Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

5 taplóság, amit egy férfi nem követ el egy nővel sem

2016. szeptember 05. - dobojozsi

Vannak olyan férfiak, akiknek sajnos fel kell hívni az alábbiakra a figyelmüket. Az erőszaktevésről, fizikai bántalmazásról nem ejtettünk szót, hiszen aki valóban szeret egy nőt, az ilyet nem tesz, mint ahogyan az alábbiakat is elkerüli. Ha a sort kiegészítenétek, hajrá, szóljatok hozzá!

1. Miért gúnyolod?

Egy rossz fickótól gyakran hallhatja a lány, hogy „fú, de pattanásos lettél,” vagy „ejha, felszedtél pár kilót.” Egy rendes férfi azonban nem fogalmaz gúnyosan vagy bántóan.  Ha valaki ilyet tesz egy nővel, akkor tudatosan igyekszik ártani az önképének, hogy több hatalmat gyakorolhasson felette. A kritizálás ilyenkor az érzelmi megalázás egy eszköze, és ezt senkinek nem kell tűrnie.

2. Nem tiszteled a magánéletét

Egy egészséges kapcsolatban nincsen oka arra az embernek, hogy bármit elrejtsen.  Az SMS-ek, Facebook-üzenetek és e-mailek elméletben nem tartalmaznak semmit, amit látnod kell. Ha csak nem tett valamit a múltban a lány, amiért meginogna benne a bizalmad, de ha erről szó sincs, nem lehet semmi okod rá, hogy a személyes szférájában kutakodj.  Ha pedig tett olyat, ami miatt nehezedre esik benne megbízni – akkor sem kell a leveleit olvasgatni, mikor nincs otthon. Ha úgy döntöttél, hogy visszafogadod, akkor maradj meg a döntésednél!

3. Lealacsonyítod

Egy igazi férfi nem veszi el a barátnője bátorságát, ha egy új projektekbe kezd, vagy nehéz feladatok előtt áll. Az a mondat, hogy „de hiszen te ehhez túl buta vagy”, sosem hagyhatja el a szádat.  Még ha kételkedsz is a párod sikerében, akkor is támogatnod kell – maximum józanul fel kell hívnod a figyelmét az előtte álló nehézségekre. Ezeket persze valószínűleg már maga is ismeri, úgyhogy a legtöbb, amit tehetsz, az az, hogy mellette vagy.

4. Egyedül hagyod a kapcsolatban

Egy jó párkapcsolat a csapatmunkára alapszik. Ha a kapcsolatot hagyod egyirányú utcává válni, akkor lassan már temetheted is azt. Ha olyan férfi vagy, aki nem akar többet kihozni az életéből, nem törődik a párja érzelmi és testi igényeivel, nem viszi programokra, és elhagyja magát, akkor nem kell csodálkozni, ha a nő egy ponton megunja az egészet, és lelép.  Ráadásul, ha nagyon szeret téged, akkor még hosszasan vívódhat előtte, ami mind a kettőtök számára egy kellemetlen és szomorú időszak lesz. Ilyenkor jobb észbe kapni, és változtatni a módszereiden.

5. Megcsalod

Sok férfi ismételgeti, hogy a monogámia nem természetes, és hogy az emberiség biológiailag nem arra lett szabva, hogy egész életében egyvalakivel éljen. Attól eltekintve, hogy ez tényleg így van-e, vagy sem, egy komoly kapcsolat alapja a hűség, és ha csajozgatni akarsz, akkor előbb szakítanod kell, és csak utána térhetsz vissza a vadászmezőkre.  Nem teheted meg, hogy a másiknak fájdalmat okozol, csak mert többet és több lánnyal akarsz ismerkedni. Ilyenkor az első lépés, hogy elvarrod a régi szálakat: persze ha megcsalsz egy lányt, akkor erről az elvarrásról jó eséllyel a csaj is gondoskodni fog…  Sok rémes sztorit lehet hallani a hihetetlenül bunkó és érzéketlen csávókról – neked ne legyen célod, hogy közéjük tartozz! Ha a fentieket betartod, akkor jó eséllyel elkerülöd ezeket a jelzőket. Mindez nem lesz nehéz, hiszen ki akarna gúnyos, kicsinyes, féltékeny vagy csaló lenni?

(Forrás: men.hu)

Olvass tovább: http://dragon-power-potencianovelo.webnode.hu/news/a5-taplosag-amit-egy-ferfi-nem-kovet-el-egy-novel-sem/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr6711677181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása