Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Állítólag az emberi pénisznek csak ez a négy típusa létezik

2017. június 29. - dobojozsi
A BuzzFeed megkérdezett egy New York-i urológust, bizonyos David Shustermant, aki mellőzve az orvosi szakzsargont négy jól elkülöníthető csoportra osztotta a péniszeket. Nos, a tied melyikbe tartozik?

A "nagyfejű"
Dr. Shusterman állítja, hogy legalább a húsz százeléka azoknak a hímtagoknak, amit ő látott, ilyen. Ha nem lenne elég beszédes a név, akkor elmondjuk, hogy a nagyfejű pénisz esetében a hímvesszőhöz képest a makk arányaiban nagyobbnak tűnik.

A "vastagnyelű"
A második az első típus inverze. A vastagnyelű péló esetében a hímvessző a hangsúlyos, hiszen a hímtag ez esetben egy arányaiban apróbb makkban végződik.

Az ívelt
Dr. Schusterman szerint a férfiak 10-20 százalékának van ilyenje. Az ívelt pénisz nagyjából 5-10 fokban felfelé kanyarodik.

A hajlott
A hajlott az íveltnél egy kicsit komolyabb görbülettel rendelkezik, és ez az a fajta, ahol Schusterman doki szerint a tulajdonosnak egy kicsit érdemes elővigyázatosabbnak lennie, ugyanis a durva görbület a Peyronie betegség jele is lehet. Ez akár a merevedési képességben is súlyos károsodást okozhat, és a hátterében a leggyakrabban a pénisz háti részében megjelenő kisebb-nagyobb kötegek vagy csomók állnak. (Ha a görbületen kívül a férfiasságodban megvastagodott kötegeket is ki tudsz tapintani, akkor mielőbb fordulj orvoshoz!)
(via)
(Forrás: player.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr4312552075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása