Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Randira hívnád? 6 útmutató, mire is ügyelj

2016. július 22. - dobojozsi

Az egyértelműnek hitt jelek nem feltétlenül azok, sajnos az esetek több mint felében a kiszemelted nem tudja eldönteni, komolyan közeledsz-e. Sőt azt sem biztos, hogy egyáltalán észreveszi, tetszik neked… Lássuk, hogyan léphetsz ki a barátzónából, és miként egyértelműsítheted a jeleket!

Konkretizáld a helyzetet!

Bár túlságosan rámenősnek érezheted, az igazság az, hogy sokkal jobban jársz, ha nem rébuszokban beszélsz és konkretizálod a szándékodat. Teljesen felesleges nagy vonalakban körbeírnod, mit szeretnél, még rosszabb, ha csak tapogatózol, mit csinál a hölgy a következő hétvégén.  A nekiszegezett kérdés ezzel szemben annyira meglepheti, hogy lányos zavarában jó eséllyel nem mond nemet, akkor sem, ha egyébként nem gondolt rád eddig potenciális jelöltként. Így máris megkapod az esélyt, hogy bizonyíts, míg ha hónapokon át kerülgeted a forró kását, akkor sanszos, hogy elveszíted a legjobb lehetőségeket.

Ne másnapra szervezd a randit!

Manapság nem ritka, hogy még a jövő hetünk is be van táblázva, ezért nem mindig jó ötlet, ha már a következő estére tervezed a randit. Persze ez szintén bejöhet, de szerencsésebb, ha hagysz pár napot a „felkészülésre”.  Mindenesetre fontos, hogy először te mondj egy időpontot, az elején semmiképpen se hagyj választási lehetőséget. Ha a hölgy állítása szerint éppen nem ér rá, akkor ne kezdj el dátumokat sorolni: kérd meg, hogy válasszon ő.  Amennyiben előbb „meg kell néznie a naptárát”, úgy sajnos esélyes, hogy nem akar randizni. Ilyen esetben inkább ne erőltesd tovább a dolgokat, csak kínos szituációkkal érhet véget a próbálkozás.

Édes a levelezés, de…

Köszönhetően főleg a közösségi oldalnak, mostanság sokan közelítenek online, avagy írásban a kiszemelthez. Ennek számtalan előnyt köszönhetünk, de azért akad néhány hátránya is a listán. Például az, hogy írásban igen nehéz eldönteni, az a bizonyos kérdés tényleg randira invitálás, vagy csak egy a megannyi poén közül.  Az írott mondatokban könnyen elcsúszhatnak a dolgok, hiszen nem súg sem a hangszín, sem a testbeszéd, a smiley-k pedig legalább annyira zavaróak tudnak lenni, mintha egyet sem küldesz belőlük. Egy szó, mint száz, ismét csak oda lyukadunk ki, hogy a nagy kérdést érdemes személyesen, vagy legfeljebb telefonon feltenned. Így éreztetni tudod a komolyságot, és te is azonnal észre fogod venni a válaszreakción a remélt jeleket.

Legyél spontán, de ne könnyelmű!

Ha képes vagy spontán rákérdezni a dologra, akkor azzal önbizalmat közvetítesz, márpedig tudjuk, hogy ez az egyik legvonzóbb tulajdonság. Ez ugyanakkor nem keverendő össze a könnyelműséggel, mert bár tény, hogy egyesek erre is buknak, a felnőtt korosztály már szívesen túllendülne a kamaszkori bájolgáson.  Vedd kellően komolyan ezt a nagy lépést, de azért ne érezd úgy, hogy ettől függ az életed, egy nemleges válaszba még senki sem halt be. Messze nem ez a legcikibb dolog a világon, úgyhogy még véletlenül se tartson vissza a félelmed! Persze ne is gondolj már az elejétől arra, hogy elutasítanak, hiszen ezzel máris csorbítod az önbizalmadat.

Ne akard rabolni az idejét!

Végül, de nem utolsó sorban lényeges, hogy az első randi semmiképpen se egy félnapos program legyen. Bőven elég egy-két óra, ami alatt eltöltötök egy kellemes vacsorát, vagy megisztok egy italt, ennyi idő alatt úgyis kiderül, van-e egyáltalán közös témátok.  Kínos és nehezen felejthető (persze rossz értelemben), ha túl messzire viszed az otthonától, és egyszerűen nem tudtok szabadulni egymástól, egy ilyen randiba sokan nem is mennek bele. Az a legjobb, ha egy közeli, de az ismerősöktől részben eldugott helyen találkoztok, és valóban csak néhány órára terveztek.  Ha elhúzódik a randi, annál jobb, de add meg az esélyt a távozásra, mert ezzel máris fesztelenebbé varázsolod az alkalmat.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr698886592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása