Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Nem csak a 20 éveseké a világ!

2016. július 05. - dobojozsi

Elmúltál 40-50 éves? Úgy gondolod a „Te időd már lejárt” bizonyos dolgokban?

Miért adod fel?

Miért törődsz bele?

Való igaz, hogy egy természetes folyamat hatására az idősödő férfiak nagy része merevedési zavarral küzd. De ez nem jelenti azt, hogy teljesen le kellene mondania bizonyos dolgokról. A mai modern orvostudomány már olyan anatómiai és élettani ismeretek birtokában van, melyek segítségével jelentős életmód javulást tudunk eredményezni.

Az életkor előrehaladtával a férfi test természetes reakciója, hogy megváltozik az erekciója. Lassabban alakul ki, nem olyan kemény mint régen, több ingerre van szüksége, hogy kialakuljon, két erekció között több idő telik el.

A merevedési zavarok visszavezethetőek pszichés és fizikális okokra egyaránt.

Fizikális okok:

  1. Cukorbetegség okozta idegbántalom (diabétesz neuropátia)
  2. Egyes vényköteles gyógyszerek
  3. Hormonális zavarok
  4. Túlzott dohányzás, alkoholfogyasztás és drogfogyasztás
  5. Bizonyos kardiovaszkuláris megbetegedések, melyek gátolják a medence megfelelő vérellátását
  6. Magas vérnyomás
  7. Érszűkület
  8. Prosztata megnagyobbodás

Pszichés okok:

  1. Stressz
  2. Szorongás
  3. Depresszió

Sajnos a kettő gyakran együtt jár, és egy ördögi kör is kialakulhat. Egy kisebb, orvosolható fizikális ok miatt kialakuló potencia zavar, pszichés potencia zavart is okozhat. A delikvens egy pár „rosszul sikerült” alkalom után rástresszel a problémára, ami tovább ront a helyzetén. Ezért fontos, hogy pozitívan álljunk a dolgokhoz, soha ne kudarcként éljük meg, csupán egy megoldandó problémaként. Ha gyakran küzdesz merevedési zavarokkal, keresd fel urológusod, hogy kizárhasd a gyulladásból vagy egyéb más megbetegedésből eredő zavarokat, és másik szemszögből kezd el vizsgálni annak okát. 

Ahogy mi, úgy érfalaink is öregednek, melyek legalább annyit veszítettek rugalmasságukból, mint amennyire mi is húszas éveinkhez képest. Képzeljük csak el, születésünktől fogva szívünk napi 13.500 liter vért pumpál át naponta ereinken. Hát nem megérdemelnek vérereink egy kis karbantartást?

Nagyon fontos azonban, hogy mivel egy TERMÉSZETES folyamatról beszélünk, ezért egy TERMÉSZETES MEGOLDÁST kell keresnünk karbantartásukra. Lehetőleg kerüljük el a különféle mesterséges készítményeket, gyógyszereket és különféle erekciót létrehozó eszközöket. Én ismerem ezt a természetes megoldást. Ismerd meg Te is, fedezd fel ismét önmagad!

(forrás:ferfi-agy.blog.hu)

Olvass tovább: http://potencianovelo-szerek.webnode.hu/news/nem-csak-a-20-eveseke-a-vilag/

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr948862924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása