Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Öt dolog, ami fontosabb egy nőnek a méretednél

2017. április 19. - dobojozsi

Kétféle férfi létezik: az, aki már legalább egyszer megmérte a szerszámát, és az, aki hazudik. Egy nő kielégítése viszont nem a férfiasságod számadatain múlik, hanem néhány könnyen elsajátítható, de esszenciális fogáson. Úgyhogy mérőszalagot a fiókba, szemeket pedig a képernyőre: ezek a legfontosabb tudnivalók a témában.  Ha szkeptikusan olvasod már a címet is, akkor el kell áruljuk, hogy a nőknek valóban nem minden a méret. Mivel a férfiak hajlamosak a nagy mell, kerek fenék fogalmak köré csoportosítani a tökéletes nőt, ezért adja magát, hogy a másik nem fontossági sorrendjében top prioritásnak gondoljuk például a kimunkált felsőtestet és a hímvessző méretét is. "“Szerintem a nőknél is nyom a latban a pénisz mérete, azonban ez nem azt jelenti, hogy a tíz colos hosszúságot keresnék egy férfi szex-rezüméjében.”"  - magyarázza Brandy Engler terapeuta, a  The Men on My Couch írója. "“Ha bizonyos egyéb tények rendben vannak – azaz ha a pasinak vannak más jó képességei – a péniszméret majdhogynem teljesen elhanyagolható, különösen ha az illető mérete átlagosnak mondható.”"  Tehát felejtsd el a méricskélést és koncentrálj a következő fogásokra, hogy te lehess a legjobb partner és szerető – hálószobán belül és kívül.

Légy lelkes tanuló  Elmondjuk a péniszméret-orgazmus reláció egyik legfontosabb alaptételét: a nők túlnyomó többsége klitoriálisan ér el orgazmust, nem pedig vaginálisan. Így az elélvezés szempontjából a legtöbb esetben tényleg lényegtelen a hímvessző mérete, viszont annál fontosabb, hogy mennyire ismered a testét; hol-hogyan tudod a nyelveddel és az ujjaiddal a mennyekbe repíteni. “A vaginából jövő idegvégződések szinte minden nőnél máshol helyezkednek el” - mondja Engler, mi pedig fordítjuk: a mostani csajod közel biztos, hogy nem ott érzékeny, ahol az exed. Éppen ezért a legjobb dolog, amit tehetsz, ha ától zéig feltérképezed a testét és nem ragaszkodsz csökönyösen az eddig jól bevált fogásaidhoz. Légy lelkes és ne ess kétségbe, ha nem sikerül rögtön és könnyen megtalálnod azokat a bizonyos pontokat: a csajod tuti nagyra fogja értékelni a próbálkozásaidat.

A meglepetés ereje     A kliséknek mind megvan a valóságalapja: a nők meglepetésre való igénye esetében ez szintén így van. Egy csokor virág vagy egy üveg finom bor vásárlásában nem a konkrét fizikai ajándék a lényeg, hanem az üzenet, amit a figyelmesség hordoz. “Érzelmi kötődést kell éreznünk egy férfival, hogy akarjuk a vele való szexet” jelenti ki DeAnna Lorraine párkapcsolati tanácsadó. “Minél nagyobb biztonságban érezzük magunkat egy kapcsolatban, annál élénkebbek leszünk az ágyban. A törődéssel a szex intenzitása is meg fog növekedni.” Egy kapcsolatban gyakran a nők terveznek meg mindent – ami rossz dolog, mivel nagyon szexi és maszkulin dolog egy nő szemében, ha a férfi átveszi az irányítást és programokat talál ki. Úgyhogy még akkor is, ha már évek óta együtt éltek, vidd el a csajodat egy étterembe, vegyél neki egy-egy (azért ne túl személytelen és banális) apróságot: hidd el, a hálószobában ezek az erőfeszítéseid elnyerik méltó jutalmukat.

A csók  Igen, ezt el kell fogadni: a nők romantikusak és szeretik, ha meg vannak csókolva. Ágyban sokszor, nyilvános helyen pedig éppen elégszer. “A csók azt üzeni a nőknek, hogy most valami szenvedélyes történik.” - magyarázza Engler. “Csókolózás nélkül sok nő azt gondolja 'Ez így nagyon mechanikus, nem is érdeklem annyira, hanem csak el akar menni'.” A csók tehát az érzelmek közvetítője a női nem számára: olyan figyelmesség, ami szex közben vagy egy kávézóban is tévedhetetlen.

Figyelem     Ugyanazon a csapásvonalon helyezkedik el a figyelem mint a meglepetések és a csók: a nőket leginkább a törődéssel lehet levenni a lábukról. Ha minden sztoriját leaházod és hümmögsz valami ahatökjómikorleszvacsora-típusút mikor életének apró-cseprő ügyeiről mesél, ne lepődj meg, ha az ágyban is el fogtok hidegülni, legyen akármekkora a szerszámod. Szóval figyelj a történeteire, vess közbe kérdéseket és próbálj meg emlékezni néhány adatra: a nőd szemét az ámulat kristályos csillogásába fogja mártani, ha olyan kérdéseket teszel fel mint “Na és hogy ment az a dolog a főnököddel, amit pár napja említettél?” vagy “Meggyógyult már a barátnőd cicája?”.

Erotikus ajándékok a nagyobb orgazmusért  A hálószobán kívüli tettek után végül térjünk vissza a négy fal közötti konkrétumokhoz. Már fentebb említettük, hogy a nők nagy része klitoriálisan éri el az orgazmust – ebben pedig nem csak a kezed és a szád, hanem néhány segédeszköz is közreműködhet. Vibrációs stimuláló rudak vagy masszírozó tojások nem haszontalan játékszerek, hanem a női klitoriális orgazmus intenzitását sokszorosára tudják növelni. Ezek az eszközök önmagukban (szex nélkül) is nagyon hatásosak, szex közben alkalmazva pedig kirobbanó lehet: a pénisz és a csiklóizgató párosa olyan nagyfokú stimulálás, hogy a partnered akár perceken belül elélvezhet. (A dolog másik pozitívuma, hogy bizonyos szexpózokban nehezen tudod izgatni a párodat: egyszerre ki-be mozogni, a pózt megtartani és még kézzel ritmikusan simogatni a nőt nem mindig olyan egyszerű – a csiklóizgató ezt ügyesen megoldja helyetted). Emellett kicsit bevállalósabb, de nagyon izgalmas extra lehet egy análkúp is.

Természetesen azért tájékozódj a barátnődnél, hogy vevő-e ilyesmire, de az biztos, hogy ha valaha is azt gondoltad, hogy nem vagy elég nagy neki, ez egy análkúppal meg fog szűnni. Az análkúp behelyezésével ugyanis a nő vaginája automatikusan szűkebb lesz (a két nyílás nincs túl messze egymástól), ezért a hímtagot is sokkal nagyobbnak fogja érzékelni, a folyamatos szex közben pedig az análkúp is akaratlanul mozogni fog. És ha ehhez a kettős izgatáshoz bedobsz még egy harmadik, klitoriális stimulálást, akkor ne lepjen meg, hogy ez eddig még nem látott, égboltkettétörősen katartikus orgazmusban fog manifesztálódni.

(Forrás: player.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr1712368011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása