Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Értelmes nőkre vágysz? Tippek a könyvtári flörtöléshez

2016. szeptember 17. - dobojozsi

Ne temesd a jó időket csak azért, mert beütött a vizsgaidőszak. A zh-kra és a szóbelikre való lázas készülődés is éppen annyi lehetőséget ad egy kiadós csajozásra, mint a többi nap évközben. Nem hiszed? Akkor adunk néhány remek tippet, hogyan csajozz a könyvtárban. Többszáz dögös egyetemista lány vár rád!

A könyvek a barátaid

Bármilyen furcsán is hangzik, de ez az az alkalom lesz, amikor egy vastag szakkönyvvel akár még fel is csíphetsz egy leányzót! A vizsgákra készülve még a particicák is kénytelenek unalmas szakirodalom után kutatni a polcokon, és ha valaha jártál például a fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban a vizsgák alatt, akkor tudod, hogy egy-egy népszerű könyvet egyszerre hatan olvasnak, akár még a radiátorokon is helyet foglalva.  Ilyenkor, ha épp nálad van egy fontos könyv, amire szüksége lehet a lányoknak, akkor máris van egy „jégtörő” a kezedben; sőt, akár arra is okod adhatsz ezzel, hogy a lányok maguk keressenek meg téged. Azt pedig igazán nem fogják bánni, ha a kérdéses könyv egy jó kiállású, sportos legénynél lesz…  Ilyenkor ne pironkodj, kezdeményezz beszélgetést, és a végén mindenképpen kérd el a hölgy számát! Ne feledd: nem a legújabb joghallgatói vizsgaszokásokról akarsz érdeklődni, hanem ismerkedni szeretnél.

Csoki, energiaital, ásványvíz

Egy-egy vizsga vagy szigorlat akár több napon át tartó, nyitástól zárásig húzódó tanulást követel meg az egyetemistáktól. Ilyenkor mindenki örömmel veszi, ha valakinél akad egy falat csoki, egy energiaital, vagy akár csak egy üveg ásványvíz.  Ha már mindenképpen ott kell tanulnod neked is a könyvtárban egész nap, akkor legyen nálad legalább egy az említett három közül, amivel megkínálhatod a másikat alkalomadtán. Ez jó alapot nyújthat, hogy beszélgessetek egy kicsit.

Ne zavard meg!

Ha magad akarod megszólítani a diáklányokat, akkor eltérő reakciókat fogsz kapni. Vagy örülni fognak, hogy végre valami eltereli a figyelmüket a buta vizsgakérdésekről, és boldogan fognak lecsapni a beszélgetéslehetőségére, vagy pedig el fognak hessegetni, hogy hagyd őket békén.  Még ha helyesnek is találnak, akkor is fontosabb lehet számukra a sikeres vizsga, mint a veled való ismerkedés. Ezért, illetve abból az okból is, hogy ne zavard a többi embert – elvégre ez egy könyvtár! –, érdemesebb a trécselést a szünetekre és a büfézésre szorítani.

Kaja- és cigiszünet

A kaja- és cigiszünetek lesznek a nagy „barátaid”! Mivel ilyenkor beszélgethettek és nevethettek is hangosan, nincsen körülötted ezer fülelő ember, és a csajok is épp lazítanak, ezért ez lesz a legjobb pillanat, hogy beszédbe elegyedhess velük, illetve elkérhesd a számukat.  Az ilyen szünetek egyébként is tökéletes lehetőségek az ismerkedésre, úgyhogy ha már odabent féltél megközelíteni lányokat, vagy nem reagáltak a trükkös szakirodalom- és csokihalmodra, akkor legalább itt tegyél egy próbát!

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr5211677151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása