Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A kényeztetés csudajó, de sokan túl keveset tudnak erről, és ez nagy baj

2016. augusztus 21. - dobojozsi

Mindenesetre ez derült ki egy amerikai felmérésből. E szerint a 14 és 24 év közötti fiatalok kétharmada szokott orálisan szexelni, és ez a szám csak növekszik – ennek ellenére az ismereteik nagyon homályosak az effajta kényeztetésről.

Az orális szex nagyon is népszerű a mai fiatalok között a tengeren túl – nyilván idehaza sincsen ez másképp. Megdöbbentő, de a megkérdezett nők és férfiak közel 25-30%-a azt felelte, hogy első orális szexélményüket csak az után élték át, hogy már közösülésben részük volt – állítja a National Center for Health Statistics amerikai intézet.

A megkérdezettek döntő többsége (71%) szerint az orális gyönyörnyújtás „szexnek számít”, azaz egyenértékű „közösülésként” a hüvelyi behatolással. Az orális szex gyakoriságának ellenére a legtöbb válaszadó nem volt tisztában azzal, hogy ily módon is el lehet kapni a nemi betegségeket.

A felmérés szerint a fiatalok között gyakori tévedés, hogy az orális szex kizárja a fertőzésveszélyt – az eredmények szerint elsősorban a tinédzserek képzelték ezt. Azonban a szövetségi egészségügyi irodák még így is naponta kapnak az alábbiakhoz hasonló hívásokat (melyek arra utalnak, hogy az orális szex előtt vagy után a tinik mégiscsak észbe kapnak):

  • Lehet nemi betegségem, ha a párommal csak orális szexet végeztünk?
  • A HPV (human papillomavirus) elkapható, ha csupán kényeztettük egymást?
  • Orálisan elégítettem ki, lehet tripperem?

Mind a három kérdésre igen a válasz az iroda szerint: minden nagyobb és ismert nemi betegséget el lehet kapni orálisan. Sőt: egyes, a szájat megtámadó rákfajtákra még érzékenyebbek is azok a férfiak, akik sokszor nyújtanak orális szexet nőknek.

Ezek mellett az is igaz, hogy a legtöbb nemi betegség átadási esélye (mint pl. az HIV-é) alacsonyabb orális szex, mint a vaginálisnál vagy análisnál, de a kutatók nem közölték az eltérés mértékét – valószínűleg azért, mert az éppen, hogy csak matematikailag mutatható ki, illetve mert nem akarták azt a látszatot kelteni, hogy az orális szex „biztonságosabb lenne”.

Vannak bizonyos dolgok, amelyek növelhetik is a szájon át történő fertőzés lehetőségét: ezek a vérző ajkak vagy ínyek, a már létező szájfertőzések (pl. afta), illetve az általánosan rossz szájhigiénia. Ennek oka, hogy a nemi betegségek alapvetően vérrel terjednek, ezért egy seb azonnal képes a véráramba juttatni a kórokozókat.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr1710116990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása