Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Egy igazi férfi nem viselkedik így, csak egy érzéketlen nőcsábász

2016. július 23. - dobojozsi

Elsőre talán sok nő vonzónak találja, de hosszú távon ők azok, akik nem kellenek. Hiába visznek haza rendre jó csajokat a buli végén, ilyen ne akarj lenni soha…

1. Nem kommunikál világosan, tisztelettel, hanem válasz nélkül hagy fontos üzeneteket, eltereli a szót, ha lényegeset kérdez a nő, letagad és elhallgat dolgokat, miközben fűt-fát ígér.

2. Mindig csak a nőnél van a találka, nem akarja, és nem meri a saját portájára vinni a nőt, hogy elkerülje a botrányos jeleneteket és megőrizhesse függetlenségét, szabadságát… ami igazából szabadosság, mondjuk ki nyíltan.

3. Természetesen a családja és a barátai sem ismerik a nőjét: annyi csajjal kavargat, hogy ciki volna színt vallani.

4. Azon dolgozik, hogy a nő az alárendeltje legyen: folyton kritizálja, sértegeti, hogy egy csepp önbizalma se maradjon az önálló élethez… és leginkább ahhoz, hogy kidobja a pasast.

5. Mindig az utolsó pillanatban jön elő egy randiajánlattal, hiszen igazából folyton B-tervben gondolkozik. Mindig a saját kielégülése és kényelme a legfontosabb.

6. Általában van egy főcsaja és egy mellékcsaja is, mellette pedig futó kalandok is akadnak az életében. A főcsaj általában nem tud a mellékcsajról, a mellékcsaj is csupán azért tud a főcsajról, hogy érezze, hol a helye. A random kiscsajok az elején még elhiszik, hogy csak ők vannak, és idővel a spíler barátnői lehetnek.

7. Nem nyílik meg, nem mutatja meg a valódi arcát. Nem képes intimitást átélni. Miről szól az intimitás? Maszk nélkül megmutatni azt, akik vagyunk. Mivel ez nem megy neki, fizikai közelséggel próbálja pótolni a hiányt, ezért szexfüggő.

8. Szexel a nővel, de nyilvánosan soha nem találkoznak: egyrészt nem vállalja fel a másikat, másrészt pedig nem akar botrányt, hogy kiderüljön: több kapura játszik.

9. Egyáltalán nem zavarja, ha egy-egy nője más pasikkal is találkozik, netán összejön: úgy gondolja, ettől még nyugodtan maradhatnak szexbarátok. Jobb is így, nem kell félni, hogy a csaj előbb-utóbb kötődni fog.

10. Nem ismeri a „hűség” és az „érzelmi kötődés” fogalmát. A „szerelem” is idegen szó neki, de azt legalább el tudja játszani, szükség esetén.

11. Már az elő randin – esetleg azelőtt – házasságról és közös gyerekről beszél. Most komolyan, ki az, aki komolyan vesz ilyesmit?

12. Ez az egész gyerek-dolog számára olyan, mintha belevésné a nevét egy fába: „itt jártam, Kovács Pista”. Semmivel sem jelent többet számára a dolog.

13. Van, hogy napokig nem válaszol az üzenetekre: csak akkor kommunikál, amikor kedve szottyan hozzá, nem lehet csak úgy megközelíteni.

14. Esküdözik, hogy odafigyel magára, soha nem kap el nemi betegséget, makkegészséges. A cél az, hogy gumi nélkül szexelhessen. Na persze…

15. Imádja, ha dicsérik, hízelegnek neki. Szinte szerelmes magába: ha már mást nem tud szeretni, legalább magáért legyen oda, ugye.

16. Szinte elvárja, hogy a nő áradozzon, még soha senkivel nem volt ilyen jó a szex. Ha ez nem történik meg, faggatózni kezd, izzasztó rávezető kérdésekkel…

17. Meggyőződése, hogy óriási mázlista az a nő, aki a közelében lehet, mivel jóképű, sportos, intelligens, gazdag, jó az ágyban, hatalmas a farka, esetleg ezek mindegyike.

18.  Az érdekeinek megfelelően hazudik: ha pénzt akar kölcsönkérni, szerelmet vall, és közben szeme sem rebben. Nincs lelkiismerete. Egyáltalán.

19. Negyvenévesen még nem volt másfél évnél hosszabb párkapcsolata. Közben viszont már a fél országgal ágyba bújt. Keresi az igazit és rengeteget csalódott már, mi?

20. A Facebook-barátai között ezernél is több szuperszexi nő van, kiket igazából nem is ismer.

21. Ha randizgat egy csajjal, közben simán ráhajt a nő húgára és anyjára is, méghozzá a nő előtt. Szép, nem?

22. A legfontosabb dolgokra soha nem emlékszik, vagy úgy csinál, mintha nem emlékezne. Elfoglalt, fontos ember, így megússza azt, hogy felelősséget kelljen vállalnia.

23. Állandóan a saját fétiseit feszegeti a szexben, és nem különösebben érdekli, hogy a partnere nyitott-e erre.

24. Egy idő után már senki sem tudja, mikor hazudik és mikor mond igazat.

25. Különbnek gondolja magát a többi hímnél. Igazából ő a legkülönlegesebb férfi a világon, és mindenki örülhet, ha a közelében tudhatja magát. Övé a világ, miatta és érte forog, ez van.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr568886594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása