Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

3 vágykeltő mondat, amivel szex előtt totálisan bepörgetheted (18+)

2016. október 07. - dobojozsi

Hogy még véletlenül se legyen könnyű dolgod, minden nőt másfajta magatartással és technikával tudsz elkápráztatni. Mégis, akadnak olyan lehetőségek, amelyeket akkor is bedobhatsz a siker érdekében, ha még csak az ágy felé indultok. Bizony, ezek a vágykeltő mondatok!

1. „Gyönyörű vagy”

Mondd el neki, milyen szépnek, vonzónak, ellenállhatatlannak, szexinek tartod! Mivel a nők többsége önbizalomhiánnyal küzd – akkor is, ha érthetetlenül állsz a tény előtt – sokat segíthet, ha kicsit meglegyezgeted az egójukat.  Nem kell túlragozni a bókot, mert az gyanút kelt, és azt érezteted általa, hogy csak „azt” akarod (ami akkor is illúzióromboló, ha mindketten tisztában vagytok vele, hogy csupán egy éjszakáról szól ez az egész).  Az sem jó, ha részletezed, hogy milyen csodásak a mellei, milyen kerek és kemény a feneke, vagy, hogy imádod, „ha egy nőn van mit fogni” – ez a mondat lehetőleg sose hagyja el a szádat, ha az ágy felé tartotok, mert nem mindig vezet sikerre a dicséretnek szánt monológ. Ennél sokkal hatásosabb, ha csak egy rövid bókkal indítod meg az estét, majd inkább érzéki simogatásokkal, csókokkal fejezed ki, hogy minden egyes szót komolyan gondoltál.

2. „Szeretlek”

Jó, ezt nyilván nem akkor kell mondanod, ha most találkoztatok először, akkor érdemes előhozakodnod vele, ha már jóval többnek tűnik a kapcsolatotok az egyéjszakás kalandoknál. Időnként kifejezetten nehezen veszik rá magukat a férfiak a romantikára, pedig igazság szerint ezzel sokkal előbb be tudod indítani a csajodat, mint gondolnád. A nők – legalábbis igen nagy többségükben – érzelmi alapon működnek, és bár nekik is jól esik egy kis vadulás, azért sokszor vágynak a gyengédségre. Egy jól időzített szerelmi vallomással új szintre emelheted az együttlétet, de mint írtuk, fontos, hogy komolyabb kapcsolatban rukkolj elő ezzel a mondattal, és lehetőleg ne ez legyen az első alkalom, hogy az érzelmeitekről beszéltek. Egyébként tuti sikered lesz, mert lelkileg is az együttlétre hangolod a nőt, ami a legtöbbször alapvető az emlékezetes szeretkezéseket illetően.

3. „Istenien csinálod”

Ha a tényleges aktusig még nem jutottatok el, de azért már kezdtek belemelegedni az akcióba, akkor ismét itt az ideje egy kis dicsérgetésnek! Nyugodtan mondd neki, hogy milyen istenien csinálja azt, amit éppen csinál, vagy, hogy még véletlenül se hagyja abba, annyira élvezel minden pillanatot.  Természetesen em kell végigdumálni az együttlétet, sokszor az elcsukló hangotok, vagy néhány sóhaj jóval többet mond minden szónál, de időnként színesíthetitek az együttléteket, ha el is mondjátok az érzéseiteket. Nem csak a nők szeretik hallani, hogy vonzóak, és jók abban, amit csinálnak – ahogy neked jól esik a dicséret, és ahogy téged felspannol néhány célzott mondat, úgy igaz ez fordítva is.  Szóval ne szégyenlősködj, ha büszke lehet magára, azt igenis említsd meg! Így magadnak is jót teszel, hiszen elhiheted, hogy megjegyzi a bókot, és máskor is időt szakít majd a megdicsért praktikára.

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr6811731909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása