Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ha elvált nővel randizol, ezekkel számolj

2016. július 10. - dobojozsi

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy az ember olyan nőbe botlik, aki már legalább egyszer elvált. Nem kell ehhez adott esetben bőven túl lenni a harmincon, gyakran a fiatalabb korosztályt is szembesül ezzel a helyzettel. De mivel kalkulálj, akkor, ha elvált nővel randizol?

Az ex többnyire sokáig jelen lesz az életetekben  Egy átlagos szakításra is gyakran jellemző, hogy az ex sokáig jelen van az életetekben, hát még akkor, ha az a valaki egykor olyan fontos szerepet töltött be, mint amit egy férjnek kell. Ez sajnos kivédhetetlen, ám nem feltétlenül tart örökké.  Azzal mindenesetre számolni kell, hogy főleg a friss, vagy aktuálisan is zajló válások esetében előfordulhat, hogy még számtalan kellemetlen pillanattal kell megbirkóznotok. Megdöbbentő, meddig fajulhatnak időnként a szerelmek, sajnos megesik, hogy évekig tartó pereskedés, sárdobálás a kapcsolat vége.  Természetesen ez nem „aranyszabály”, nem mindenki kel ki magából a hivatalos szakítások során, de akadnak olyanok, akik képtelenek gyorsan és emberségesen elválni.

Két véglet között fog vergődni  Általánosan jellemző az elvált emberekre, hogy két véglet között vergődnek.  Vagy úgy érzik, hogy soha többet nem fognak tudni elköteleződni, eszük ágában sincs komoly kapcsolatba belevágni, ismét megházasodni pedig főleg nem. Vagy ott a másik véglet, aki vagy magának, vagy az ismerőseinek, a volt férjnek akar bizonyítani, hogy bizony nem ő okolható a válásért, a házasság zátonyra futásáért.  Természetesen egyik sem szerencsés, sem az elköteleződésért mindent feladó, sem a komoly kapcsolatok ellen maximálisan forduló nővel nem tudsz majd hosszú távon tartalmasan együttműködni. Ha a végletek bármelyikét tapasztalod, ideje, hogy elbeszélgess erről a témáról a kedvessel.

A gyermekei a legfontosabbak  Ez minden felnőtt ember életére igaz, aki valaha is komolyan gondolta a gyermekvállalást. Nem csupán az észérvek, az ösztönök és az érzelmek is dolgoznak, márpedig egy elvált anyuka esetében kalkulálnod kell vele, hogy időnként háttérbe szorulsz.  Egyesek ezt személyes sértésnek veszik, de az igazság az, hogy minden bizonnyal nem csak jó nőt és ügyes háziasszonyt szeretnél magad mellé, hanem egy vérbeli anyukát is. Márpedig neki a gyereke akkor is a gyereke marad, ha immáron messze nem az édesapába, hanem egy teljesen új férfiba szerelmes.  Ha a válás nem megy könnyen, számolni kell a gyermekelhelyezési perekkel, a tartásdíjproblémákkal, vagy éppen a klasszikus „kinél legyen a csemete hétvégén” kérdéskörrel.

Tanult a hibákból  Mint írtuk, a kapcsolat elsülhet jól és rosszul egyaránt, függetlenül attól, hogy megelőzte-e válás, avagy sem. Az biztos, hogy egy elvált nő a legtöbb esetben sokat tanult a korábbiakból.  Jóval meggondoltabb, megfontoltabb, az életét összességében tekintve éppúgy, mint a kapcsolatotokat illetően. Ha szerencséd van, jó időben érkezel, amikor már levonta a konzekvenciákat, volt ideje számot vetni a sorsával, elképzeléseivel és sokkal nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban áll a viszonyotok elé. Ez egy óriási előny mind a kezdeteket, mind a későbbieket illetően.  Egy elvált, sokat tapasztalt nő, anyuka nem csak azt tudja, mivel lehet megőrizni hosszú távon a nyugalmat, hanem arra is felkészült, hogy a korábbi hibáit soha többé ne követhesse el.

(Forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr178862940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása