Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Beigazolódott, hogy a hétfő a legkevésbé szexi nap a héten

2017. június 19. - dobojozsi
Kevés olyan dolog van a világon, amivel kapcsolatban mindenki egyetért. A hétfőket azonban mindannyian egyhangúan utáljuk. Ebben nincs vita.
Nincs is nagyobb szívás annál, mint amikor két nap lazítás után ismét vissza kell térni a melóba és húzni tovább az igát. Ebből kiindulva pedig simán feltételezhetjük, hogy ezen a napon még a szextől is elmegy az emberek kedve, nem igaz?
A hét első napján mindenki halálra dolgozza magát, késő délután hazaérve befal némi megdermedt hétvégi maradékot, aztán hulla fáradtan bedől az ágyba, akciózásra még gondolni sincs erőnk.
Valószínűleg ebből a koncepcióból indult ki Dan Kopf is, aki az Instacart, online áruház számait alapul véve megvizsgálta, hogy a hét egyes napjain mennyi óvszert vásárolnak. Az előzetes feltételezés pedig igaznak bizonyult.
Ebből pedig egyértelműen látszik, hogy hétfőn jóval kevesebb óvszert adnak el, mint mondjuk pénteken vagy szombaton. Ennek egyetlen oka lehet, mégpedig az, hogy a hétfő szívás, a hétvége pedig áldás. Bebizonyosodott tehát, hogy a hét első napja annyira depresszív, hogy még a szextől is képes elvenni az emberek kedvét. Miért nem indítunk mindig egyből keddel? Vagy péntekkel?

(Forrás: player.hu)

 

Olvass tovább: http://potenciabolt.webnode.hu/news/beigazolodott-hogy-a-hetfo-a-legkevesbe-szexi-nap-a-heten/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9912549413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása