Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ezekről fantáziálgatnak a nők a leggyakrabban maszturbálás közben

2017. július 03. - dobojozsi
A LoveHoney online szexjátékbolt egy érdekes felmérést végzett a elmúlt időben 4500 személy bevonásával. A felmérésben férfiak és nők is egyaránt részt vettek, a kérdések pedig főként arra irányultak, hogy kiderítsék, kikről ábrándoznak az egyének a leginkább maszturbálás közben. Mi ebben a cikkben főképp a női vágyakra fókuszálnánk, engedelmetekkel.
Mint kiderült, a megkérdezett nők 51%-a állította azt, hogy szokott rendszeresen maszturbálni – még akkor is, ha párkapcsolatban él. Szóval amikor legközelebb tömegesen válaszolják neked azt szende arcú leányzók, hogy ők bizony nem, akkor nyugodtan told az arcukba ezt a statisztikát.
Jó, tegyük hozzá, lehet, hogy nem pont ez az eredmény jönne ki a teljes lakosság körében – ugyanis aki a LoveHoney weboldalon tölti néha az idejét, az lehet, hogy nagyobb eséllyel kapható az ilyesmire. (Bár, ki tudja.) És akkor lássuk 5 leggyakoribb „fantáziaelemet”, amely a legjobban leköti a nőket játszadozás közben.
A legelső helyen az aktuális partner szerepel, ugyanis a nők 60%-a szokott a társára gondolni önkielégítés közben.
Ezt követi az exről való képzelgés: a megkérdezett nők 48%-a állította azt, hogy egy volt partnerről szokott fantáziálgatni maszti közben.
A harmadik helyen az erotikus és pornográf képzelgések állnak.
Negyedik helyen a szerepjátékok jönnek.
Ötödik helyen pedig a BDSM (röviden: szadomazochizmus) következik. Azért itt megjegyeznénk annyit, hogy a szadomazo a nőknél kicsivel magasabb érdeklődést váltott ki, mint a férfiaknál. (Sose tudni, hogy ennek az infónak majd mikor vesszük hasznát...)
(Forrás: player.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr8412552147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása