Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Don Juan megsegítői

2016. június 09. - dobojozsi

A középkor meglehetősen hosszú, és nem egységes, a „sötét-nek nevezettől a reneszánsz végéig számos változáson ment át. A népvándorlás háborúi, vagy a pestisjárvány jelentősen csökkentette a népességet, melyet pótolni kellett.

A királyoknak és nemeseknek biztosítani kellett az utódlást, márpedig ebben a feladatban mind a férfiaknak, mind a nőknek helyt kellett állniuk a hitvesi kötelezettségek teljesítése során. Európa hihetetlen hosszú fejlődés után ebben a korban kissé megrekedt és a keresztény szellemiség kialakulása a szexualitást a bűnök közé sorolta.

Nem tehetett azonban semmit a szaporodjatok-sokasodjatok parancsa, és az emberi természet önkéntelen kívánságai ellenében. Minden nép őrizte saját kultúrájának gyökereit, melyek mind a mai napig fennmaradtak a szerelmi és termékenységi varázslások, rítusok, valamint gyógyfőzetek, afrodiziákumként fogyasztott ételek és italok formájában.

A meredező májusfa, a tavaszváró húsvéti népszokások, a Szentivánéji tűzugrás mind-mind a szerelmi vágyfokozás, a szaporaság kívánsága, a mindent elsöprő tesztoszteron és ösztrogénfolyamok keveredésének misztikájaként van jelen évezredek óta. A mediterráneum bikakultusza mind a mai napig fennmaradt, és nem csak Spanyolországban.

Bevetettek mindent, amit csak elérhettek akkoriban is a párok, hogy céljukat elérjék, az aromaterápiától egészen a az asztrológiáig. A vágyfokozó növényi illatok megjelentek gyöngyvirágfüzérekben, melyeket vagy viseltek, vagy az étkezőasztalra, esetleg a hálószobába tettek, a gyöngyvirágtól a kosboron át a rózsacsokrokig. De nem csak a virágok, hanem a pézsma, az ámbra fülledt és mindent betöltő illata is ezt a célt szolgálta.

Mind a mai napig alkalmazzák az illatszergyárak az emberi és állati vizeletet, melynek feromontartalma pontosan azt a célt szolgálja, hogy felkeltse a kiszemeltekben a nemi vágyat. Mivel akkoriban a fürdés Európában nem volt divat, sőt egyenesen károsnak tartották, a test által termelt illatokhoz társított kölnik és parfümök, melyek elleplezték a nem kívánt testszagot, erősítették a saját feromonok hatását.

A kora középkor nagy gondolkodói mindent elkövettek, hogy összegyűjtsék az ókori klasszikusok és a népszokások ismereteit, kihüvelyezvén lényegüket. Albertus Magnus, akit a pápa Doctor Universalis címmel ruházott fel, Paracelsus aki a homeopítia megteremtőjeként ismert, az alkímia, az asztrológia a népi gyógyászat minden trükkjét bevetette, hogy az utódok iránt áhítozó fejedelmek és más nagyságok szerelmi teljesítőképességét növelje.

Az európai fűszernövények is megjelentek a távoli országokból származók mellett, a zsálya, a petrezselyem, a légyölő galóca megfért a ginzeng, gránátalma, gyömbér, bors, fahéj mellett. Hogy fokozzák hatásukat, szarvasgombával, mézzel keverték, fűszeres borokat készítettek belőlük, melyek már-már medicinaként kerültek forgalomba.

Az ételekbe, italokba nemes afrodiziákumok kerültek, porrá tört gyöngy - stilizált gyönyörcseppek -, az egyszarvú tülke – ugye nem kell magyarázni -, mandragóragyökér – a homonculus – gránátalmamagok, vagy mákszemek – a hihetetlen szaporaság jelképei – és még számos alkotóelem.

Az ételekben is e hasonlóságot igyekeztek kihasználni, a spárga – melynek formája illata és íze jellegzetesen férfias – a répa – mint kiderült tényleg hatékony bizonyos szempontból – a kagyló –az elfogyasztás módja(kiszürcsölés) a női testre, illatokra, formákra és ízekre utal – a vadkan, a fácán, a nyúl mind-mind a férfierő és szaporaság jelképei, az asztalokra kerültek. Ugye az ikrás-tejes halászlé értelmét sem kell nagyon magyarázni?

És nem utolsó sorban a csillagzatok, konstellációk és évszakok – a teleholdnál párzó nyulakról, rókákról, ívásra gyülekező halakról minden akkor élt ember tudott – szintén meghatározták, mit, mikor és hogyan.

A múlt fülledt történetei, a trubadúrkorszak versei a régi korok étel és italreceptjei mindent elárulnak a vágyakról és a beteljesüléshez vezető rögös útról. A számtalan tinktúra ellenére még mindig kókadók számára pedig bogyó gyanánt legfeljebb a kökény volt elérhető, de az sem ért többet, mint a savanyú szőlő.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr878727274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása