Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ilyen esetben kell a nőt leállítani

2016. október 31. - dobojozsi

Nem minden viszony indul egyértelműen, sokszor nem tudhatjuk, hogy barátság, szerelem, vagy éppen a nagy semmi lesz a bimbózó kapcsolat vége. Mindezek ellenére akadnak olyan helyzetek, amikor sokkal jobb, ha záros időn belül leállítod a csajt, így sok kellemetlenségtől tudod megkímélni magadat.

Csak felejteni akar a segítségeddel

Nem mindenki csinálja tudatosan ezt a legkevésbé sem szimpatikus lelki tisztogatást, de az biztos, ha te vagy a szenvedő alany, akkor mindez nem vigasztal. Sajnos megeshet, hogy a kiszemelt hölgy csak arra használ téged, hogy a korábbi kapcsolatából kimászhasson, vagy éppen feledhessen.  Meglehetősen nehéz észrevenni az intő jeleket, már csak azért is, mert ahogy írtuk, előfordul, hogy mindez tudat alatt működik, a hölgy valóban tovább szeretne lépni, csak még ő sincs tisztában az érzéseivel. Azzal kalkulálj, ha se veled, se nélküled kapcsolatban élt, nem régen szakított, úgy tűnik, nem tudja lezárni a kapcsolatát az exszel, akivel tartja is a kapcsolatot, akkor esélyes, hogy téged csak felhasznál a céljai érdekében.

Csak kihasználja a jóindulatodat

Amennyire tudatalatti lehet az előbbi, általában annyira egyértelmű, ha a hölgy csupán kihasználja a jóindulatodat és a segítőkészségedet. Mindez számtalan formában megnyilvánulhat, éppúgy lehetsz neki egy jól működő pénzeszsák, ahogy érzelmi szemetesláda.  Gondold át, mennyire éri meg neked ez az egész, főleg, ha a hölgy mindenhol meghívatja magát, elvárja, hogy furikázd, várj rá, meghallgasd a nyavalyáit, miközben ő szinte semmit sem „csöpögtet vissza cserébe”. Ha az idődből és a pénzedből kitelik, ráadásul szívesen csinálod, akkor nincs gond, de ha az érzelmek is felütik a fejüket, akkor nagyon nehezen tudsz majd kimászni a gödör aljáról (s még nehezebben fogsz tudni nemet mondani).

Csak akkor ér rá, ha neki kell valami

Sajnos tipikusan jellemző arra, aki kihasznál, hogy az illető csak akkor ér rá, ha neki van szüksége valamire. Ezzel szemben, amikor neked kellene a támogatás, vagy éppen a segítség, akkor felszívódik, de egész biztosan fontos teendője akad.  Ez természetesen nem csak a párkapcsolatokra, és messze nem csak a nőkre vonatkozik, jellemző lehet a barátokra, haverokra is (akiket egyébként éppúgy ildomos lenne leépítened). Minden egyes kapcsolat, viszony az adok-kapok alapelvre épít, márpedig, ha ez kimarad, akkor értelemszerűen nem is működhet hosszú távon.  Teljesen mindegy, miről van szó, csak azokra érdemes időt szánnod, akikre számíthatsz, és akiknek te is éppolyan fontos vagy.

Csak áltat, közben mást keres magának

Visszakanyarodva a hölgyekhez, ők sajnos hajlamosak arra, hogy áltassák a férfiakat, amikor észreveszik, hogy ebből nyereségük származhat. Ez a szituáció hasonlít a kihasználáshoz, de annál talán még inkább övön alul tud betalálni.  Ilyenkor a hölgy érzi, hogy van esélye nálad, egy kicsit közel enged magához, de csak akkor, ha szüksége van valamire. Valójában nem akar tőled semmi komolyat (sajnos sokszor komolytalant se), de felhasznál az önbizalma megerősítéséhez, és még ki tudja, mi mindenhez.  Amikor túl közel merészkedsz, leállít, de ha eltávolodsz, akkor ismét nyit feléd. Egy darabig izgalmas a játék, de később már nagyon idegesítő, főleg akkor, ha semmilyen eredménnyel nem kecsegtet.

Bármivel is, de terrorban tart

Alakuló viszonyoknál és a kapcsolatoknál is jellemző lehet, hogy a hölgyemény bármivel megpróbál téged sakkban tartani. Ennek nem feltétlenül kell szóban, vagy konkrét tettekben megnyilvánulnia, bőven elég a gyerekes duzzogás és a hiszti.  Nyilvánvalóan nem akarjuk felmenteni az erősebbik nemet, hiszen akadnak olyan helyzetek, amikor a sértődés, megbántódás nem teljesen indokolatlan. Azonban könnyen előfordul, hogy a hölgy lelki terrorral próbálja elérni a célját, legyen az éppen annyi, hogy otthon maradj, vagy éppen ne a várva várt meccset nézzétek.  Mindennek a kulcsa a kompromisszum, márpedig ha a mérleg folyton az ő oldalára dől, akkor ideje megtenned a szükséges lépéseket.

(Forrás:men.hu)

Olvass tovább: http://potenciaaruhaz.webnode.hu/news/ilyen-esetben-kell-a-not-leallitani/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9011731707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása