is kijut a jóból:

  1. Megkönnyíted a csajok dolgát

    Ha orális kényeztetésről van szó, a csajoknak egy nagyobb szerszámmal többet kell dolgozniuk, de szerencsére itt vagy te a kis pöcsöddel és leveszed a fárasztó munka terheit: kisebb pénisszel könnyebb dolguk van. Így talán még nagyobb kedvvel és többször is rád veti magát szájjal a csajod.
  2. Te lehetsz a nők kedvence

    Igen, azzal kell dolgoznod, amid van, a mérettel nyilván nem tudsz, ezért máshogy akarsz bizonyítani, például úgy, hogy beiktatod KÖZBEN a kezed is, vagy AZ előtt több időt szentelsz (ujjal és/vagy nyelvvel) az előjátékra, amit minden nő imád, és sokan hiányolnak. Te lehetsz a kedvencük.
  3. Nagyobb az esélyed az anális szexre

    Ha nem éled annyira a hátsó bejáratos mókát, akkor talán ez annyira nem is érint téged, de legalább egy strigulát behúzhatsz a kis pöcs előnyei mellé. Ez kábé egyértelmű, nem? Egyrészt könnyebben rá tudod beszélni a csajod, másrészt könnyebb dolgod lesz OTT és AKKOR.

+1 Kevésbé kínos, ha feláll

Jobban el tudod rejteni az erekciódat, mert ugye a nagyobb pénisz jobban látható. Így a nyáron például nem kell hasra fordulnod a strandon, ha beköszönt az ágaskodás.

(Forrás: player.hu)

A cikket közzétette a legjobb pénisznövelők forgalmazója a Mrpotencia.hu

Olvass tovább: http://spermanoveles.webnode.hu/news/a3-1-elonye-is-van-annak-ha-kicsi-a-szerszamod/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr4013410069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása