Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A felnőttfilmekben ez működik, a valóságban nem (18+)

2016. augusztus 11. - dobojozsi

Mára talán már rájöttél, hogy a pizzát nem egy gyönyörű, szexre éhes futárlány hozza ki. De ez nem azt jelenti, hogy megszabadultál minden prekoncepciótól, amit a pornó tudat alatt a fejedbe éget. Íme, 5 olyan elvárás, ami az esetek nagy részében csak a pornóban valósulhat meg.

1. Hármas szex

Egy friss felmérés szerint a legnagyobb pornóstúdiók minden öt felvételéből háromban szerepel a többes szex.  A valóságbeli adatok viszont mást mutatnak: egy cikk szerint a férfiaknak 3%-a, a nőknek pedig mindössze 1%-a vett részt ilyen édeshármasban. Az ennél több szereplőt felvonultató aktusokról már ne is beszéljünk.

2. A hölgyek mindig izgatottak, és folyton elmennek

Ha egy nőt olyan egyszerű lenne felizgatni, mint ahogy a pornófilmekben szoktad látni, akkor a csajok egész nap nedvesek lennének. Ez persze teljes távol áll a valóságtól, és ha még azt is hiszed, hogy a nődet mindig sikerül a csúcsra juttatni, könnyen lehet, hogy tévedsz.  Egy felmérés szerint a nők 75%-a játszotta már meg az orgazmust, és ráadásul kapcsolatban még sokkal gyakrabban teszik ezt, mint egyéjszakás kalandok során.

3. Alázás

A pornóban állítólag a jelenetek 50%-a tartalmaz valami fajta verbális vagy fizikai megalázást. Amikor a lányt lekurvázzák, annak egy szakértő szerint igazoló üzenete van: a nő rossz nő, tehát megérdemli, hogy így bánjanak vele.  Az igazság viszont az, hogy a felmérések szerint azon nők közül, akik ilyesmivel kísérleteztek a hálószobában, igen kevesen (5-7 %) élvezték az effajta bánásmódot.

4. „Arcpakolás”

A pornójelenetek szinte mindig (egyesek szerint több, mint 80%-ban) azzal végződnek, hogy a férfi a nő arcára ejakulál. Ennek persze oka van, hiszen ebből látod, hogy az aktus valódi.  Ennek ellenére a valóságban a megkérdezett nők döntő többsége azt felelte, nem szerette az arcra élvezést, és csupán a 10%-uk mondta azt, hogy izgató élmény volt számukra.  A pornószínészek persze ennél sokkal többet csinálják ezt, de tartsd észben: őket fizetik ezért.

5. A férfi azonnal készen áll az aktusra

Egy pornófilmben sosem megy el korán a férfi, nem veszti el az erekcióját útközben, és persze azonnal készen áll az aktusra. Ennek pedig az is a hatása, hogy a férfiak a valóságban aztán cikinek érzik a vetkőzést addig a pontig, amíg nincs merevedésük.  Az igazság az, hogy a férfiak jelentős része – egy felmérés szerint 70%-nál is több – idős kora előtt is tapasztal ilyen jelenségeket, és ezért elmondhatjuk, nem csak a nők számára mutatnak a pornófilmek irreális elvárásokat.

(Forrás: men.hu)

A cikket a potencianövelés szakértője, a MrPotencia.hu tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr7410116974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása