Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Merevedési zavar - Az orvosnál

2016. május 30. - dobojozsi

EGY ÉV ALATT… egy csiga, amely átlagosan 60 milliméter tesz meg percenként, a maratoni futás távolságának háromnegyedét befejezné.

A férfiak többsége, aki orvosi segítséget kér merevedési zavara kezeléséhez, nagyjából egy évig gyűjti a bátorságot, mielőtt ráveszi magát, hogy orvosával beszéljen. Ami elég hosszú idő, ha jól belegondolunk.

Amikor elmegy az orvoshoz, legyen az első találkozó fő célja, hogy megbeszéljék merevedési zavarral kapcsolatos problémáit. Ön és orvosa teljes figyelmét igényli ez a megbeszélés. Ne úgy említse meg gondjait, mint egy mellékes apróságot, miközben másról beszélnek. Azért találkozzon orvosával, hogy kifejezetten a merevedési zavarról beszéljenek. Orvosának időbe fog telni, hogy teljes értékelést készítsen állapotáról, és hogy megbeszélje Önnel a kezelési lehetőségeket. 

Az orvos nem médium, és nincs telepatikus képessége. Orvosa akkor tud a legjobban segíteni Önnek, ha őszintén és világosan elmondja, hogy mi a probléma. Ha nem mondja el, hogy pontosan mi is a gond, nagyon nehéz lesz segítenie. Próbáljon ne arról beszélni, hogy Ön mit gondol arról, hogy mi az oka a problémának, inkább mondja el azt, hogy mi történik. Jobb, ha a diagnózist az orvosra hagyja.

Mielőtt beszélne orvosával, talán segít, ha felkészül, hogy mit kérdezhetnek Öntől, és milyen teszteket fognak elvégezni. Hasonló tesztet kell elvégeznie és hasonló kérdéseket megválaszolnia, mint amilyeneket itt a honlapon találhat. A válaszok segíteni fognak abban, hogy az orvos meghatározza a merevedési zavar fokát, és hogy felállítsa a diagnózist. Elképzelhető, hogy egy általános egészségügyi állapotfelmérés után megtalálják a merevedési zavarok okát. E felmérés során kérdéseket kaphat egészségének eddigi alakulásáról és szexuális életéről. Elvégezhetnek egy teljes kivizsgálást: vérnyomásmérést, vérvételt és vizeletvizsgálatot.

A tesztek eredményeitől függően – ezt követően – orvosa megbeszéli Önnel a lehetséges gyógymódokat.

VIGYE MAGÁVAL PARTNERÉT

Jó ötlet lehet partnerével együtt elmenni az orvoshoz. Egy kis támogatás jól fog jönni ahhoz, hogy kevésbé érezze kínosnak, amikor szexuális életéről beszél. Mi több, merevedési zavara partnere életét is befolyásolja, férfiúi egészségének változása nem csak Önről szól. Már csak ezért is jó, ha mindketten részt vesznek a konzultáción.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr688727218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása