Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Négy eset, amikor soha, de soha ne nyomulj a csajodra

2017. április 27. - dobojozsi

A nők is nagyon szeretik a hirtelen felindulásból elkövetett, forró és vad szexet. A random akcióban ugye pont az a jó, hogy nem kell kiszámolni, mikor veted magad a másikra. De van négy olyan eset, amikor hótziher, hogy rosszkor próbálkozol be – a csalódások és balhék elkerülése pedig felsoroljuk a tiltólistát.

1: Szépítkezik  Elsőszámú tabuszituációnkban a nő éppen munkába indul. Vagy shoppingolni. Vagy kávézni a barátnőivel. Vagy vodkázni a barátnőivel. Míg te ilyenkor felveszed a még tök friss háromnapos pólód, befújod magad és ezzel meg is tetted a maximumot, addig ezen jeles alkalmak előtt a nők órákat töltenek a készülődéssel. A hosszú sminkelést követően platóni mélységű dilemmáik vannak a megfelelő ruha kiválasztását illetően, majd miután megtalálták a tökéletes ruhát, újra kell csinálniuk a sminkjüket, mert a flamandfehér borzalmas az achátszürkével (igen, ezek színek voltak). Na ilyenkor, a készülődés, válogatás és cserélgetés gyötrő tébolyában ne akarj rányomulni, mert meg fog ölni. Talán nem igaziból, de olyan gyilkos tekintetet fogsz kapni tőle, amilyet Hirosimára dobtak. Tudjuk, hogy szexi, amint évődésében órákig csak melltartóban és bugyiban flangál amíg a ruha nincs eldöntve, de ilyenkor tekintsünk rá muzeális műkincsként: nézzük, de ne érjünk hozzá.

2: Telefonon lóg  Igazából csak meg akarunk menteni pár felesleges körtől: ne akard rávetni magad, amikor a barátnőivel folytat hosszas telefonbeszélgetést. A nők ilyen szempontból pont ellentétesen működnek mint a férfiak: míg te beszélsz egy haveroddal és a csajod szexi vetkőzésbe kezd, azonnal kinyomod egy 'Bocs, majd folytatjuk, most mennem kell' kíséretében, addig ugyanez fordítva nem működik. Ha meredező vágyaiddal odalopakodsz mögé és elkezded simogatni, ő egy szórakozott szemöldökfelvonás, majd vállrándítás kíséretében lerázza a kezed és folytatja tovább. Tényleg, tök felesleges: benne van a sztoriban, ki kell beszélnie. Utána már mehet a dolog (mert azért passzívan regisztrálta az agya, hogy akarsz valamit), de közben időpocsékolás.

3: Amikor beteg vagy  Ehhez meg kellene értened a női logikát, ami tudjuk, hogy lehetetlen küldetés, de megpróbáljuk dióhéjban elmagyarázni, az ő szemszögükből. Ha beteg vagy (nem nagyon, de eléggé kapar a torkod és csöpög az orrod ahhoz, hogy megfogalmazz egy végrendeletet), akkor legyél tisztességesen beteg. A csajod imád gondoskodni rólad: villásreggelit hoz az ágyba, elrohan a gyógyszerekért, nem csesztet a házimunkával és azzal sem, hogy a családjával kell vasárnap ebédelned, hanem általánosságban a 'pihenj csak és gyógyulj szépen' tézis szerint cselekszik. De ennek ára van: ha már annyira jól vagy, hogy rámászol, akkor nem is vagy igazán beteg szerintük. Átverésnek érzik a téged támadó kórságot és soha az életben nem fogják megérteni, hogy a 'szexhez már elég jól vagy', a nők szemében nincs ilyen. Jól vagy, igen? Akkor ki az ágyból, rakj be egy mosást, ma te csinálod a bevásárlást és szereld meg a kocsit, mert este megyünk anyámékhoz. Tehát vagy betegség, vagy szex (és minden más), nincs középút.

4: Mielőtt megjön neki  Ha nem is tudtad megjegyezni a pontos dátumot, mikor kezdik pirosra festeni a játszóteret, a menstruációs ciklus közeledtének elég egyértelmű jelei vannak. Hangulatingadozások, ingerlékenység, gyakran egy-két bőrhiba is előbukkan (ami tetézi a világvége hangulatot), elkezd fájni a hasa, zárkózottá válik és egy pokróc alatt érzi a legjobban magát, miközben a Szívek szállodája ötödik évadát nézi. Ha ebben a viharos fizikai- és lelkiállapotban nyomulsz rá, a Nem-nek olyan százféle verziójára számíthatsz. Téged csak az érdekel, nem is kívánsz igazán, csak a szexet akarod, miért kell mindig ilyenkor, nem látod, hogy van rajtam egy pattanás, persze ez téged nem érdekel, miért nem tudsz csak egyszerűen átölelni és fogni a hasamat kicsit lejjebb, de annál azért feljebb, miközben érzem a testedet, de csak a mellkasodat, és borotválkozz meg mert szúrsz, de egyébként is, nem tudnál végre egyedül hagyni egy kicsit úgy, hogy közben bekuckózok a karod alá? Nem akarod te ezt magadnak, hidd el. Egyszerűen nyugtázd, hogy amíg fel nem húzzák a vörös függönyt, addig ne próbálkozz.

(Forrás: player.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr4412368039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása