Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ezért ne pornózzatok, csajok! Bree Olson találkozott a valósággal (18+)

2016. szeptember 26. - dobojozsi

Bree Olson, Charlie Sheen volt barátnője, korábbi pornósztár zokogós videót töltött fel a netre arról, miért is nem éri meg pornózni. Kicsit ironikus, kicsit szomorú, de leginkább tanulságos: ezt kell megmutatni a hölgyismerősöknek arról, miért is nem érdemes kamerák előtt szexelni.

– így panaszkodott Charlie Sheen exe a videójában, amelyben arról beszélt kiborulva, hogy a pornós karrierje tönkretette az életét.

Mint mondta, még otthonról sem tud úgy elmenni, hogy ne kellene szembesülnie az előítéletekkel – néha „napokig, hetekig otthon marad”, mert fél, hogy az emberek csúnyán viselkednek vele.

Olson 29 éves, és még 2011-ben hagyta ott a felnőttfilmeket, hogy a filmvilágban helyezkedjen el. Ennek ellenére arra panaszkodik, hogy máig mindenki „ribancnak” nézi, és nem tud új barátokat szerezni.

Azt szeretné, ha úgy kezelnék az emberek, mint egy „házas ápolónőt két gyerekkel Indianából. Mint mondta: megbánta, hogy ilyen döntéseket hozott, és hogy korábbi élete máig kísérti őt.

Nem számítottam rá, hogy a mindennapjaimra ilyen hatással lesznek azok a szavak, amelyeket hozzám vágnak. Olyan, mintha kinyomtatták volna ezeket a förtelmességeket egy nagy papírra, amivel aztán betekernek minden alkalommal.

Arról is beszélt, hogy hiába próbálta maga mögött hagyni a karrierjét, nem tudta: A pornó után a normális filmiparban próbáltam szerencsét, de rengeteg problémába ütköztem. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nem fogadnak el.

Bree Olson nem kicsit lepődött meg azon, hogy a pornós múltja miatt hogyan viselkednek vele, és nem csak a hétköznapi emberek, hanem a filmesek is. A megdöbbenése azt mutatja, nem igazán érti, hol rontotta el az életét: az ő döntései miatt alakult ki ez a helyzet. Ráadásul nyilván nem most tűnt fel neki először, hogy minek nézik, hiszen ha az ember életében már járt felnőttoldalon, akkor tudja, milyen lealacsonyító jelzőkkel illetik a színésznőket.

Láthatóan abba sem gondolt bele Bree Olson, hogy a neten fent maradnak a képei, videói a karrierje után is: Rettenetesen utálom, hogy a fotóimat látom a neten, és hogy ha kimegyek szórakozni, az emberek felismernek.

Saját bevallása szerint mikor kiszállt, 16,5 millió forintnak megfelelő összeget keresett havonta (!), de mindez már nem éri meg neki.

Ha ma újra elkezdeném, egy hét alatt összeszedhetnék 20 ezer dollárt, de nem teszem, mert már ennyire utálom… Nem akarom gazdagítani a netes portfóliómat.

Úgy tekintenek rám, mint egy pedofilra. Nem úgy kezelnek, mint egy korábbi szexmunkást, hanem mint egy olyasvalakit, aki veszélybe sodorhatná a gyerekeket.  Arról is beszélt, hogy doktor akart lenni, de közben pornósztár is, és tiniként nem gondolt arra, hogy ezek után már nem lehet orvos.Ma már arra biztatja a lányokat, ne dobják el az álmaikat a pénz miatt.

Megtanultam, hogy nem számít, mennyire vagy nyitott, mások nem lesznek azok. Azt üzenem a lányoknak, hogy ne lépjenek be ebbe a világba, mert hiába akarod megélni a szexualitásodat, és hiába gondolod, hogy a többiek nem számítanak, és azt tehetsz a testeddel, amit csak akarsz, az életed egy nagy sz*r lesz.

Nyilván szomorú, hogy így viselkednek vele, viszont az sem teljesen érthető, hogy mégis mire számított. A szavai alapján úgy tűnik semmire… Úgyhogy a fiatal lányoknak ez a lecke egy tanulságos üzenettel bír: ami még fiatalon egyszerűnek és szórakoztatónak tűnik, azt évekkel később súlyosan megbánhatjátok!

(Forrás: men.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr7111731721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása