Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ha két nővel játszol, valaki sérülni fog

2016. szeptember 07. - dobojozsi

Messze nem ritka, amikor valaki úgy próbál új kapcsolatot teremteni, hogy közben a régit nem adta fel. A félig-meddig hátrahagyott viszony egyfajta biztonsági zóna, ahova bármikor visszatérhetünk, ha az új románc mégsem válna be…

Érthető, de mégsem fair

Részben érthető is ez a felfogás, hiszen gyermekként sem szeretünk kockáztatni, felnőttként pedig pláne. Ennyi idő alatt már összegyűjtöttünk jó adag tapasztalatot, tudjuk, hogy nem minden arany, ami fénylik.  Az elsőre tökéletesnek tűnő partnerről kiderülhet, hogy egyáltalán nem passzolunk össze az ágyban, vagy, hogy a valódi tündérke csak addig édes, amíg nem él kapcsolatban. Ezt felnőttként már nyilván szeretnénk kiküszöbölni, főleg akkor, ha nem csupán „járásról” van szó.  Mindenesetre az biztos, hogy ez a magatartás senkinek sem jó: neked bűntudatot okoz, a kedvesedet megalázza, a jövendőbelit pedig többek között elbizonytalanítja.

Mit fog gondolni?

A legtöbben nem akarnak harmadikként belemászni a kapcsolatba, de mint tudjuk, az élet néha furcsa lapokat oszt, van, hogy már csak akkor eszmélünk fel, amikor már totálisan az ujja köré csavart. Ilyenkor csak ritkán van visszaút, s az csak másodlagos kérdés, mennyire tisztességes dolog egyszerre két embernek az érzéseivel játszani.  Az mindenesetre biztos, hogy első körben a leendőbelid keseredik el. Amennyiben nem volt számára az elejétől világos, hogy van barátnőd, úgy könnyen lehet, hogy nyomban ki is penderít.  Persze, ez nem mindig jelenti a kapcsolat végét, aki őrülten szerelmes a másikba, abból idővel meggátolhatatlanul kibuknak az érzelmek, és bármennyire nem szép dolog, félre fogja tenni a büszkeségét. Ez a te malmodra hajtja a vizet, de ugyebár nem mindegy, milyen áron…

Elveszti az önbizalmát

Szorítkozzunk most csak a kiszemelt hölgy érzéseire, azzal egyelőre ne foglalkozzunk, ami a jelenlegi kapcsolatodban zajlik. A frissen bimbózó viszonyban a nő számára világossá válik, hogy nincs egyedül, úgy kerül versenyhelyzetbe, hogy azt a legkevésbé sem kívánta.  Meg kell küzdenie a szerelmedért, pedig gyakran fogalma sincs, mivel, kivel áll szemben. Bár te folyamatosan érezteted vele, hogy fontos számodra, ha mégsem teszel megfelelő lépéseket a kapcsolatotok érdekében, akkor záros időn belül elveszíti az önbizalmát.  Azt fogja érezni, hogy nem elég jó neked (amiről arra asszociál, hogy senki másnak sem), a másik nő így látatlanban is legyőzte. Ez egy tipikus érzés, amin a szeretőkké avanzsált nők átmennek, kiszolgáltatottá, önbizalom-hiányossá válnak, hiszen hiába adnak többet, jobbat, úgy tűnik, te mégsem lépsz.

Alábecsüli önmagát, a kapcsolatotokat

Attól függően, milyen sok ideig tart a huzavona, könnyen lehet, hogy az új hölgyemény belefárad a várakozásba. Ez nem csak akkor történhet meg, ha nem lépsz semmit, és akár hónapokig, évekig éltek ily módon, hanem akkor is, ha végül mégis kilépsz az előző kapcsolatodból.  Akik túl sokáig élnek másodikként, azok el is hiszik, hogy pontosan ennyit érdemelnek. Így amikor végre elérik a célt, már nem tudják értékelni, nem tudnak örülni neki.  Bár ezért küzdöttek, a jelenben mégsem boldogok, de erről nemes egyszerűséggel az érzelmi hullámvasút és a túl sok várakozással töltött idő tehet. Persze mindez valószínűleg nem vigasztal téged, főleg nem akkor, ha időközben csapot-papot hátrahagytál, de ugyebár minden kapcsolatnak a hivatalosság a próbája, akkor is, ha az csupán névleges.

Nem fog bízni benned

Ha mégis sikerül megmaradni az új kapcsolatban, akkor felmerülhet egy igen komoly gond a bizalmat illetően, mégpedig az, hogy ez a fontos tényező nemes egyszerűséggel hiányzik az életetekből. Bár működhet a dolog, azért inkább az a jellemző, hogy az új barátnő nem, vagy csak nagyon nehezen tud majd bízni benned.  Abszolút érthető ez az álláspontja, viszont nem biztos, hogy neked elfogadható, vagy éppen szimpatikus. Természetesen attól tart, hogy visszatérsz ahhoz, akihez ennyire ragaszkodtál, vagy, ha ráunsz a viszonyra, megint inkább fű alatt keresel új partnert.  Persze nem állítjuk, hogy minden ilyen típusú kapcsolat halálra van ítélve, sőt sokan életük legjobb döntését hozzák meg, amikor kimásznak egy régi, rossz viszonyból. Ugyanakkor hosszú távon senkivel, még magaddal sem teszel jót, ha nem vagy őszinte.

(Forrás: men.hu)

A cikket a mrpotencia.hu tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9411677199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása