Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

10 meglepő tény az óvszerekről

2016. augusztus 25. - dobojozsi

Tudtad, hogy teknőspáncélokból és marhabélből is készítettek óvszert? A cikkből sajnos az is kiderül, hogy az ejakulációd nem lehet túl nagy a gumi számára – úgyhogy ha kiszakadt, akkor valami másra kell fognod az ügyetlenségedet.

1. Régi gumik  A világ legősibb óvszere 1640-ből származik, és egy ausztrál múzeumban van kiállítva. Ez a svéd óvszer malacbélből készült, és állítólag meleg tejbe áztatták használat előtt, hogy biztosítsák annak sterilitását.  Hogy a tej hogyan biztosítja ezt, az nem derül ki a gumi történetét taglaló cikkekből, de az tény, hogy régen olajos selyemből, állatok beleiből, teknőspáncélból, halbőrből és állatszarvakból is készült óvszer.

2. Bálint-napi buli  Az Amerikai Egyesült Államokban Valentin-napon másodpercenként 87 óvszert használnak el. Egy angliai felmérés szerint ez a szám a szigetországban 62, egy hozzánk közelebbi adat (Lengyelország szerint) 60.  Hazai adatunk nincs, nem is tudjuk elképzelni, hogyan lehet ezt kiszámítani, de az biztos, hogy az óvszergyáraknak a Valentin-nap remek biznisz!

3. A háborúkhoz is köze van  Először a német hadsereg vezette be az óvszer kiosztását a katonák között. Az első világháború alatt csak az amerikai és angol katonák nem kaptak kondomot, akik közül több, mint félmillióan lettek így nemi betegek.

4. Négy liter folyadék  Egy óvszer közel 4 liter folyadékot tud magában tartani, mielőtt szétreped. Úgyhogy ha korábban kiszakadt az óvszer, és arra panaszkodtál, hogy nyilván „túl sokat élveztél”, akkor sajnos ki kell ábrándítsunk: valószínűleg te helyezted fel rosszul a gumit.

5. Régen csak a fejet takarta  Az 1400-as években olyan óvszereket használtak, amelyek éppen csak a pénisz fejét takarták el.  Egy másik verzió volt a szövetből készült, mosható óvszer, amelyen egy kis masni is volt, amivel rá lehetett kötni azt a péniszre.  Lényegében úgy néztek ki így az urak szerszámai, mint egy becsomagolt karácsonyi meglepetés…

6. Az íreknél drága mulatság a szex  Ha valaha panaszkodtál az óvszerárak miatt, akkor ne nézd meg az ír árakat: a rémhírek szerint körülbelül 5000 forint egy 3 csomagos tasak ára.  Jó, nyilván helye válogatja, de ez még mindig semmi az egy évvel ezelőtti venezuelai árakhoz, ugyanis 755 dollárba (218 155) forintba került egy csomag óvszer a nagy országos áruhiány miatt.

7. Kondom az ősfreskón  A legrégebbi ismert óvszerábrázolás egy közel 15 ezer éves barlangfestményen látható, amit Franciaországban tártak fel. Én mondjuk nem ismertem fel a fotón az óvszert, de az is lehet, hogy nagy elvárásaim vannak a majomemberek művészi képességeivel kapcsolatban.

8. Nincs okod arra, hogy ne használd  Semmilyen orvosi ok nem kifogás arra, hogy ne használd az óvszert. Egyesek allergiára panaszkodnak, de mivel lehet venni latex, báránybőr (igen, lehet) vagy mindenfajta poly-micsodából készült óvszert is (akit érdekel, vagy érti az ilyet, annak erre tessék ), ezért már ez sem kifogás.  Vannak, akik a művelet „bonyolultságával” okolják erekciós zavaraikat, de ők pedig könnyen kezelhetik ezt szexuálpszichológusok igénybevételével. Úgyhogy nincs kifogás!

9. Nem népszerűek  A legtöbb elérhető netes felmérés szerint a világ férfijainak csupán töredéke, 5%-a használ óvszert rendszeresen közösülései során. Ez nyilván elég alacsony szám és veszélyes így közösülni (tekintettel a nemi betegségekre), úgyhogy ha bármikor lefekszel egy idegen nővel, garantáltan védekezz! Az „ugyan mi az esélye” nem jó érv, ha ismered a számokat…

10. Nem tudjuk, miért hívjuk így  A kondom szót magyarul is szoktuk használni, de senki sem tudja, miért ez a gumi neve. Egy teória szerint egy nemesi származású angol orvosról, Kondom grófjáról nevezték el – de ilyen nevű hely nincs Angliában, és jóval a sztoriban szereplő időpont előtt is hívták már így az óvszereket.  Mások egy kesztyűkre használt olasz kifejezésre, megint mások pedig ilyen-olyan latin szavakra vezetik vissza. Mindenesetre a legtöbb szótárból azt fogod megtudni, hogy senki sem ismeri a szó eredetét.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr7310117002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása