Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Visszautasítottak? Ezért ne szégyelld!

2016. szeptember 11. - dobojozsi

Aki sportol, hibázik, aki bokszol, az pofonokat kap, aki pedig csajozik, annak néha kosarat adnak. Ezt ne szégyelld, hanem inkább tanuld meg a leckéket, és lépj tovább!

1. Van hal a tengerben

Nem kell összetörnöd, ha egy nő azt mondta, nem kér belőled. Amennyiben nem vagy teljes antiszociális, ápolatlan vagy unalmas, akkor a „gond” nyilván nem benned volt.  Gondolj bele: a nőnek lehetett párja, vagy ideiglenes partnere, lehetett éppen depressziós, lehetett elfoglalt, vagy akár még a másik csapatban is játszhatott. Ezer meg ezer oka lehetett, hogy éppen nem volt kíváncsi a társaságodra, és nem kell a tükör előtt a (remélhetőleg) nem létező pocakodat méregetned, ha a visszautasítás okát keresed.  Porold le magad, és próbáld meg egy másik hölggyel! Nyilván tudod, hogy a másik 2,5 milliárd nő között akad egyvalaki, akinek tetszel!

2. Csak közelebb kerülsz a sikerhez

Tudjuk, mire megy ki a dolog, és ebben semmi szégyen nincs. Úgyhogy vigasztald magadat ezzel: mikor visszautasítottak, akkor meg lettél kímélve attól, hogy egy olyan nőre vesztegesd az idődet, akit egyáltalán nem érdekeltél.  Ehelyett továbbléphetsz, megismerkedhetsz a következő gyönyörű hölggyel, és elviheted őt – randira, moziba, fel magadhoz, vagy ahova gondolod. A lényeg, hogy minden visszautasítással közelebb kerültél a következő, feléd érdeklődő hölgyhöz…

3. Csak javulhatsz, visszajelzést ad

Mikor valaki elutasít, nyilvánvalóan ad visszajelzéseket arra, hogy mi lehetett a gondja veled.  Noha az első pontban már leírtuk, hogy ne képzelj be magadnak mindenfajta gondot – azaz ne akarj megváltozni mások kénye-kedve szerint –, de azt is érdemes észben tartani, hogy vannak általános megjelenési és viselkedési elvárások, amiket a nők döntő többsége megkövetel.  Ha valami nagyon alap, egyértelmű vagy fontos dolog hiányára hívták fel a figyelmedet a téged elutasító nők, akkor érdemes elgondolkodni azon, mennyire és miben tudnál változtatni ezen!

4. Mások idáig sem jutnak

Oké, lehet, hogy visszautasítottak, de ne aggódj emiatt, hiszen a legtöbb férfi idáig sem jut el. Gondolj csak a sportolókra: vajon a legügyesebb küzdősportolókat hányszor verték meg, mire a célig, az aranyéremig jutottak? Vajon hányszor voltak a földön, és hányszor kellett felkelniük?  Segítünk: többször, semmint hogy meg tudnák számolni… Ezért te se érezd magadat rosszul, mikor valaki elhajt, nem adja meg a számát, közli, hogy nem akar veled randizni, vagy csak óvatosan érzékelteti, hogy el lettél utasítva! Mosolyogj, mondd, hogy rendben, és lépj tovább!  A legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy magadba fordulsz, otthon szomorkodsz, vagy ne adj’ isten nem szólítasz meg több szimpatikus nőt. Húzd ki magadat, és folytasd az ismerkedést!

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia potencianövelés oldala tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr4011677201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása