Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Merevedési zavar - Szembenézés

2016. május 19. - dobojozsi

A merevedési zavar olyasvalami, amivel kellemetlen szembenézni. Még a gondolat is, hogy kimondjuk: „merevedési zavarom van”, határtalanul kínos lehet.

A szembefordulás valóban nehéz. Merevedésünk keménysége része a férfiúi identitásnak. Ezért van az, hogy ha bármilyen okból nehézséget jelent a merevedés elérése, akkor a férfi késztetést érez arra, hogy úgy tegyen, mintha nem lenne semmi baj.

Ha mégis ez a gondunk, és merevedési zavarral küzdünk, akkor nem segít, ha nem veszünk róla tudomást. Nagyon fontos, hogy szembenézzünk a helyzettel, és őszinték legyünk saját magunkkal. Csak ekkor tehetjük meg az első lépéseket annak irányába, hogy visszakapjuk szexuális életünket, és magabiztosságunkat.

Ez a probléma gyakrabban előfordul, mint gondolnánk. Úgy becsülik, hogy 40 felett a férfiak fele tapasztal merevedési zavarokat valamilyen formában. A 30 és 39 év közötti férfiak több mint 10%-a szintén küzd ezzel az állapottal. Kétféle módon tekinthetünk ezekre az adatokra: egyrészt, ez azt jelenti, hogy a merevedési zavarok előfordulása nem is olyan ritka, másrészt, biztos lehet benne, hogy férfiak milliói ugyanazzal a problémával állnak szemben, mint Ön. Számos érintett férfi lépett a tettek mezejére azért, hogy kezelni tudja merevedési zavarát, ugyanúgy, ahogy Ön is megteheti.

A merevedési zavar stresszes állapothoz vezet. Ha a megszokottnál nagyobb stresszt tapasztal életében, tegye fel a kérdést önmagának: vajon ez a merevedési zavar következménye? Vajon a szexuális képességeim befolyásolják-e mentális egészségemet is?

BÜSZKESÉG

Ha nehezére esik szembenézni merevedési zavarával, kérdezze meg önmagát, vajon a büszkeség tartja-e vissza. A merevedési zavar egyike azoknak a dolgoknak, amelyekről úgy gondoljuk, hogy csak másokat érint. Próbál úgy tenni, mintha nem lennének merevedési problémái? Sajnos ez a hozzáállás nem segít. A merevedési zavar egy olyan egészségügyi probléma, ami bárkivel előfordulhat.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr138727296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása