Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Tényleg bejössz neki? Olvasd le az arcáról!

2016. április 24. - dobojozsi

Nem kell mentalistának lenned ahhoz, hogy kitaláld, mi jár a fejében veled kapcsolatban. A test nem hazudik, ezek a jelek elárulják, bejössz-e neki.

1. Testbeszéd

Ha nyitott helyzetben ül, tehát nem kulcsolja össze a karjait és nem teszi keresztbe a lábait, akkor jó úton haladsz. Ha a lábfejei feléd néznek, vagy próbálják felvenni a te testtartásod, akkor is elkezdhetsz örülni. Ha a hajával játszik, esetleg a szájához nyúl, ez is pozitív jelzés.

2. A mosoly

Ha elkezd mosolyogni, akkor tényleg majdnem célba értél. Az őszinte mosoly jelei a szem körüli nevetőráncok és az izmok mozgása, a száj sarkainak szimmetrikus mozgása. De nem hagyjuk ennyiben, az intő jeleket is megosztjuk veled: ha az egyik lábát elfordítja, akkor menni szeretne. Ha enyhén fintorog, az is jel lehet arra, hogy ne számíts sokra.

(forrás: menshealth.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr348556030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása