Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Testbeszéd: 4 hasznos tanács, hogy ne olvasd félre a párodét

2016. július 17. - dobojozsi

Megtörténhet, hogy évek óta jól ismersz valakit, és úgy hiszed, már nem tud újat mutatni – és ekkor hirtelen valami olyasmit tesz, ami összezavar téged. „Hogyhogy nem láttam előre?” – kérdezed magadtól. A megfejtés: korábban is voltak előjelek, csak te nem értetted meg azokat. Ha nem akarsz legközelebb meglepődni, akkor itt találsz 4 hasznos tippet a párod testbeszédének helyes „dekódolására”.

Minden részletre ügyelj!

Hogy helyesen értelmezd a másik mondanivalóját, akkor nem elég csupán a verbális, szavak szintjén való kommunikációra figyelned. Nagyon gyakran az egyszerű utat választjuk, és csak arra összpontosítunk, hogy mit mond a másik, arra viszont nem, hogy hogyan teszi.  Ha az elhangzott szavak nem passzolnak az azokat kísérő mozdulatokhoz, mimikához, akkor érdemes jobban megnézni, mit üzen számunkra a párunk testbeszéde. Ha nem ügyelsz erre, az a kapcsolatban való elkényelmesedésnek is a jele, ami teljesen természetes.  Ennek ellenére ügyelned kell, hogy javítsd ezen, ha észreveszed, hogy ebbe a hibába esel. Amennyiben nem teszel így, lemaradsz a mélyebb tartalomról.

Ne csak a jó jelekre figyelj!

Természetes emberi viselkedés, hogy a pozitív jeleket azonnal észrevesszük a másik testbeszédében, míg a negatívakat automatikusan figyelmen kívül hagyjuk. Ezzel a módszerrel az agyunk meg akar óvni minket a rossz érzésektől: tudat alatt úgy működünk, hogy amit nem akarunk észrevenni, az nyilván nincs is…  Ez persze rossz taktika, úgyhogy ha azt veszed észre, hogy a párod a szép szavak ellenére rideg, elhúzódik vagy nem keresi a fizikai kontaktust, akkor kapcsolj, hogy valami gond van! Ne csak azt jegyezd meg, amikor közeledik: vedd észre, ha távolságot tart.

Ügyelj jobban a füllentésekre!

Sokszor azért hazudunk egy kapcsolatban, hogy a másik önképét óvjuk, vagy hogy a kapcsolatunkat kíméljük egy kellemetlen veszekedéstől. Ezt azért fontos tisztázni, mert ha azt látod, hogy a párod hazudik, azt nem feltétlenül rosszindulatból teszi. Viszont az is igaz, hogy a jóindulatú füllentések (amiket az angol nyelven nem véletlenül hívnak „fehér hazugságnak”) néha fontos dolgokat rejtenek el előlünk; esetleg olyanokat, amelyeken nekünk is változtatnunk kellene.  Ezért igyekezz odafigyelni, ha a párodat füllentésen kapod. Ilyenkor pedig ne teremtsd le, amiért nem mondott igazat, hanem gondolkodj el, vajon milyen hiányosságot kísérelt meg füllentéssel leplezni?

Ügyelj a „képernyőkímélőre”!

Ismered azt az esetet, amikor ezer meg ezer gondod van, de mégis meggyőzően tudod adni a nyugodt megjelenést? Mosolyogsz, higgadt vagy, pedig egy vihar kavarog a fejedben… Pszichológusok között szokás ezt a jelenséget „képernyőkímélőnek” nevezni, ami eléggé szemléletesen érzékelteti, hogy miről is van itt szó.  Nehéz művészet észrevenni, hogy mikor „kapcsolja be” a párunk a „képernyőkímélőt,” de ha odafigyelünk, akkor apró mozdulatokból, egy ideges gesztikulálásból rájöhetünk, hogy valami gond van. Nem mindig egyszerű olvasni a párunk testbeszédéből, de ha valami eltérést észlelsz a szavai és a tettei között, akkor egyszerűen ezt a kérdést tedd fel: „Azt hallom, hogy X-t mondasz, de a rajtad Y látszik. Mi a gond?”  Hidd el, hogy egy lány értékelni fogja, ha ilyen apróságokat is észreveszel, és szívesen fog felelni.

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr518886580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása