Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Betiltottak három potencianövelő szert

2016. június 23. - dobojozsi

Gyógyszerhatóanyagot találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei három olyan étrend-kiegészítőben, amelyek interneten rendelhetők. A hatóság azonnali hatállyal elrendelte a termékek forgalomból történő kivonását.

Az étrend-kiegészítők élelmiszernek minősülnek, forgalmazásuk bejelentéshez kötött. Gyógyszerhatóanyagok kizárólag gyógyszerekben lehetnek, amelyeket ellenőrzött és kontrollált körülmények között állítanak elő. Gyógyszerhatóanyagok élelmiszerben nem lehetnek, ilyen célú felhasználásuk tilos, egyebek mellett keringési vagy idegrendszeri problémát okozhatnak - derül ki a Nébih közleményéből.

Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal laboratóriuma olyan interneten árult étrend-kiegészítőkben mutatott ki gyógyszerhatóanyagokat, amelyeket férfiak számára fejlesztettek ki, potencianövelés elősegítésére.

A King Life Panax ginsengtartalmú étrendkiegészítő tablettában, az El Torito Panax ginsenget, fűrészpálmatermést, fahéjat tartalmazó étrendkiegészítő kapszulában és a Red One étrendkiegészítőben volt gyógyszerhatóanyag. A King Life-nál a laboratóriumi vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a tabletta mellé csomagolt "halolaj gyöngy" valójában szójaolajat tartalmazott.

A hivatal kéri a vásárlókat: ha a készítmények forgalmazását észlelik, jelezzék azt a Nébih zöld számán vagy e-mail-címén (06-80/263-244, ugyfelszolgalat@nebih.gov.hu). Áprilisban az ÁNTSZ hívta fel a figyelmet egy veszélyes étrendkiegészítőre, azt is potencianövelőnek szánták.

A Dragon Power nevű férfiaknak szánt étrendkiegészítőben is gyógyszerhatóanyagot találtak.

(Forrás: hazipatika.com)

A cikket a MrPotencia.hu - hivatalos potencianövelőket értékesítő oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr998805324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása