Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Merevedési zavar - Párkapcsolat

2016. május 24. - dobojozsi

Kutatások kimutatták, hogy a partner nem tartja vonzónak magát, úgy érzi, hogy elhanyagolt, sőt lehet, hogy bűntudata is van. Ezért is van az, hogy a merevedési zavarra néha úgy tekintenek, mint a pár mindkét tagjának problémájára.

Ha Ön kapcsolatban él, nemcsak Ön érzi a helyzet súlyát. Lehet, hogy partnere is szenved.  Ha az orvos valamilyen kezelést ajánl a merevedési zavarra, mindkettőjüknek új fejezetet kell nyitniuk szexuális életükben. Ez nyilvánvalóan türelmet és kitartást igényel mindkét oldalról.

Mint minden szexuális egészséget érintő ügyben, fontos, hogy beszéljen partnerével, és ossza meg érzéseit vele (partnere valószínűleg hasonlóan érez, mint Ön). Tudjuk, hogy ez néhány férfinak különösen nehéz. A bensőséges viszony visszaállítása időbe kerülhet, főleg, ha kapcsolatunknak ezt az oldalát hosszabb ideje elhanyagoltuk. Az intim együttlét újbóli megteremtése kulcsfontosságú a kezelés sikerében.

Ha Ön egy merevedési zavarral küzdő férfi partnere, és nem tudja, hogy mit tegyen, akkor a legfontosabb, hogy beszéljen párjával. Higgye el, ez nagyon fontos, hiszen az őszinteség rendkívül lényeges összetevője a probléma megoldásának. Még fontosabb, hogy bátorítsa partnerét, hogy keresse fel orvosát.

A beszélgetés az egyetlen módja annak, hogy kitalálják, mi okozza a problémát, és hogy megfelelő kezelést találjanak. Mivel a merevedési zavar mindkettejüket befolyásolja, hasznos lehet, ha az orvost együtt keresik fel, és együtt tárják fel neki a problémát. Így arra is lehetősége nyílik, hogy megbeszélje saját aggodalmait, várakozásait és kérdéseit az orvossal.

Az Ön részvétele nagyon lényeges része a terápiának. Az Ön támogatása nagyon fontos abban, hogy partnere rászánja magát a kezelésre. Ha folyamatosan mellette áll és támogatja, párja kitartóbban fog próbálkozni, és nem veszíti el kitartását.

Ha nehezére esett orvosával merevedési zavarairól beszélni, talán nem tetszik az az ötlet sem, hogy további szakemberek segítségét kérjék. A párkapcsolati tanácsadás segíthet Önnek és partnerének visszaszerezni a bensőséges kapcsolatot. Ezt a feladatot a merevedési zavar kezelése önmagában nem tudja megoldani.

A merevedési zavar feszültséget teremt a kapcsolatban. Időbe telhet, amíg ezen túl tudnak lépni. Ha egy ideje már nem éltek szexuális életet, a bizalom és szerelem érzését, amelyet régen éreztek, csak úgy lehet visszaszerezni, ha mindketten dolgoznak rajta. Talán voltak olyan vitáik, amelyek egyébként nem történtek volna meg, ha nincs ez a probléma.

Pótcselekvés?

Jó ötletnek tűnhet elárasztani partnerét ajándékokkal, hogy kifejezze, mennyire szereti. Néha egy vacsora, máskor egy csokor virág. Így próbálunk bensőségességet teremteni, de vajon nem jobb-e a valódi problémára koncentrálni?

Ha vissza szeretné szerezni a bensőséges kapcsolatot partnerével, forduljanak őszintén egymás felé.

Kapcsolják ki a telefont és a számítógépet, felejtsék el a munkát, és használják ki az időt arra, hogy egymással legyenek. Egy napra teljesen zárjanak ki az életükből minden külső zavaró tényezőt, ne foglalkozzanak munkával vagy pénzügyekkel. Ez főként a kezelés megkezdése utáni kezdeti időszakban fontos, amikor éppen csak megtapasztalják, hogy hogyan működik a kezelés. Ne beszéljenek a problémáról, mielőtt együttlétre készülnek, mivel ez érzelmi távolságot hozhat létre kettejük között.

Miután az orvos előírta a kezelést, gondolják végig, hogy Ön és partnere hogyan tudják beépíteni azt szexuális életükbe. Tapasztalják meg, hogy mennyi ideig tart, míg hatni kezd a kezelés, így az együttlét spontán maradhat, és vágyaiknak megfelelően cselekedhetnek.

HA Ön EGYEDÜLÁLLÓ, a merevedési zavar befolyásolhatja magabiztosságát és egy új kapcsolat kialakítására való képességét. Mint minden más, a férfiak egészségét érintő ügyben, kínosnak és nehéznek találhatja, hogy erről beszéljen. Mi lesz, ha új partnere nem tudja elfogadni a helyzetet? Ezek a gondolatok nagyon nehezen emészthetőek meg.  Ha felkeresi orvosát, az segíthet. Helyzetét komolyan fogják venni, akár párkapcsolatban él, akár nem.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr708727352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása