Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Így játsszák meg a nők az orgazmust (18+)

2016. augusztus 18. - dobojozsi

A minap a női magazinok rejtett, különös világában tettem „kirándulást”, és a következőt találtam: egy több pontból álló cikket, melyben a hölgyeknek tippeket adtak arról, hogyan színleljenek orgazmust. Kérjük a dobpergést, mivel most lerántjuk a leplet ezekről a trükkökről.  Rögtön azzal kezdték a cikket, hogy a tanácsok ellenére senkit sem biztatnak arra, hogy orgazmust színleljen.

Gyűlölök orgazmust tettetni, és a legtöbb nő szerintem ugyanígy van ezzel. Csak megjátszod magadat, elrejted a szexualitásodat és megfosztod a pasidat attól a képességtől, hogy őszintén felizgasson  – írta a szerző.

De ennek ellenére nem vetem meg azokat a nőket, akik megjátsszák magukat. Megvannak rá az okaik.

A következőkben pedig így folytatta: Azért színleltem orgazmust, mert bár nem szeretek ilyet tenni, de tudtam, hogy nem fog a csúcsra juttatni, noha ez volt a szándéka a partneremnek, miután ő elment. Azzal is tisztában voltam, hogy ő már rég aludni szeretett volna, erről a félig puha szerszáma is tanúskodott, de gyönyört akart okozni, ami pluszpont a javára. Ezért úgy döntöttem, megjátszom magam, hogy véget vessek mindkettőnk szenvedésének.  A cikkbeli, alább is olvasható tanácsok tehát arra szolgálnak, hogy a nők tudják kezelni, megoldani az ilyen kínos helyzeteket.

1. Harapj az alsó ajkadba!

Erről ezt írja: Nem tudom, hol olvasták ezt a tévhitet a férfiak, de néhányan azt hiszik, mielőtt egy nő elélvezne, az alsó ajkába harap. Csukd be a szemedet, és harapj bele az alsó ajkadba, jelezvén, hogy »elmész«!

2. Nyögj hangosan!

A legtöbb férfi pornófaló, és ezért mindent, amit a szexről tud, a felnőttfilmekből meríti. Azt hiszik, hogy a nő sikít szex közben, és főleg akkor, amikor eljut a csúcsra. Ezért könnyen át lehet verni őket azzal, ha hangosan sikítozol, és hörögve nyögsz. Ha tudni akarod, hogy kell ezt művelni, akkor nézd meg Jenna Jameson régi pornóvideóit. Az a nő tudott sikítani!

3. Szólj, hogy elmész!

A pornófilmek szerint minden nő előre szól a férfinak, mielőtt elmegy. Ettől a srác majd rákapcsol, keményebben dolgozik, és természetesen egyszerre élveztek el.  Ezt is olvasd el (kattints ide)! Egyéjszakás kaland során ezt a tucat mondatot kerüld el!

4. Karmolj a hátába!

A férfi hátát karmoló, csúcsra jutó nő ismerős kép a pornóvilágból. Egyszerűen mélyeszd a hátába a körmödet, amikor már »majdnem ott vagy«, és aztán húzd végig a hátán, mikor ugye »megérkeztél«. Meg fogja bocsátani a sebeket, hiszen éppen elélveztél, és nem tudtad, mit teszel!

5. Szorítsd össze az izmaidat!

Néhány férfi elég tapasztalt ahhoz, hogy tudja, mikor megy el a nő, és mikor nem. De van egy mozzanat, amit a legtöbb férfi összetéveszt az orgazmussal: ez a vaginális izmok összehúzódása. Mikor valóban elélvezel, a hüvelyi izmaid sorozatosan összehúzódnak. Ezeket nem tudod irányítani, de hasonló mozgást tudsz végezni, ha összeszorítod az izmaidat a pénisze körül. Tarts így egy darabig, és azt fogja hinni, hogy valóban a csúcsra vitt téged!

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr10010116988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása