Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Na így biztos nem tudod majd túltenni magadat az exeden!

2016. július 14. - dobojozsi

Egyszerű, áttekinthető útmutató, hogy soha ne tudd túltenni magadat az exen, bármi is történt, és lehetőleg negyvenéves korodra frusztrált alkoholista váljék belőled a szent szerelem nevében.

Beszéljetek naponta!

Lehetőleg egész nap, de az sem árt, ha csak rendszeresen. Fektess minél több energiát a kapcsolatotokba, dolgozz azon kőkeményen, hogy jobb legyen az élete.  Minél többet teszel érte, miközben ő alig törődik veled, annál könnyebb lesz örökre – romantikus regényesen szólva – a reménytelen szerelem hálójában vergődni.

Beszélj róla mindennap!

Ha már nem nincs kontakt, ne bánkódj, beszélj róla lehetőleg minél gyakrabban, bárkivel és mindenkivel, akivel csak találkozol.  Meséld el találkozásotok izgalmas és sorsszerű történetét, elevenítsd fel a legviccesebb sztorikat, amelyeket ketten átéltetek, majd fess tragikus képet szakításotok hiteles történetéről!

Vedd elő a jó öreg „Emlékszel, amikor…” című játékot!

Ez egy tökéletes játék, ha nem akarsz felejteni. Tudtad, hogy épp ma van kerek két esztendeje annak, hogy lájkolta egy blogposztodat a Facebookon? És jövő héten lesz másfél éve, hogy először találkoztatok?  Az első fergeteges szex… ó, milyen jó volt… várjunk csak, ezt most újra el kell képzelni… És az milyen jó volt már, amikor…? Várj, itt a lehetőség, hogy a 2-es pontot éltesd, és mesélj valakinek arról, hogy…

Hasonlíts hozzá mindenkit!

Ez a pincérlány egy az egyben úgy néz ki, mint ő, csak kisebb a melle. A kolléganőd figyel rád és röhög a poénjaidon, de nem ismer úgy, ahogy csak ő ismerhetett.  Nem árt ha tudod: az életedben jelenleg minden ember azt a célt szolgálja, hogy hozzá hasonlíthasd magadat. Mi más lehetne a dolguk, most mégis…?

Ne változtass a nézőpontodon!

Az egy dolog, hogy randizni voltál, tehát kezdesz lejönni az exről. Viszont megadtad-e az esélyt az új arcnak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz? Ha nem, akkor jó úton jársz.  Persze, hogy nem tud egyszerűen rád hangolódni, hiszen csak másfél órája ismer. Mégis mit vársz? Így legalább megvan az esélye annak, hogy örökre szenvedj.

Tervezz közös jövőt vele!

Hol fogtok élni? Mi lesz a gyerekeitek neve? Hogy fog kinézni öregen?  Ha a dolgok jelenleg nem mennek túl jól, egy kis álmodozás a jövőről jót fog tenni, hogy ne tudj felejteni, és még csak véletlenül se kerüljenek benned a helyükre a dolgok.

Maradj fizikai kapcsolatban vele!

Minél inkább, annál jobb. A közös baráti találkozókon ülj mellé, lábazzatok egy kicsit, érjen össze véletlenül a karotok, érezd a villámcsapást.  Ha kicsit sokat ittatok, szexeljetek feltétlenül, keserédesen és utoljára, esetleg reményekkel telve. Hiába szenvedtél a kapcsolatban, most öntsön el a nosztalgia, hogy milyen jó volt vele minden… egy kis szerencsével így soha az életben nem leszel túl rajta, és ha ügyes vagy, még magányos alkoholista is válhat belőled.

Hagyd nyitva a kaput, elvégre még „bármi lehet”!

Lehetséges, hogy szünetet tartotok, netán barátságot ápoltok, extrákkal. Akármi is legyen, a többi ember nem érti, hogy mi van köztetek, mert földhözragadt, unalmas szerencsétlenek.  De miért is akarnád keretek közé szorítani a szerelmeteket? Jó ez így, legalább süt rád a napja, és esélyed sincs mással megismerkedni.

Ne hallgass másokra, amikor figyelmeztetnek: tönkre fogsz menni!

A kapcsolatotok nem problémás, hanem csak más, mint a többieké (ő nem törődik veled, te viszont a világ végére követnéd).  A viszonzatlan szerelem mentség mindenre: kocsmai verekedésbe bonyolódtál a csaj miatt? Szenvedélyes vagy. Szétverted a kukát otthon? Tombolnak benned az érzések. Ez csak természetes, ne hallgass másokra, ha felhívnák a figyelmedet: tönkre fogsz menni.  Ne változtass semmin: minden úgy oké, ahogy van, szenvedj csak továbbra is a szenvedély nevében! Gratulálunk!

(Forrás: men.hu)

Olvass tovább: http://potenciabolt.webnode.hu/news/na-igy-biztos-nem-tudod-majd-tultenni-magadat-az-exeden/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr728886574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása