Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A nők „csúnyájáról” ilyen tévhitek keringenek (18+)

2016. augusztus 31. - dobojozsi

Ne higgy el mindent, amit a női nemi szervekről mondanak, írnak. Lássuk, milyen tévhiteknek nem szabad bedőlni.

1. tévhit: a vagina kitágul szülés után.  Nos, ez nagyjából olyasfajta tévhit, mintha azt mondanánk: ha elmész százkilósan edzeni egyetlen egyszer, nyolcvankilósan fogsz hazatérni.  A hüvelyizmok kimondottan rugalmasak, az a feladatuk, hogy adott ponton képesek legyenek egy újszülött csecsemőt a világra segíteni. Ez természetesen egy fájdalmas és nem minden esetben veszélytelen folyamat, de az említett szerv csodálatos képessége, hogy tökéletesen képes regenerálódni a művelet után.  Szinte már a szülés utáni órákban az eredeti méretére csökken a vagina, a sebek pedig hat héttel a bébi születése után begyógyulnak, nincs mitől tartani tehát.

2. tévhit: a női nemi szervnek rémes szaga van.  A legtöbb nő rengeteget szorong a hüvelye illata miatt. A női nemi szerv nem rózsa vagy tulipán, értelemszerűen nem lesz virágillata, viszont semmi esetre sem büdös (kivéve, ha annak egészségügyi oka van, pl. a hölgy elkapott egy csúnya fertőzést, netán nemi betegséget, esetleg napok óta nem tisztálkodott).  A hüvelynek hüvelyillata van, ez a természetes, és teljesen fölösleges – sőt veszélyes – azzal próbálkozni, hogy illatosítsuk. Ez a szerv teljesen öntisztuló, épp ezért bőven elég, ha vízzel tartja tisztán a gazdája.

3. tévhit: a vagina „csúnya szó”.  Természetesen szó sincs arról, hogy a nő nemi szervet leíró orvosi kifejezés káromkodás volna.  Sokan még ma is elpirulnak, ha vagináról – esetleg péniszről – esik szó, pedig ez a helyes, hivatalos kifejezés, és nem szégyen szóba hozni mindazt, amit jelöl. Gondolj csak bele, hüvely nélkül már rég kihalt volna az emberiség…

4. tévhit: a síkosító szükséges kiegészítő a szexhez, vegyünk csak egy dobozzal.  Valóban van néhány olyan orvosilag igazolt eset, amikor szükség van síkosítóra, de az egészséges, felnőtt, szexuálisan aktív nő szervezete magától is nedves lesz, ha felizgul, hogy lehetővé váljon a behatolás.  A különféle – általában víz alapú – síkosítók az orvosok szerint meglehetősen egészségtelenek, ezért – ha csak lehet – támaszkodjunk – a természetes megoldásra. A megfelelő mennyiségű és minőségű előjáték segít a természetes lubrikációban.

5. tévhit: van, hogy a hüvelynek lejár a szavatossága.  Sokan hiszik, hogy egy idős nő már nem képes a szexre, de legalábbis nem élvezi azt. Erről szó sincs, a nő élete végéig képes az orgazmusra.  Elképzelhető, hogy a nedvesedés egyes esetekben a menopauzát követően nehézkesebb, de szerencsére erre is van megoldás, ilyen esetekben nem szégyen síkosítót használni.

6. tévhit: nem baj, ha keveset tudunk a női nemi szervről.  Kehely, kéjbarlang, titkos örömforrás… sokan misztifikálják túl a hüvely természetét és működését, pedig szó sincs arról, hogy titkoknak kellene maradnia a csodálatos szerv körül. Beszélj nyíltan a partnereddel arról, hogy mi esik neki jól, mire vágyik, hogyan kényeztethetnéd még jobban a hüvelyét és az ahhoz közel eső területeket.

7. tévhit: létezik „tökéletes” hüvely, és a többinek arra kell hasonlítania.  Van, amelyik kívül tágasabb és befelé szűkül, létezik egyenes és görbébb változat, és természetesen a bejárt körülötti díszítés is eltérő.  Többféle hüvely létezik, ahogyan a nők sem egyformák: ismerd hát meg és fogadd el a kedvesed vagináját, és add meg neki a kellő tiszteletet, rajongást: meg fogja hálálni a szerv!

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr5910117014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása