Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

MrPotencia.hu - potencianövelő és potencianövelés

Izgalmasabb lesz az ágyban! 5 érv, amiért nem rossz, ha különböztök

2016. április 23. - dobojozsi

Maga vagy a tomboló, megtestesült tesztoszteron, de a párod csendes, szerény lélek? Esetleg te vagy a nyugodt, türelmes farkas, és a csajod a vad és tüzes? Semmi gond: lehet, hogy éppen egymásnak lettetek teremtve, és ez az 5 érv alá is támasztja ezt!

Izgi lesz, csak bírd kezelni!

Ha olyanok vagytok, mint a tűz és víz, teljesen más élményekben lesz részetek együtt, mint egy hagyományos (unalmas) párnak.

Ha a férfi és a nő hasonlóak, akkor egyformán látnak majd mindent, és ugyanazokról a témákról fognak beszélni, azaz semmi változatosság nem lesz az életükben.

Ha nem akarod, hogy minden ugyanolyan legyen, akkor ne félj megismerkedni valakivel, aki teljesen más, mint te! Talán vadabb, vagy talán higgadtabb – a lényeg, hogy más legyen.

Jó lesz az ágyban

Ha olyan alkat vagy, aki passzívabb a lepedők között, és jobban élvezed, ha egy nő irányít, akkor így is, úgy is egy féktelen csajszit szeretnél majd magad mellé.

Ha pedig domináns vagy, aki felkapja a barátnőjét, majd bevágja az ágyba, hogy aztán egy órán át tőletek visszhangozzon a lakás, akkor nyilván egy passzívabb hölgyet keresel majd, aki élvezni fogja ezt.

Ha mind a ketten dominálni akartok, abból csak marakodás és hatalmi harcok lesznek, két passzív embernél pedig nem sok móka sül ki a dologból…

Jó hatással lesztek egymásra

Egy csendes jelleműnek sokszor az okoz gondot, hogy átgázolnak rajtuk a munkahelyen, az egyetemen, vagy a baráti körükben. Eközben egy forrófejű túl sok konfliktust vállalhat fel, túl sok embernek ronthat neki, vagy túl hamar felkaphatja a vizet.

Ha az előbbi a gondod, akkor egy heves partner téged is arra sarkallhat, hogy kiállj magadért. Elmondja majd, hogyan állj ki magadért, hogy ne toljanak félre, ne csináljanak hülyét belőled.

Amennyiben viszont pont az a problémád, hogy meggondolatlanul vitatkozol másokkal, a párod lenyugtathat, illetve a példájából okulva, te is megfontoltabb leszel mielőtt kinyitnád a szádat.

Kimozdítjátok egymást a négy fal közül

Akár te vagy a nyugisabb fél, akár a párod, szükségetek van arra, hogy kalandozzatok és kimozduljatok.

A „tüzes” személyiségűeknek ebben nagy szerepük van: ráveszik a kevéssé aktív partnereket, hogy ne otthon töltsék az egész hétvégét, hanem menjenek el közösen bulizni, sportolni, kirándulni stb.

A lényeg az, hogy a csendesebb fél is igényli az aktív életmódot, legfeljebb csak nem akarja belátni. Nyűgös lesz az elején, és ijesztőnek fogja találni – de ha a párjával marad, akkor az azt jelenti, hogy titkon élvezi a nógatást!

Nem lesz unalmas

Egy „tűz és víz” kapcsolatban röviden az a jó, hogy sosem unalmas. Ha más nem történik, legalább jól hajba kaptok valamilyen nézeteltérésen, és utána persze azonnal kibékültök, és már jöhet is a békülős szex…

Ez máris több izgalom és aktivitás, mint amit a legtöbb pár elmondhat a saját életéről.

(forrás: men.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mrpotencia.blog.hu/api/trackback/id/tr638556022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása