Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

A csajod ezeket is hiányolhatja a kapcsolatotokból

2016. július 21. - dobojozsi

Az évek telnek, a kapcsolatok átalakulnak, ez kivédhetetlen. Egy ideig úgy érezhetitek, minden nagyszerű körülöttetek, ám meglehet, hogy idővel kissé eltávolodtok egymástól. Számtalan ok állhat a háttérben, amiket szerencsére könnyű orvosolni, ha elég energiát és figyelmet szántok a másikra. De mit hiányolhat a kedvesed a kapcsolatotokból?

Az odaadó szeretkezéseket

Messze nem csak a férfiak hiányolják az odaadó szeretkezéseket, ugyanez a kérdés a nőket is nyomasztja. Mindenki tudja, hogy a vágy idővel kicsit alábbhagy, de ez nem jelenti azt, hogy soha többet nem lehet izgalmas a szeretkezés köztetek.  Tény, hogy egyes nők életében háttérbe szorulnak az együttlétek, de ezért részben az is felelős, hogy a férfiak már nem olyan odaadóak. Attól, hogy kiismertük a másik igényeit, még változtathatunk a menetrenden, és egyáltalán nem kell, hogy minden szeretkezés forgatókönyvszerűen, megbeszélt időpontok és fogások szerint történjen.  A mindent elsöprő izgalommal, vággyal és ellentmondást nem tűrő hozzáállással az összes nőt le lehet nyűgözni. Akkor is, ha már sok-sok éve együtt vagytok.

A megmaradó figyelmességet

Ez a figyelmesség részben vonatkozhat az említett szeretkezésekre, részben pedig olyan hétköznapi dolgokra, mint az évfordulón való megemlékezés, vagy éppen egy szál virág az unalmasnak ígérkező esték feldobására. A férfiak a kapcsolatok elején hajlamosak maximális figyelmességükkel elhalmozni a hölgyeket, ám mikor komolyra fordul a dolog, ez a készségük alábbhagy.  Mindezt a nők is megérzik, és akarva, akaratlanul arra következtetnek, hogy már nem annyira fontos a kapcsolat, a viszony, a másik megtartása. Természetesen ez nincs így, de ettől függetlenül sem szabad, hogy a kisebb-nagyobb figyelmességek bármilyen okból háttérbe szoruljanak.  Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos nekünk a másik, ennek a lehető legtöbb alkalommal hangot kell adni az évek múltán is.

A lemondás képességét

Ahogy a figyelmességek háttérbe szorulnak, úgy idővel a fontossági sorrend is megváltozhat a kapcsolatokban. Míg egy ideig természetes, hogy a másik kedvéért lemondunk valamiről, addig a mérleg később nagyon durván átfordulhat a másik oldalra.  Nyilvánvalóan szó sincs arról, hogy folyton a másikkal kellene lógnunk, vagy mindenáron alárendelni magunkat az akaratának. Ez éppúgy nem egészséges, mint az, ha direkt úgy szervezzük a programjainkat, hogy még véletlenül se kelljen a partnerrel kimozdulnunk, vagy olyan alkalmakon részt vennünk, amiket nem annyira kívánunk.  Néha le kell mondani bizonyos dolgokról a kapcsolatunk érdekében, kompromisszumokat kell kötnünk a célért, ám ezek sem a viszony elején, sem később nem szorulhatnak háttérbe.

Az önbizalom erősítését

Ez ismét csak egy olyan dolog, aminek oda-vissza kell működnie, azonban egyre inkább háttérbe szorul, ha nem ügyelünk rá kellőképpen.  A kezdetek kezdetén a hölgyek nem győzik fogadni a bókokat, majd ahogy alakul a kapcsolat, úgy szorulnak háttérbe a dicséretek is. Nem azért, mert már nem tartjuk vonzónak a kedvest, csak mert természetesnek vesszük, hogy amit egyszer elmondtunk, az úgyis van.  A nők azonban nem így gondolkoznak, főleg nem akkor, ha úton-útfélen közösen elemezzük nekik a csinos hölgyeket. Ezzel a legtöbb egészséges önbizalommal bíró nőnek egészen addig nincs baja, amíg ők is bezsebelhetik a bókokat. Azonban ha utóbbi szép lassan elmarad, előbbi viszont erősödik, akkor az az önbizalom elvesztésével, féltékenységgel és persze hisztikkel járhat.

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr208886590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása