Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Intim „kertészkedés”: ezért érdemes fazoníroznod (18+)

2016. szeptember 03. - dobojozsi

Sokan szőrtelenítenek mostanság „odalenn”, de egyáltalán kell, megéri? 5 érvünk van, amiért igen!

1. Növeli az önbizalmad  Elképesztő löketet adhat az önbecsülésednek, ha testileg is felkészíted magad a szexre. Az USA-ban, Indiana államban erre irányulóan kutatást végeztek, a felmérésben résztvevők legtöbbje nem is titkolta, hogy elsődlegesen a vonzerejét szereti növelni a szőrtelenítéssel – magyarázta a munkálatokat irányító Stephen Butler professzor.  Az összefüggés lelki hátterében az állhat, hogy eleve jólesik feltételezni a – remélhetőleg szűk körű – mutogatás esélyét, tehát a kelendő portékák piacára sorolni Virgonc Vilit. Arról nem is beszélve, hogy az eltávolított szőrmennyiségnek köszönhetően sokkal nagyobbnak tűnhet a lényeg. Márpedig elégedettség ide vagy oda, nincs férfi, aki ne örülne néhány plusz centinek.

2. Megkönnyíti az orális szexet  Az indianai szakemberek azt is megállapították a kérdőívek segítségével, hogy a szőrtelenek több orális szexben részesültek, mint azok, akik zabolátlanul hagyták a kényes területet. A kapcsolatot valószínűleg nem kell megmagyaráznunk, hiszen te sem szívesen vállalkozol ilyesmire, ha fennáll a veszély, hogy jókora köpetnyi göndör szállal a szádban végzed.  A déli tájak karbantartása egyszerűen kívánatosabbá tesz odalent – kivéve, ha valakinek éppen ez a fajta természetesség a fétise. Sűrű és hosszúra hagyott bunda esetén egyébként még napi fürdés mellett is felmerül a higiéniai problémák veszélye, mely elsősorban napjaink műszálas alsóneműinek tudható be.

3. Csökken a parazitás fertőzés veszélye  Ne hagyd, hogy a rendezetlen aljnövényzetben állatkák tanyázzanak! Egy 2014-es brit kutatásból szerencsére kiderül, hogy az intim szőrtelenítés elterjedésével párhuzamosan jelentősen csökkenni látszik a nemi szervet érintő tetvesség aránya.  Ha ugyanis a paraziták nem találnak megfelelő helyet, ahová lerakhatják a petéiket, életciklusuk véget ér – tehát átadás esetén sem alakul ki a fertőzés. Szakértők szerint még a betegség teljes eltűnése is elképzelhető – már ami a szexuális úton terjedő változatot illeti –, hála a szőrtelenítési trendeknek.

4. Sokkal kényelmesebb  A már többször említett Indiana állambeli vizsgálat szerint a férfiaknál a kényelem az elsődleges szempont, amiért érdemes ollót, borotvát vagy gyantát ragadni. Ez az előny messze nem csak a hálószobára terjed ki, hiszen a megregulázott bozót nap közben is nagyságrendekkel kellemesebb érzés.  Edzés során pedig egyenesen mámorító szabadságot ad – főleg a futóknak –, mert minimálisra csökkenti az összedörzsölődés miatti kisebesedés veszélyét. A nyári kánikuláról ne is beszéljünk, amikor nagyon nem mindegy, honnan és hová csorog az a bizonyos víz…

5. Tisztább érzés  Ugye, milyen jó érzés frissen borotvált arccal az utcára lépni? Hát ugyanez érvényes az övön aluli régióra is.  Butler professzor és munkatársai rávilágítottak, hogy az intim szőrtelenítés mellett döntő férfiak tisztábbnak érzik magukat, ráadásul lepedőgyűrés közben kevésbé aggódnak az eltévedt szálak meg a furcsa szagok miatt. Utóbbiak forrása akár baktérium vagy gomba is lehet – és korántsem kell bőrbetegségnek kialakulnia ahhoz, hogy a probléma sajnos szimatolható legyen.  Te hogy állsz a témával, milyen fazonra voksolsz odalenn?

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr2110117016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása