Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Ezért csodálja a világ a magyar férfiak farkát!- Új felmérés a méretekről

2016. május 12. - dobojozsi

Nézze meg, ön hol "áll" a ranglistán!

Magyarország — Dobogós helyen a magyarok! Most nem halálozási listáról vagy megbetegedési indexről van szó: elkészült a világ friss péniszméret térképe, és bizony a magyar férfiaknak egyáltalán nincs okuk szégyenkezni. Sőt a világ népességének java része irigykedve tekinthet a magyar hímek adottságaira.

Hazánk fiai átlagosan 16,51 centiméter hosszú hímtaggal büszkélkedhetnek, ezzel egész Európát maguk mögé utasították. Persze ez a hossz világszerte is rendkívüli eredménynek számít, egyedül az afrikai ország, Kongó lakói – 18,03 centi –, valamint a dél-amerikai Ecuador – 17,52 centi – átlagos hímvesszőmérete előzi meg hazánk hosszát.

Természetesen rendkívül büszkék lehetünk. Vitathatatlan, hogy amióta férfi él a Földön, bármit megtenne azért, hogy a péniszét növelje, és fallosza állandóan aktív legyen. Ezért mindent megvesznek, kennek, gyógyszert esznek. Azonban nagyon fontos, hogy engedjék el a férfiak a folytonos komplexusukat – magyarázta Hevesi Kriszta szexológus.

A szakértő hozzátette: fallikus kultusz minden társadalomban előfordult. Sőt már az állatvilágban is tapasztalható volt, például a majmoknál: a betolakodó maki esetében ugyanis a területvédő hím majom egyből a péniszméretét mutogatta. Ugyan a majmoknál nem, sajnos a férfiaknál rengeteg komplexust okoz a méret. Ha tehetnék, mindent kipróbálnának, de jelenleg még nincsenek megfelelően végezhető pénisznövelő eljárások.

Érdekes például az is, hogy míg a férfiak a hosszú falloszra vágynak, a nők inkább a vastagságnak örülnek. Mindenesetre úgy gondolom, hogy erre a felmérésre nagyon büszkék lehetünk, és szerintem még a magyar férfiak is meglepődnek majd az eredményen – folytatta Hevesi Kriszta.

Korábbi felmérések szerint a jó és rendszeres szex akár két centivel is megnyújthatja a férfiak intim méretét. Az eredmények alapján ennek a hírnek talán Dél-Korea és India kisméretű férfijai örülnek a legjobban, hiszen ők a péniszversenyben alaposan lemaradtak.

Baj lehet szex közben, ha hosszú a szerszám

Mivel a női hüvely könnyen tágul – elég, ha a szülésre gondolunk –, a pénisz vastagsága nem okoz különösebb gondot. Viszont ha a férfi szerszáma túl hosszú, és egymással nem kompatibilis a két nemi szerv, akkor egy rövid és szűk vaginával rendelkező nő esetében a mély és erősebb ritmusú behatolás fájdalmas. Ugyanis ha férfi szerszáma nyomja a méhnyakat, az a legtöbb nőnek feszengéssel, fájdalommal jár.

(forrás: blikk.hu)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr548658404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása