Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Csak színleli a gyönyört… De miért? (18+)

2016. augusztus 17. - dobojozsi

Törted már a fejedet azon, miért szokták a nők megjátszani az orgazmusukat?

Ha eddig megfejthetetlen volt ez előtted, akkor tudd, mi utánajártunk ennek.

A pornó nem csak azt a tévképzetet adja a nézőknek, hogy a nők többsége kis idő alatt csúcsra jut pusztán a behatolás során, de még az okosabb férfiak is azt hihetik a filmek után, hogy a lovagló póz vagy a szex előtti orális kényeztetés „garantált” módszer a női gyönyörök eléréséhez. És bár tény, ez sokszor működik, azonban néha nem. Utóbbi esetben – állítják egy női magazinban – a hölgyek inkább orgazmust színlelnek. Hogy ez így jó-e? A szerző szerint sem:

Ahelyett, hogy időt és energiát fektetnénk abba, hogy közelebb kerüljenek a szexualitásukhoz, inkább megjátsszák azt. Miért nem megy olyan könnyen az élvezés? Bonyolult, de van egy magyarázta: a világ szerint a nőknek élveznie kell a szexet, de a hogyanra már nem ad választ.

Az orgazmus megjátszásának okai a női magazin szerint:

Mert nem merik bevallani a férfinak, hogy nem élvezik a szexet

A legtöbb szingli nő alapjáraton kevesebbet élvez: egy kutatás szerint majdnem 50%-al ritkábban jut orgazmushoz egyéjszakás kalandok során, mint kapcsolatokban! Ezért a szingli nők sokszor megjátsszák azt, elsősorban talán azért is, mert nem merik bevallani egy éppen (vagy nemrég) megismert férfinak, mit szeretetnének.

Mert azt hiszik a nők, hogy muszáj happy enddel zárulnia a szeretkezésnek

Mivel ezt gondolják, ezért furán is érzik magukat, ha nem zárul azzal. Ezt így érzékelteti a cikkíró hölgy: Amikor egy férfi három másodperc múlva el fog menni, nem jó érzés úgy heverni alatta kifejezéstelen arccal, mintha éppen tudományos folyóiratokat olvasnál. Van pár lehetőséged: az egyik ezek közül a megjátszott orgazmus.

Fáradt a nő, és csak be akarja fejezni

Amikor tudják, hogy nem fognak elmenni, mert pl. fáradtak, és nem szeretnék, hogy a csúcsra jutott férfi utána kényeztesse őket, könnyebb gyönyört színlelni. „Akkor is megjátsszuk, ha nagyon-nagyon-nagyon szeretünk Téged”  Legalábbis ezt írták a cikkben továbbá ezt is:      Esetleg annyira tetszel, hogy félünk megmondani, mit akarunk, mert esetleg elijesztene.  Itt persze elgondolkodhatunk, vajon mit akarhatnak, ami olyan mocskos, hogy akár elijesztené a férfiakat – persze vannak hölgyek különös kívánságokkal.

Spicces a nő, és szeretné előadni, mennyire élvezi

Az alkoholtól a férfiak nehezebben állítják fel a szerszámukat, a nők pedig nehezebben élveznek el. Marad a színjáték.

Mert már korábban is megjátszotta

Mivel már korábban is színlelt gyönyört, a férfi okkal hiheti, hogy a párja könnyen eljut a csúcsra. Ezért aztán a hölgyön nyomás van: a továbbiakban is hamar „kell” elmennie.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr2810116980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása